- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Benimde belirtilerim aynı canm yarın kan vericem inşallah hayırlı haberler alırım senin test günün ne zmanCanım senin adına çok sevindim inşallah kanda da pozitif görürsün, benim de iki gündür göğüslerim iyice hassaslasti kasiklarimda batmalar artti ,az ayakta.is yapsam sanki tansiyonum düşüyor ama asla test yapmayı düşünmüyorum , heyecanım dorukta bakalim nolacak
Maşallah canım benim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin AllahımKızlar cok şükür bin şükür ilk kesem 6+4 kalp sesini duyduk, ikinci kesem 6+1 kalp atışı görüldü ama daha duyulmadi ... Doktorum kendini toplar yada toplamaz haftaya anlasilir dedi .... Rabbim tek nasip etdiyse tek olsun dedim ama benim olsun dedimm
Daha günün vardı ama seninYaptim negatif...
Rabbim sizlerin elini boş cevirmesin canim benden bu kadar
İnş canım sagolİyi dusunelim mi enerji gonderelim
8 nde ama ben ilk idrarda bakarim ama dediğim gibi son ana kadar zorluyorumBenimde belirtilerim aynı canm yarın kan vericem inşallah hayırlı haberler alırım senin test günün ne zman
Maşallah canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallahKızlar cok şükür bin şükür ilk kesem 6+4 kalp sesini duyduk, ikinci kesem 6+1 kalp atışı görüldü ama daha duyulmadi ... Doktorum kendini toplar yada toplamaz haftaya anlasilir dedi .... Rabbim tek nasip etdiyse tek olsun dedim ama benim olsun dedimm
İnşallah canm benim bu gün adet sancım gibi sancım var inşallah iyidir bu aşırı bi duygusallık var değişik bakalım ben son ana kadar dayanıp test yapmadım yarın sabah gidip yapacağım inşallah Allah güzellik iyilik nasip etsin ne diyelim8 nde ama ben ilk idrarda bakarim ama dediğim gibi son ana kadar zorluyoruminsallah guzel haberleri pespese veririz
Çok teşekkür ederim sağolunCanım senin adına çok sevindim inşallah kanda da pozitif görürsün, benim de iki gündür göğüslerim iyice hassaslasti kasiklarimda batmalar artti ,az ayakta.is yapsam sanki tansiyonum düşüyor ama asla test yapmayı düşünmüyorum , heyecanım dorukta bakalim nolacak
İnşallah pozitiftir Rabb'im gönlündekini nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim sağolunevet bende az iş yapıp az yatıyorum yoruluyorum birde iştahsızlık var yaz günü bakalım hayırlısıyla sonucumuzu görelim
Maşallah bebiş burdayım diyor inşallah kanda da görürsün
İnşallah tüm isteyenlere tüm bekleyenlereİnşallah pozitiftir Rabb'im gönlündekini nasip etsin inşallah
Bende 7 günümde yaptım silik çizgi çıktı ama insan kanda görmek istiyorBu sabah bende bu testten yaptım böyle silik çıktı dün normal testle yapmıştım daha koyu çıkmıştı kızlar bana da var dediler ama bakalım kaçıncı gününüz
Unutulacak biri misinCanim benim ya hic unutmaz beni
Ohhh çok şükür bin şükür sağlıkla devam etsin hayırlı şekilde kucağınıza alın inşallahKızlar cok şükür bin şükür ilk kesem 6+4 kalp sesini duyduk, ikinci kesem 6+1 kalp atışı görüldü ama daha duyulmadi ... Doktorum kendini toplar yada toplamaz haftaya anlasilir dedi .... Rabbim tek nasip etdiyse tek olsun dedim ama benim olsun dedimm
7 günüm canım bu sabah 6.30 da yaptımVar var kaçıncı gün Kuzum
Şeninde benim gibi ozaman sizler cumartesimi kan vereceksinizBende 7 günümde yaptım silik çizgi çıktı ama insan kanda görmek istiyorinşallah hepimizin ki doğrudur da miniklerimiz bizimledir
Ben yarın kan vericem canımŞeninde benim gibi ozaman sizler cumartesimi kan vereceksiniz
Yaaa cok tatlısının kuzummmUnutulacak biri misin
Ohhh çok şükür bin şükür sağlıkla devam etsin hayırlı şekilde kucağınıza alın inşallah
Amin cnm benimMaşallah canım benim inşallah sağlıkla sıhhatle kucağına almayıda nasip etsin Allahım
Amin cnm bnmMaşallah canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?