- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
İnşallah canm Allah razı olsun hepimizin yüzü gülsün inşallahİnşallah canım yarın güzel haberle geleceksin ben inanıyorum Rabbim büyük
İnşallah canımİnşallah canm Allah razı olsun hepimizin yüzü gülsün inşallah
Transeferde 4 gün sonra da istende ona göre ilaclar duzenleniyorE2 testini neden istiyor ki canım benden sadece beta istedi
Hmm bana ilk yumurta büyütme için iğneler vermişti gonalf falan onlarda aşırı uyarmıştı benim yumurtları 45 yumurta olmuştu her gün e2 için kan veriyordum tabi o an ki fazla uyarılma yüzünden tedavim o ay iptal edilmişti merak ettim transfer sonrası neden e2 yapılıyor diyeTranseferde 4 gün sonra da istende ona göre ilaclar duzenleniyor
Merhaba, kaç çıktı sonucunuzzzMerhaba ben tam 7.gun kanda cok hafif cizgiyi gordum hemen kan testi yaptim kan sonucumda da cikti.
Aynen bekliyorum valla hayırlı haber alalımSıkıntı yok canm helali hoş olsun bu gün test gününü sayarsam 10 saymazsam yarın 10evet çoğu kişi test yaptı ben cesaret edemedim eşimde beraber kanda öğrenelim diyince bekledim sende bekliyorsun sanırım
İnşallah canm Allah kerimAynen bekliyorum valla hayırlı haber alalım
Napıyon nasılsınGünaydın canım
İyiyim canım valla normalde çalışıyorum 10 gün rapor aldım sürekli bi dinlenme hali hiç alışık değilim ama evde olmakda başka güzelmiş yaNapıyon nasılsın
Çok üzüldüm çokKızlar değerim düşmeye başladı 86 dan 83 e düştüm kimyasal gebelik yaşıyormuşum
Canım sende mi cuma öğrenecektin sonucunu ?Napıyon nasılsın
Aa çok geçmiş olsun canm çok üzüldüm senin adınaKızlar değerim düşmeye başladı 86 dan 83 e düştüm kimyasal gebelik yaşıyormuşum
ah çok üzüldüm çok geçmiş olsun..Kızlar değerim düşmeye başladı 86 dan 83 e düştüm kimyasal gebelik yaşıyormuşum
ayyy çok şükürrrrrr maşallah maşallaahhKızlar kalp atışını duyduk 6+4 şuan kese de haftaya uyumluymus şükürminigim benimle
Çok şükür canım benim gözünüz Aydın çok sevindim senin adına Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahKızlar kalp atışını duyduk 6+4 şuan kese de haftaya uyumluymus şükürminigim benimle
Maşallah Allah hayırlı uğurlu eylesin sağlıkla kucağına al inşallahKızlar kalp atışını duyduk 6+4 şuan kese de haftaya uyumluymus şükürminigim benimle
Ne güzel haberKızlar kalp atışını duyduk 6+4 şuan kese de haftaya uyumluymus şükürminigim benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?