2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ne iş yapıyosun canm cok uzun calısma saatin

Bu çalışma sistemi asla yasal değil lütfen işvereninle görüş ilk 3 ay çok önemli hiç doğru değil her anlamda yanlış durum

Biliyorum ama küçük bir yer olduğu için yasal olan şeyleri pekte takan yok
canım seni anlıyorum sözlü olarak takmıyor olabilirler ama yasal yola gitsen zaten her istediğini yaptırırsın. sen orda sgk lı mı çalışıyorsun?

valla istersen oraya ihtar çekersin, seni şuan iştende çıkaramaz hamile olduğun için yasal haklarını talep edip sabah 08:00 15:30 çalışabilirsin çıkarmak istiyorsa ister yasal hakkını ararsın ister karşılıklı anlaşırsın ama bu süreç çok yanlış. küçük yerler bunu yapıyor ancak senin sgk lı olduğun sürece haklarını alman kolay olmasan bile mahkeme de hak sahibisin ama şuan her türlü istediğini yapmak durumundalar. bu sürece girince tabii tekrar orada çalışmak olmuyor eğer ayrılacaksan tüm haklarını kullanarak veya alarak ayrıl ayrılmayacaksan da haklarını bildiğini belli edersen ona göre düşünür onlar da şuan en hassas dönemin iyi düşün Allah korusun üzülmeni istemem

Kızlar merhaba. Cuma transferim var inşallah. Şöyle bir şey kullandığım ilaçları içinde deltacortril diye bir ilaç var . Sanırım o dokundu . Geceden beri ishal kusma bir ateş yapıyor. Anksiyeteye meyilliyim zaten yatar yatmaz içsel ateş içinde kalkıyorum. Böyle bir şey yaşayanınız oldumu ilaçları kullanırken bu denli mide hassasiyeti yaşayan, midem aşırı yanmaya başladı ki şöyle sağ kolum katıncalanıyor bu yanmadan

Hepsini bende biliyorum malesef canım ama uygulamıyorum işte dediğim gibi küçük yer ya millet birbiriyle yüz göz olmak istemiyor. Mesela bak hemen yan tarafımızda zincir bir market var çalışan kızların ikiside hamile kızlar o koca koca paletleri çekiyorlar hatta doğurmak üzereler neredeyse hatta bir keresinde sormuştum nasıl yapıyorsunuz diye mecbur erkekler yokken biz yapıyoruz kim yapcak başka faaln demişti kız

Çok geçmiş olsun ben bi sorun yaşamadım ilaçlarda ama senin kullandığını kullanmadım bence hemen doktoruna ulaş Cuma’ya zinde olman lazım

Çok geçmiş olsun ben bi sorun yaşamadım ilaçlarda ama senin kullandığını kullanmadım bence hemen doktoruna ulaş Cuma’ya zinde olman
Çok geçmiş olsun ben bi sorun yaşamadım ilaçlarda ama senin kullandığını kullanmadım bence hemen doktoruna ulaş Cuma’ya zinde olman lazım
Okadar iyi ve enerjiktim ki şimdi korkuyorum geçmez diye cumaya kadar lütfen dua edin tek annelik şansım tek embriyo önü arkası yok olması da çok zor evet asistanla iletişime geçeceğim olmadı acilde bir şeyler yaparlar artık diye düşünüyorım mide yatıştırıcı

Opuya kadar gonalf menapur cetrotide ovitrelle simdi oksapar progestan dex aralarda tabi estrofem duphaston probiyotik folik asit gibi seyler var gonal f bir kutudu 1000 tl ztn tahmini ondan 4 kutu kullandim tahmini
Bende 4 kutu kullandm gonal f 3 kutu menapur 4 kutuda cedrotide 2 de ovitrelle diğerlerini yazdırdm ben kdın doğumcular yazıo bi cogunu

İşte insanların ihtiyacı var diye böyle kullananlardan nefret ediyorum ya. Diyebilecek bir şey yok o zaman canım inşallah kolaylıkla atlatırsın

Canım rapor için hangi evrakları oluşturdun
Onu rapor alacağınız hastane belirliyor bize liste vermişlerdi ona göre hazırladık. Evlilik cüzdanı fotokopisi, nüfus kayıt örneği, benim ve eşimin tahlilleri, SGK dan alınacak bi belge daha da vardı hatırlamıyorum
Çok iyi bir araştırayım ben de rapor işini çok teşekkür ederim Sağlıcakla , kolaylıkla gelsin bebisiniz
Çok teşekkür ederim

İşte insanların ihtiyacı var diye böyle kullananlardan nefret ediyorum ya. Diyebilecek bir şey yok o zaman canım inşallah kolaylıkla atlatırsın
Bayram sonu ayrılmayı düşünüyorum hadi şimdileri sakinde Eylül ayında o yoğunluğu kaldıramam sanırım. Daha kese görmedim, kalp atışını bilmiyorum o yüzden içim rahat etmiyor böyle bişey olacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…