- 6 Eylül 2019
- 769
- 1.000
- 113
Canim idrar testlerinin uzerinde bile yaziyor 2 gun sonra tekrar etmen lazim.9. Gun tekrar bir dene bakalim. Kullandigin testin kalitesi ve sabah erken idrarla yapmak da onemli tabii. Ben yurtdisindayim cok iyi kalite bir testle 7. Gun yaptigim testte cooook hafif ikinci cizgi cikti. 9. Ve 11. Gun testlerimde cizgi koyulasti.Bugün 7.günüm idrar testi yaptım kocaman bir tek çizgi çıktı galiba yine olmadı
Desteğin için çok teşekkürler 3 farklı test yaptım hiçbirinde çıkmadıCanim idrar testlerinin uzerinde bile yaziyor 2 gun sonra tekrar etmen lazim.9. Gun tekrar bir dene bakalim. Kullandigin testin kalitesi ve sabah erken idrarla yapmak da onemli tabii. Ben yurtdisindayim cok iyi kalite bir testle 7. Gun yaptigim testte cooook hafif ikinci cizgi cikti. 9. Ve 11. Gun testlerimde cizgi koyulasti.
Benimde çok kanıyor sıkıntı yapma Allah’ın izni ile birşey olmazKızlar proluton iğne vuruldum kalçadan kalkınca iğne yeri çok kanadı eteğim kan oldu. Merak ettiğim iğne etki etmiştir dimi kanadı diye etkisi geçmemiştir dimi
Nasıl zor süreçlerden geçiyoruz ne fırtınalar ne depremler yaşıyoruz minicik bir nefes için Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah mucizeler gerçek olsunKızlar biliyorsuniz testim pozitifti 6 haziran transfer günüm
Bugün kalp atisi icin cagirmisti merkez. Maslesef kese var kocaman fakat ici boş ikinci bi kese de gördü doktor o daha kücük geriden geliyor onun ici dolu fakat onda da kalp atisi yok. Ne hissedecegimi bile bilmiyorum şu an. 1,5 aylik git gel kalcadan igneler ilaclar emekler hepsi boş. Dahası ne olacagi da belli degil vucut kendisi mi atacak yoksa kürtaj mi olmam gerekecek o da belirsiz. Bunda da vardir bir hayır diyorum Rabbim hakkimizda en iyisini bilir ben ona asla isyan etmiyorum, teslim oluyorum. Insallah bundan sonrası daha kolay gecer. Üzgünüm cok. Esim de şok oldu muayenede hic beklemiyordu. Ona da ayrı üzüldüm.
Merhaba benim 11.gün 280Çok iyi canım hatta sana güzel bi haber vereyim. Okuduğum bir bilimsel makalede 12. Gün değeri 200ün üstünde olan tüp bebeklilerin live birth yüzdesi çok yüksekti yani sorunsuz bir gebelik ve sağlıkla çocuğu kucağa alma ihtimali senin 10. Gün 177 zaten maşallah 12. Günde hayli hayli 200ü geçer.
Ne diyeceğimi bilemiyorum canım pozitifi görmeklede bitmio işte iş Rabbim bilir en hayırlısınıKızlar biliyorsuniz testim pozitifti 6 haziran transfer günüm
Bugün kalp atisi icin cagirmisti merkez. Maslesef kese var kocaman fakat ici boş ikinci bi kese de gördü doktor o daha kücük geriden geliyor onun ici dolu fakat onda da kalp atisi yok. Ne hissedecegimi bile bilmiyorum şu an. 1,5 aylik git gel kalcadan igneler ilaclar emekler hepsi boş. Dahası ne olacagi da belli degil vucut kendisi mi atacak yoksa kürtaj mi olmam gerekecek o da belirsiz. Bunda da vardir bir hayır diyorum Rabbim hakkimizda en iyisini bilir ben ona asla isyan etmiyorum, teslim oluyorum. Insallah bundan sonrası daha kolay gecer. Üzgünüm cok. Esim de şok oldu muayenede hic beklemiyordu. Ona da ayrı üzüldüm.
Teşekkür ederim evet ben 24 yaşındayım daha ve ilk denemem normaldede heyecanlı panik atağı olan biriyim ve eşim benim tam tersim sakin ve rahat birisiAzelya canim anliyorum kaygilarini ama inan bana eger kan testinde direkt negatifi gorursen daha cok uzulursun esin yanindayken benze idrar testi yap. Iyi cikarsa zaten sevineceksin kotu cikarsa zaten biliyorsun idrar testlerini iki gune bir tekrar etmek lazim ikinci gununde de negatif derse o zaman kan testine hazir olursun en azindan. Bence su an test de yapmadan surekli belirti arayip forum okuyarak kendini daha cok strese sokuyorsun. Muhtemelen yasca buyugumdur senden bi abla tavsiyesi olarak al.
Çok çok üzüldüm, sizin için en kolay nasıl olacaksa öyle olsun inşallah. Ben hep şöyle düşündüm eğer bu bebek bize gelmeyi seçtiyse, gelişi hayırlıysa bu olsun, yoksa yeniden deneriz. Bizimki şimdilik bizi seçti, umarım sağlıkla kucağımıza alırız. Sizde umarım en en en kısa süreçte tekrar iyi haberler alırsınız, en en en güzelinden.Kızlar biliyorsuniz testim pozitifti 6 haziran transfer günüm
Ayyy beni çok motive ettin canım yazdığınlaÇok iyi canım hatta sana güzel bi haber vereyim. Okuduğum bir bilimsel makalede 12. Gün değeri 200ün üstünde olan tüp bebeklilerin live birth yüzdesi çok yüksekti yani sorunsuz bir gebelik ve sağlıkla çocuğu kucağa alma ihtimali senin 10. Gün 177 zaten maşallah 12. Günde hayli hayli 200ü geçer.
Canım benim ne desem bilmiyorumKızlar biliyorsuniz testim pozitifti 6 haziran transfer günüm
Maşallahhhhh canımEki Görüntüle 3094386 kızlaaarrr hellöööö bugün keseyi gördük hcg 3915 dr 4 hafta 6 günlük daha çok minik dedi
Ahh çok üzüldüm çok... rabbim biran önce kolaylıkla normal yoldan anne baba olmanızı nasip etsin inşallah gönülden dilerim canımKızlar biliyorsuniz testim pozitifti 6 haziran transfer günüm
Rabb'im yardımcın olsun herşeyde var bir hayır Allah büyükKızlar biliyorsuniz testim pozitifti 6 haziran transfer günüm
HahhaaaBen merak ediyorum sadceeyalan yok bir kızım olmasini cok istiyorum eksik kaldigim bazi duygulari onun yaşamasıni cok istedigm için kız olsun tastan olsun diyorum sonra diuorum ki erkek olursada çok sevicem minik askim olacak benim oyle karmasik duygular işte ama erkek olasiligimiz daha yüksek diye düşünüyorum nedense isimleri hazir saglikla gelsinlerde
7.gün daha canısı niye erkenden yapıp kendini üzüyorsunNolur dua edin benim için de bu son şansım Rabbim bana da nasip etsin inşallah dediğiniz gibi çıkar
Ne bileyim kuzum yaa çok kişi ikinci çizgiyi erkenden gördüm deyince heveslendim ben de bu sefer kan verene kadar bakmayacaktım sözde ama olmadı işte dua ediyorum bekliyorum üzgün üzgün inşallah bebeğim beni terk etmemiştir::7.gün daha canısı niye erkenden yapıp kendini üzüyorsunİnsan evet merak ediyor ama daha kana karışmamıştır bile geç tutunmuş da olabilir yapma böyle yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?