2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Bugün 7.günüm idrar testi yaptım kocaman bir tek çizgi çıktı galiba yine olmadı
Canim idrar testlerinin uzerinde bile yaziyor 2 gun sonra tekrar etmen lazim.9. Gun tekrar bir dene bakalim. Kullandigin testin kalitesi ve sabah erken idrarla yapmak da onemli tabii. Ben yurtdisindayim cok iyi kalite bir testle 7. Gun yaptigim testte cooook hafif ikinci cizgi cikti. 9. Ve 11. Gun testlerimde cizgi koyulasti.

Kızlar biliyorsuniz testim pozitifti 6 haziran transfer günüm
Bugün kalp atisi icin cagirmisti merkez. Maslesef kese var kocaman fakat ici boş ikinci bi kese de gördü doktor o daha kücük geriden geliyor onun ici dolu fakat onda da kalp atisi yok. Ne hissedecegimi bile bilmiyorum şu an. 1,5 aylik git gel kalcadan igneler ilaclar emekler hepsi boş. Dahası ne olacagi da belli degil vucut kendisi mi atacak yoksa kürtaj mi olmam gerekecek o da belirsiz. Bunda da vardir bir hayır diyorum Rabbim hakkimizda en iyisini bilir ben ona asla isyan etmiyorum, teslim oluyorum. Insallah bundan sonrası daha kolay gecer. Üzgünüm cok. Esim de şok oldu muayenede hic beklemiyordu. Ona da ayrı üzüldüm.

Desteğin için çok teşekkürler 3 farklı test yaptım hiçbirinde çıkmadı ilaçlarıma devam ediyorum son bir umut kaldı Allah’ım hepimizi sevindirsin inşallah

Nasıl zor süreçlerden geçiyoruz ne fırtınalar ne depremler yaşıyoruz minicik bir nefes için Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah mucizeler gerçek olsun

Merhaba benim 11.gün 280

Ve ilk defa az önce WC gittim çok az kahverengi leke gelmiş sizler böyle bir şey yaşadınız mı hiç??

Ne diyeceğimi bilemiyorum canım pozitifi görmeklede bitmio işte iş Rabbim bilir en hayırlısını

Teşekkür ederim evet ben 24 yaşındayım daha ve ilk denemem normaldede heyecanlı panik atağı olan biriyim ve eşim benim tam tersim sakin ve rahat birisi ama en büyük destekçim o kanda görelim dedi sonucu onu üzmemek için bile olsa sonucu kanda görmek için sabır ediyorum yoksa şimdiye defalarca test yapmıştım evet forumları siteleri gezip herkese sorup kendimde de bişey arıyorum ve dediğin gibi stres oluyorum teşekkür ederim tavsiyen için

Çok çok üzüldüm, sizin için en kolay nasıl olacaksa öyle olsun inşallah. Ben hep şöyle düşündüm eğer bu bebek bize gelmeyi seçtiyse, gelişi hayırlıysa bu olsun, yoksa yeniden deneriz. Bizimki şimdilik bizi seçti, umarım sağlıkla kucağımıza alırız. Sizde umarım en en en kısa süreçte tekrar iyi haberler alırsınız, en en en güzelinden.

Ayyy beni çok motive ettin canım yazdığınla bugün aradılar 2 katından fazla artmış tekrar kan vermenize gerek yok dediler 10 gün sonraya kese muayenesi verdiler ayın 15 ine. Ama ben 12.günde veririm kan dayanamam

Canım benim ne desem bilmiyorum Çok üzgünüm

Ahh çok üzüldüm çok... rabbim biran önce kolaylıkla normal yoldan anne baba olmanızı nasip etsin inşallah gönülden dilerim canım

Rabb'im yardımcın olsun herşeyde var bir hayır Allah büyük

Hahhaaa Allah var ben de kız olsun istiyorum ama bence de erkek olacak sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah ama nerden duymuştum hatırlamıyorum Allahtan hayırlısını hayırlı bir evlat olmasını isteyin o size kız evladı verir diye
Kızlar hayırlı evlatlardır baaaabında galiba

Nolur dua edin benim için de bu son şansım Rabbim bana da nasip etsin inşallah dediğiniz gibi çıkar
7.gün daha canısı niye erkenden yapıp kendini üzüyorsun İnsan evet merak ediyor ama daha kana karışmamıştır bile geç tutunmuş da olabilir yapma böyle yapmayın

7.gün daha canısı niye erkenden yapıp kendini üzüyorsun İnsan evet merak ediyor ama daha kana karışmamıştır bile geç tutunmuş da olabilir yapma böyle yapmayın
Ne bileyim kuzum yaa çok kişi ikinci çizgiyi erkenden gördüm deyince heveslendim ben de bu sefer kan verene kadar bakmayacaktım sözde ama olmadı işte dua ediyorum bekliyorum üzgün üzgün inşallah bebeğim beni terk etmemiştir::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…