Ayyyy bu çok güzel haber rabbim kucağınıza almayı nasip etsin çiçeğimKızlar cok şükür bin şükür ilk kesem 6+4 kalp sesini duyduk, ikinci kesem 6+1 kalp atışı görüldü ama daha duyulmadi ... Doktorum kendini toplar yada toplamaz haftaya anlasilir dedi .... Rabbim tek nasip etdiyse tek olsun dedim ama benim olsun dedimm
Amin canimin ici aminAyyyy bu çok güzel haber rabbim kucağınıza almayı nasip etsin çiçeğim
Amin ins cikellammmm
Rabbime sığınan tevekkül eden sabreden feraha ulaşır bol dua bol tevekkül inşallah kucaklarımıza da alalımAmin canimin ici aminsenin öğretigin dualari okuyorum hep
kızlar sizce varmı birşey bu ilk anı şuan daha koyu o çizgi
Maşallahkızlar sizce varmı birşey bu ilk anı şuan daha koyu o çizgi
Son hali bu 7 günüm transferimin 2 emrio transfer edildiMaşallahbence kesinlikle var dahada koyulaşmmışsa helede
Sagol cnm benim aminnnnRabbime sığınan tevekkül eden sabreden feraha ulaşır bol dua bol tevekkül inşallah kucaklarımıza da alalımÇooook sevindim
Hayırlısı olsun inşallah cnm, gayet net gözüküyor gununu bekle ve testini oyle ver cunku erken öğrenmek de kaygilari peşinden getiriyor... Saglikla devam etsin insSon hali bu 7 günüm transferimin 2 emrio transfer edildi
Var görünüyor maşallah çatlatma iğnesi oldunuz mu yanıltabiliyor ya ona göre dönüş alırsınızkızlar sizce varmı birşey bu ilk anı şuan daha koyu o çizgi
Evet çok şükür cumartesi kan vericem inş bebeklerimin 2 de benledirHayırlısı olsun inşallah cnm, gayet net gözüküyor gununu bekle ve testini oyle ver cunku erken öğrenmek de kaygilari peşinden getiriyor... Saglikla devam etsin ins
Hayır sadece duphaston kullanıyorum iğne vs kullanmıyorumVar görünüyor maşallah çatlatma iğnesi oldunuz mu yanıltabiliyor ya ona göre dönüş alırsınız
Ya çok anlamam yine umutlandırmak istemem ama bence var kaçıncı gün embriyosu 5. Gün embriyosu 7. Günde çıkıyor çoğu kişinin kiSon hali bu 7 günüm transferimin 2 emrio transfer edildi
Kızlar benim 2 transferim 5 gün emriosu 2 de AA kalitedeydiYa çok anlamam yine umutlandırmak istemem ama bence var kaçıncı gün embriyosu 5. Gün embriyosu 7. Günde çıkıyor çoğu kişinin ki
Kan sonucun ne zmaan cikacak cnmBenim ki de tutmadı bence bu gun kan verdim sadece doktora göstermek için cıkartıcagim bu Gün de test aldım çıkmadı biliyorum erken diyeceksiniz ama ben 2. Denemem de kumsal olduğun da düşük yaparken testim 1200 den 10 düşmüştü ozaman test yaptigimda bile gözüküyordu simdi hic çıkmıyorsa yoktur bence
Maşallah tutunmuş sana bebişlerin öyle gözüküyor tabi yine kan testinde tam netleşirKızlar benim 2 transferim 5 gün emriosu 2 de AA kalitedeydi
Aynen cnm hayırlısı bakalımMaşallah tutunmuş sana bebişlerin öyle gözüküyor tabi yine kan testinde tam netleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?