2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Bende saat 8 yada 9 gibi veririm canım doktorum erkenden ver dedi hayırlısı bakalım

Evet hiç aşılama felan deneyimim olmadan dirdk tüp bebek yaptık rabbim yüzüme bakar inşallah hepimizin yüzüne baksın inşallah
Rabbim inşallah emeklerimizin karşılığını boş çıkarmasın sende benim gibi ilk defa tüp bebek yapanlardansın Rabbim inşallah yüzümüze baksın canım

Evet canım 4. gün embriyosu benim kalite olarak ya çok iyi demişti doktorum bakalım hayırlısı olsun inşallah
Benim 3. Gün embriyosu ama banada kalitesi çok iyi dedi rabbim büyük 3. Gün olmasına üzülüyorum ama çok tutup hamile olan var rabbim büyük

Allah sendende razı olsun canım burada hiçbirimiz tanımıyoruz birbirimizi ama mutluluklarıyla mutlu oluyoruz güzel haberler aldıkça bizlerinde umudu yükseliyor
Aynen canm inanki ben transfer sonrası üye oldum iyikki oldum diyorum bi çok şey öğrendim zaman geçirdim sabır aldım umut aldım herkes sagolsun yarın bide müjde verirsem ohh mis

Aynen canm inanki ben transfer sonrası üye oldum iyikki oldum diyorum bi çok şey öğrendim zaman geçirdim sabır aldım umut aldım herkes sagolsun yarın bide müjde verirsem ohh mis
İnşallah canım yarın güzel haberle geleceksin ben inanıyorum Rabbim büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…