2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

doğru diyorsun Rabbim ol derse olur şu kafaya takmamak için de bir ilaç verseler keşke

Aynen ya 10 gün yoktuk bari döndüğümxde değmiş olur
Ay inşallah rapor aldığımdan beri arkadaşlarım arıyor kimseye söylemedim tabi söylemeyide düşünmüyorum ya sonuçta normal veya tüp bebek kimi ilgilendirir ki ama işte bizim insanlarımız çok meraklı böyle konularda

Ben söylicem soranlara tüp bebek oldgnu cünkü etrafmdakilerede umut olsn doktor arayısı içinde olanlara acaba tutar mı diyenlere saklamayı düşğnmüyorum acıkcası
Bende aynı düşüncedeyim millet utana çekine gidiyor doktora bu tabular yıkılsın istiyorum ve iki taraf tüm herkeste biliyor kimsede umrumda değil

Ben söylicem soranlara tüp bebek oldgnu cünkü etrafmdakilerede umut olsn doktor arayısı içinde olanlara acaba tutar mı diyenlere saklamayı düşğnmüyorum acıkcası
Katiliyorum bende ayni sekilde hic çekinmeden utanmadan! Mahalle baskisindan korkmadan herkese anlattim. Çünkü yaşadığımız bir eksiklik değil her insanda olabilecek tedavisi olan bir rahatsizlik. Ve ben herkese anlatiyorumki dedigin gibi umut olabileyim

Bnim iş yerimdekiler biliyorda sağolsunlar stres olmayayım diye aramadılar hayırlı haberle sen dön dediler

Kızlar değerim düşmeye başladı 86 dan 83 e düştüm kimyasal gebelik yaşıyormuşum
Canım çok düşmemiş bi anda pik yapmaz mı gecen arkadaşıma dış gebelik demişler çok kötü artış sağlamıştı biraz sabredip bi doktor a daha gideyim dedi 1100 olup kese görmüşler yarın kalp atışı için gtcktş

Aynen bende 3 haftadır gitmiyorum işe soran sorana. Kimseyede demedim tüp bebek olduğunu. Bilmelerine gerek yok diye düşünüyorum katılıyorum size bu konuda

Merhaba arkadaşlar, ben de bekleme surecimi yazdıklarınızı okuyarak geçirdim. Tüm positif sonuçlar tamamına ersin umarım.Negatif sonuç alan arkadaşlarım sizlerde lütfen güçlü olun, benim hikayem de öyle zorlu bir hikaye ki... Bugün 9.gunum test sonucum 47.46. doktorum Cuma günü tekrarını istedi sanırım bu şekilde sonuç alıp güzel ilerleyenler var aramızda. Umarım benim de yüzüm güler sonunda. Sevgiler

Doktor ilaçları bırakmamı söyledi kanamam da başladı sanmıyorum tekrar artış olacağına son kez kan testi verin dediler ama vermeyi de düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…