İnşallah meleğin seninledir sımsıkı tutunmuşturPerşembe günü kısmetse 11. Gün yarın
Hem kaderdaş hem meslektaşmışızŞimdi gördüm bunu evet tıbbi sekreterim
Olsunda biz hepsine razıyızVallahi ne oluyor anlamadim belirti aramayim dedikce vucudum cesit cesit adetler cikariyor basima
Günaydın, çay önerebilir çevren ama benim bildiğim Tüp bebekte Melisa ada çayı vs yasak iyi araştır uyku için içeyim dersin başka bir şey olmasın Allah korusun. Kitap falan okuyup kendini yorsan bilemiyorum aklıma bir şey gelmiyor ilaç falan alamadığımız içinKızlar daha önce de yazmıştım ama ben önceden 8de uyanıp işe gidiyordum Pozitifi öprendiğimden beri en geç 6 gibi uyanıyorum gece 12de yatsam da. Çalıştığım için gündüz yatma imkanım yok buna bi çarebulamıyorum öneriniz varmı
Hic kötü hissetme senin niyetin önemli niyetinde aman kiz olsunda erkek olmasin erkekle napcam ben diye bi niyet yok ki her ikiside olsun ama kiz olursa daha iyi olur diyorsun bunda hicbir sey yok zaten herkes aslinda cocuk isterken hayalinde kafasinda bi cinsiyet belirler kalbinden gecirir Allahim sana en hayirlisindan en guzelinden en sagliklisindan bir kiz nasip etsin eger nasibinde yoksa da bir tane aslan nasip etsin
Merhaba, öncelikle hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun inşallah bu sefer sağlıkla ilerlesinMerhabalar ocak ayında 4 embriyodan 2 si transfer edildi hamile kaldım 8. Haftada öldü maalesef hastane de dondurulmuş 2 embriyo vardı onlar da 17 haziranda transfer edildi 28 haziran da test yaptırdık gene hamileyim beta hcg değerim de 117.01 çıktı sizce ikiz olma ihtimali var mı
Günaydıın, inşallah sağlıklı bir şekilde nasip olsunGünaydın kızlar
Bugün kanamam oldu transfer gününü sayarsak 10. Gün bugün doktoruma yazdım sorun olmaz yazdı adet mi oluyorum dedim ama daha 5 gün var biraz tedirgin oldum dün gece sancım vardı sabahına kanama oldu
Çok teşekkürler Amin inşallah ilki düştüğü için tedirginlik baya bir var ama tevekkül den başka bir şey gelmiyor elden sizin ikiz mi oldu aslında iki tek hiç fark etmiyor sağlıklı bir şekilde bana gelsin deMerhaba, öncelikle hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun inşallah bu sefer sağlıkla ilerlesinbeta değerinden onu anlamak mümkün değil. bazılarının çok yüksek çıkıp tek kese de olabiliyor bazılarının da bu değerlerde olup çok yükselip ikiz olabiliyor. ultrasonu beklemen lazım net sonucu görebilmek için bana da ikiz olabilir belki dediler 139 beta ile başladı çok yükseldi ama böyle olup tek kese olan arkadaşım var
Yerleşme kanaması da olabilir stres yapma doktorlar bu dönemde olan kanamaları normal karşılıyor inşallah yerleşmedir pozitif sonuçlarını alırsınGünaydın kızlar
Bugün kanamam oldu transfer gününü sayarsak 10. Gün bugün doktoruma yazdım sorun olmaz yazdı adet mi oluyorum dedim ama daha 5 gün var biraz tedirgin oldum dün gece sancım vardı sabahına kanama oldu
Sizinle aynı gün trasfer olduk inşallah pozitifi görürüz ne zaman tes gününüzÇok teşekkür ederim canım Karakterlerle rahim içerisine giriyorlar sonrasında da embriyoyu oraya bırakıyorlarya İşte o ilk aşamada rahim içerisinde uygun noktaya karakterle ulaşmaları çok zor oldu ilk transferim buna göre çok kolaydı doktor da öyle söyledi
Günaydıın, inşallah sağlıklı bir şekilde nasip olsunöncelikle korkma doktor sorun yok diyorsa önce ona güvenmek lazım. birde daha önceki konuşmaları okuduysan kanama ile ilgili bir çok yazan oldu hepimiz için bu tehlike var ama değişik nedenlerden olabiliyor. transferin 10. günü dedin kaçıncı gün embriyosu ve idrar testi yaptın mı hiç
3.gün embriyosu yok yapmadım bu ikininci denemem ilk denememde idrar testinde negatif görünce iğneleri bırakmak istedim bu sefer yapmadım tutunacağına inanarak son güne kadar ilerlemek istedimGünaydıın, inşallah sağlıklı bir şekilde nasip olsunöncelikle korkma doktor sorun yok diyorsa önce ona güvenmek lazım. birde daha önceki konuşmaları okuduysan kanama ile ilgili bir çok yazan oldu hepimiz için bu tehlike var ama değişik nedenlerden olabiliyor. transferin 10. günü dedin kaçıncı gün embriyosu ve idrar testi yaptın mı hiç
benim henüz belli değil haftaya ultrasona gidicem ama değerlerim birden çok yükseldiği için olabilir mi diyorlar hayırlısı rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde iki bir hiç farketmezÇok teşekkürler Amin inşallah ilki düştüğü için tedirginlik baya bir var ama tevekkül den başka bir şey gelmiyor elden sizin ikiz mi oldu aslında iki tek hiç fark etmiyor sağlıklı bir şekilde bana gelsin de
siz kendinizi tanıyorsunuz stres şuan en çok hissettiğimiz ama aslında en az olması gereken şey hayatımızda o yüzden size nasıl iyi gelecekse öyle yapın. inşallah test günü güzel haberler alırsınız bizi de haberdar edin3.gün embriyosu yok yapmadım bu ikininci denemem ilk denememde idrar testinde negatif görünce iğneleri bırakmak istedim bu sefer yapmadım tutunacağına inanarak son güne kadar ilerlemek istedim
Rabbim müjdeli haberler vermeyi nasip eylesin kimsenin kucağını boş bırakmasın stres elde değil ki her an aklın ordasiz kendinizi tanıyorsunuz stres şuan en çok hissettiğimiz ama aslında en az olması gereken şey hayatımızda o yüzden size nasıl iyi gelecekse öyle yapın. inşallah test günü güzel haberler alırsınız bizi de haberdar edinr
Kaçıncı gün embriyosuydu canım? geç tutunma olmuş olabilir hemen umutsuz olma son güne kadar beklemeni öneririmKızlar merhaba , ben şuan çok derin bir hayal kırıklığı içerisindeyim ne yapacağımı bilmiyorum kolum kanadım kırıldı... Dün progestan iğnemi vurmak için sağlık ocağına gittim , dayanamadım kan da verdim. Yani ayın 21 transfer - 28 test (ilk gün sayılmadığı için tam 7.gün oluyor) . Bizim sağlık ocağında sonuçlar ertesi gün çıkıyor . Demin aradım değerim 0,2 miş.. yıkıldım.. böyle olup da değeri artan varsa lütfen cevap yazabilir mi
Test günüm 10Temmuz ancak bayrama denk geliyor 8temmuz cuma kan vermek istiyorumSizinle aynı gün trasfer olduk inşallah pozitifi görürüz ne zaman tes gününüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?