2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Hemde çok çok saçma, işin acı tarafıda ben havuz yönetimine gitmiştim ve iki toplamada 6 embriyom olmuştu. İkinci toplamada oluşan 4 embriyoyu tek seferde dondurmuşlar ve benim havuz yöntemininde bir anlamı kalmadı. Birde üniversite hastanesi. Bunda da vardır bir hayır orayı bırakmam için Rabbim bu şekilde gözümü açtı belkide. Doktorun çok iyi olması tek başına yeterli değil asıl arka planda olanların işinin ehli olması gerekiyor çünkü yumurtalara işlem yapan onlar. Biz acemiliğimizi attık burada bundan sonra embriyologuda iyi olan yeri araştıracağım.

Maltepe üniversitesi hastanesi

Aynı benim duamda böyle acıkcası öncelik olarak özgür modern bir evlat değil salih veya saliha bir evlat yetiştirmek ama herkesin düşüncesine saygım var

Aynı benim duamda böyle acıkcası öncelik olarak özgür modern bir evlat değil salih veya saliha bir evlat yetiştirmek ama herkesin düşüncesine saygım var
Tabiki ben de mesela cinsiyet konusunda buyuk harflerle belirttim en önemlisi bu aralar elbette aydın, özgür bir kişilik de olmali...

Çok üzüldüm bende iki kez yumurta toplantım ikinci toplatmayi başka hastanede yaptim ilkinden 5 yumurta vardı ilk 2 tutmayınca başka deniyeyim dedim bahceciye gittim ama çok para verdim ona benim için ciddi bir para 40 bulmuştur sadece 2 embriyo elde ettik okadar moralim bozuldu ki zaten onlarda tutmadı şimdi ilkinden kalan embiriyo kullandık ilk hastaneye geri döndüm kısmet bakalim ama üzüldüm

Amiin amin canimm cümlemize nasip etsin inşallahh Tabi evlat evlattir bizimkisi gönülden geçen yoksa haşa isyan etmek istememek ne haddimize Allahim herkese en ama en hayirlisi neyse onu versin inşallah bir an önce kavuşalim artik bu hasretimiz son bulsun

Şöyle düşün yerleştirselerdide tutmayabilirdi. Benimde 4 embriyo kaldı 3. Gün dondurdular transferden önce çözüp 5. Güne gitmesini beklediler 3 tanesi gitti biri gidemedi.

Geç tutunuyor olabilir lütfen umutsuz olmayın inşallah sımsıkı tutunsun geç haber vermiş olsun habersiz bırakmayın bizi Allah yardımcınız olsun
Allah rağzı olsun , mutlaka test günümde yenilenince haber vereceğim . Güzel dileklerde bulunan herkesten Allah razı olsun, burada bulunan yada bulunmayan , dünyanın neresinde olursa olsun anne olmak için dört gözle bekleyen bütün kadınların gönlündeki istek en kısa sürede gerçekleşsin inşallah ...

Yok asla başka türlü anlamadım bende sadece gönlümdekini sizin gibi dile getirdim Rabbim hepimize muradimizi versin tez vakitte ins

Bence de çok erken test yapmışsınız . Umutsuzluğa gerek yok şu an için

Çok geçmiş olsun , bende negatif haberi aldım bu sabah . Embriyolog gerçekten olaya hangi kafayla bakıp dört tanesini aynı anda dondurmus hemde havuz sistemi prosedürü olan bir anne adayına ! İnanılır gibi değil gerçekten pes.. Umarım bende , sizde ve bekleyen her kadında en kısa sürede kavuşur müjdesine..

Şöyle düşün yerleştirselerdide tutmayabilirdi. Benimde 4 embriyo kaldı 3. Gün dondurdular transferden önce çözüp 5. Güne gitmesini beklediler 3 tanesi gitti biri gidemedi.
Insan üzülüyor gerçekten beni çok yıpratıyor pskolojik olarak bide benim maddi aci dan kısıtlı olduğum için daha cok yıpranıyorum galiba

Cnm ilk test nezamandi senin, kanaman ne durumda
Ben 26 Haziran pazar gecesi sadece bir defaya mahsus kanama yaşadım. Pazartesi proluton vurdurdum bir tane.

İlk testi 27 Haziran sayarsak 24
29 Haziran 50 çıktı.

Herkes sadece artış önemli diyor ama yinede tedirgin oldum biraz. şu an artış iyi elhamdulillah cuma günü tekrar istedi doktor

Yinede Hamileliğim sorunsuz geçecek içimde böyle his var. Allah Dileyen isteyen herkese versin.

Sizin nasıl gidiyor mucize ve Değeri düşük olan arkadaşlar sizin nasıl gidiyor hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…