Çatlatma iğnesini 21 Haziran’da oldum ama onun etkisi olabilir mi acaba bilemedimÇatlatma iğnesi olmadıysan var görünüyor hayırlı olsun
Canımmm yaa inşallah öyledir cuma kan vericem umarım ordada görürümSanmam bağırıyo . hayırla sağlıkla devam etsin inşallah
İmkanı yok 2 hafta gecmişÇatlatma iğnesini 21 Haziran’da oldum ama onun etkisi olabilir mi acaba bilemedim
Valla carlatma iğnesi etkiliyor diyolar ama bilemiyorm ki bu zaman kadar kalır mı etkisi 15 gün olmsÇatlatma iğnesini Haziran 21 de oldum 27 haziranda transfer etkiler mi acaba
İnşallah canım umarım öyledir ama banada etkisi olmaz gibi geldi kuzenim hemşire ona gösterdim şuan çok yeni dedi tabi tüp benek yaptığımı bilmiyorİmkanı yok 2 hafta gecmiş
Bilemedim o durumu şimdi etkisi olur mu hiçbir fikrim yokValla carlatma iğnesi etkiliyor diyolar ama bilemiyorm ki bu zaman kadar kalır mı etkisi 15 gün olms
Vallaha bende kız istiyorum ama kesin erkek olacak benimdeeeHahhaaaAllah var ben de kız olsun istiyorum ama bence de erkek olacak sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar inşallah ama nerden duymuştum hatırlamıyorum Allahtan hayırlısını hayırlı bir evlat olmasını isteyin o size kız evladı verir diye
Kızlar hayırlı evlatlardır baaaabında galiba
Rica ederim o kadar cok sey okudum ki ilk 4 haftayla ilgili. Paylasma firsati bulmam iyi olduAy ne guzel açıklama yapmisin cnm ya eline yuregine sağlık
Ayyy maşallah pozitif olsun inşallahhhKızlar test günümden önce yapmıcam demiştim ama yaptım ya var gibi sanki demiiiiiibugün transfer günümle birlikte 8 günüm cuma günü kan vericem inşallah
İnşallah canım yaaaa umarım kanda da görürümAyyy maşallah pozitif olsun inşallahhh
Yaa maşallah canm baya baya buradayım diyor inşallah kandada görmek nasip olur hayırlısıylaKızlar test günümden önce yapmıcam demiştim ama yaptım ya var gibi sanki demiiiiiibugün transfer günümle birlikte 8 günüm cuma günü kan vericem inşallah
Canım yaaa inşallah benimledir bebeğim umarım cefalarımız boşa çıkmasınYaa maşallah canm baya baya buradayım diyor inşallah kandada görmek nasip olur hayırlısıyla
Amin canm inşallah Allah yüzümüze baksın hepimizin emeğini hiç etmesinCanım yaaa inşallah benimledir bebeğim umarım cefalarımız boşa çıkmasınAMİNN
Aminnnn canım inşALLAHAmin canm inşallah Allah yüzümüze baksın hepimizin emeğini hiç etmesin
Hayırlı olsun inşallah, tüp bebek Kendi parası hariç ilaçlar raporunuz yoksa 7bin 10bin arası tutabiliyor duruma göre 4 bin 5 bin de olabilir. Bizim herşey toplam 23bine yakın tutmuştu sanırım. Amh için de tek bir yumurta bile yeterli oluyor diye biliyorum kaliteli olsun daKızlar biz yeni niyetlendik ve bu süreci hiç bilmiyorum bitlisteyiz eşimin görevi gereği , Diyarbakır'da zeki akkumu düşünüyoruz , maddi olarak ne kadar gidiyor tahminen birde benim amh baya düşük bu tutma ihtimalini düşürür mü çok heyecanlıyım36 yaşındayım bir buçuk yıllık evliyim
Sizin dediginiz rakamlar cok iyiHayırlı olsun inşallah, tüp bebek Kendi parası hariç ilaçlar raporunuz yoksa 7bin 10bin arası tutabiliyor duruma göre 4 bin 5 bin de olabilir. Bizim herşey toplam 23bine yakın tutmuştu sanırım. Amh için de tek bir yumurta bile yeterli oluyor diye biliyorum kaliteli olsun da
6 haftaliktan biraz buyuktu canim 5. haftada hatta kese ve yolk sac gorundu 2 gun geriden geliyor demisti doktor sonra bi sonraki haftaya cagirdi ve baktikki gelisme durmus ayni hala 4+5lik sekilde duruyor ve kalp atisi da yok. doktor kurtaj da yapabiliriz ama ilacla daha kolay olur demisti. hatta turkiyeden kadin dogum uzmani bi yakinimizla gorusmustum o da ilaci onerrmisti. dusukten ertesi gun de ultrasona gittim doktor kalinti var mi diye bakmisti kalmamisti. ama ilaci 3-4 gun sonra kullanmaya karar verebilmistimKac haftalıkti cnm senin? Doktor fitilden bahsetmedi biraz bekleyelim pazartesi bakalim yine dedi sonra vakumla almaktan bahsetti bilmiyorum belirisizlik var.
Benim de öyle olsa keske cnm ama hic bahsetmedi bile sanirim biraz büyük ve 2 tane oldugu icin de olabilir bilmiyorum. Biri 7 digeri 6+3 haftalık. Bi dahaki haftaya tekrar gidecegim duruma göre karar verilecek sanırım6 haftaliktan biraz buyuktu canim 5. haftada hatta kese ve yolk sac gorundu 2 gun geriden geliyor demisti doktor sonra bi sonraki haftaya cagirdi ve baktikki gelisme durmus ayni hala 4+5lik sekilde duruyor ve kalp atisi da yok. doktor kurtaj da yapabiliriz ama ilacla daha kolay olur demisti. hatta turkiyeden kadin dogum uzmani bi yakinimizla gorusmustum o da ilaci onerrmisti. dusukten ertesi gun de ultrasona gittim doktor kalinti var mi diye bakmisti kalmamisti. ama ilaci 3-4 gun sonra kullanmaya karar verebilmistim
Çok teşekkür ederim kalite önemli yani inanın rahatladımHayırlı olsun inşallah, tüp bebek Kendi parası hariç ilaçlar raporunuz yoksa 7bin 10bin arası tutabiliyor duruma göre 4 bin 5 bin de olabilir. Bizim herşey toplam 23bine yakın tutmuştu sanırım. Amh için de tek bir yumurta bile yeterli oluyor diye biliyorum kaliteli olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?