2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Selam evet benim ki 23 gün geçti nisanın 4 de opu oldum 16 sında adet oldum mayısta adet görmedim haziranın 8 de kendiliğinden ilaçsız adet oldum 27 Haziran'da transfer yapıldı
doktor bana adetin 21. günü iğne yaptı ve 2 hafta içinde regl olman lazım demişti

gözün aydın inşallah pozitif sonuçlanır süreç nasıl ilerledi heyecandan uyuyamıyorum resmen

ayyy çok şükürrrrrr maşallah maşallaahh nasıldı ama gümbür gümbür mü
Eveeeet ağladım şükürler olsun ya
Çok şükür canım benim gözünüz Aydın çok sevindim senin adına Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Amiiin canimm inşallah hepimize nasip olsun
Maşallah Allah hayırlı uğurlu eylesin sağlıkla kucağına al inşallah
Amin allahim isteyen kimsein kucagini bos birakmasn
Cidden suan sevinip aglayabildim mutluluktan

doktor bana adetin 21. günü iğne yaptı ve 2 hafta içinde regl olman lazım demişti

gözün aydın inşallah pozitif sonuçlanır süreç nasıl ilerledi heyecandan uyuyamıyorum resmen
Sagol canm inşallah yarın sonuç için gideceğim bana iğne felan yapmadı çok yumurta toplanınca rahimin içinde hava ve su toplama gibi durumlar oluyormuş doktorum iki adet döneminden sonra transfer yapıcaz dedi ve adetim gecikince adet söktürücü hap almamı söyledi fakat ben almadım çünkü bu ay ilaçla olsa öbür ay yine adetim gecikince yine ilaç almam lazımdı ve akışına bıraktım kendiliğinden oldu ve kontrole gittim doktorum rahimi transfere hazırlamak için ilaç verdi canm özet olarak anlatım karışık oldu belki ama yine sormak istediğin bişey olursa yaz

inşallah yarın senin için çok güzel bir gün olur bende ohss oldum o yüzden 2 adet beklememi söyledi doktorum adetim de beklediğim için gelmiyor ilaçlardan 15 gün sora falan transfer oldun sanırım ?

İyiyim canım valla normalde çalışıyorum 10 gün rapor aldım sürekli bi dinlenme hali hiç alışık değilim ama evde olmakda başka güzelmiş ya
Aynen benden öle perşembeden beri işe gitmiyorum idari tatil falan 18 haziranda başlıycam ama bn evde duramıyom sıkılıyom zırrt vırt bi yerlere gittim 2 gün yattım ama :) gittiğim yerlerde de uzandım dinlendım

inşallah yarın senin için çok güzel bir gün olur bende ohss oldum o yüzden 2 adet beklememi söyledi doktorum adetim de beklediğim için gelmiyor ilaçlardan 15 gün sora falan transfer oldun sanırım ?
Amin canm inşallah Allah razı olsun Allah hepimize nasip etsin evet 15 gün sonra transfer oldum ama inan takma akışına bırak kendiliğinden adet olduğunu görüceeksin ben çok bekledim adet olmak için her gün iç çamaşırımı kontrol ettim bekledim ve en son akışına bıraktım kendiliğinden oldu bence sende öyle yap canım Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…