YarinKan sonucun ne zmaan cikacak cnm
Yaptim negatif...Canım ne durumdasın test yaptinmi
Var var kaçıncı gün Kuzumkızlar sizce varmı birşey bu ilk anı şuan daha koyu o çizgi
Amin inşallah Allah sanada kendi yanından bir mucize ile nasip etsin inşallahYaptim negatif...
Rabbim sizlerin elini boş cevirmesin canim benden bu kadar
O zaman harika haberHayır sadece duphaston kullanıyorum iğne vs kullanmıyorum
Ahhh kuzum küçük yerde o tarz şeyleri takan mı var, hele birde esnafsa. Öyle bir şey yapsan burda bir daha kimse kimse kolay kolay iş vermez ki çoğu hep asgari altında ve sgssız çalıştırıyor. Bir arkadaşımı patronu hamile diye işten çıkardı kız birşey yapamadı tazminat falan alamadı uğraşa uğraşa alabildiği tek şey işsizlik maaşı oldu o da zorlaHamileliğini bildirdikten sonra çalıştıramaz. Kabul etmezlerse sgk ya şikayet et niye sen bırakasın işi. Onlar çıkarsın hem tazminatlarını al hem dava aç
Bu sabah bende bu testten yaptım böyle silik çıktı dün normal testle yapmıştım daha koyu çıkmıştı kızlar bana da var dediler ama bakalım kaçıncı gününüzkızlar sizce varmı birşey bu ilk anı şuan daha koyu o çizgi
20 haziranda kan testi verdim. 6 temmuzda kese ve kalp duydukKızlar transferden ne kadar sonra keseyi gördünüz, kalp atışını duydunuz?
Benimde 15 inde randevum inşallah bende görürüm keseyi sonrada kalbi duyarım20 haziranda kan testi verdim. 6 temmuzda kese ve kalp duyduk
Kızlar bugün kontrolum vardı kalp atışı bardı bebişlerimin birinin yavaslamış hemde büyük olan kesenin içimdeki bebegin sonradan oluşan kesenin ise kalp atsı vardı çok üzgnüm inş benimle kalırkalp atışını duyduktan sonra kaybetmek cpk zor dr olumlu bakmadı bakalım nasip
Ay maşallah canımm cok sevindim darısı basıma inşallah benim kalp atısları duyulmaz daha kese görünür ilk etapta inşallahKızlar cok şükür bin şükür ilk kesem 6+4 kalp sesini duyduk, ikinci kesem 6+1 kalp atışı görüldü ama daha duyulmadi ... Doktorum kendini toplar yada toplamaz haftaya anlasilir dedi .... Rabbim tek nasip etdiyse tek olsun dedim ama benim olsun dedimm
Bende aynı düşüncedeyim millet utana çekine gidiyor doktora bu tabular yıkılsın istiyorum ve iki taraf tüm herkeste biliyor kimsede umrumda değil
Valla ben soylemedim soylemeyi de dusunmuyorum. Cunku kimsenin haddine oldugunu dusunmuyorum benim cocugumu hangi yolla edindigimi. Ayrica ben de gelen sorulara tavsiyelere surekli cevap vermekle ugrasacak ne vakit var ne sinir sistemim musait. Zaten stresli olan bu sureci kendime sakladigima cok memnunumKatiliyorum bende ayni sekilde hic çekinmeden utanmadan! Mahalle baskisindan korkmadan herkese anlattim. Çünkü yaşadığımız bir eksiklik değil her insanda olabilecek tedavisi olan bir rahatsizlik. Ve ben herkese anlatiyorumki dedigin gibi umut olabileyim
Evet dogru olabilir bencede karekteristik bir ozellik ben mutlulugumu da üzüntümü de cok paylaşarak yaşayan biriyimdir ondan belkideValla ben soylemedim soylemeyi de dusunmuyorum. Cunku kimsenin haddine oldugunu dusunmuyorum benim cocugumu hangi yolla edindigimi. Ayrica ben de gelen sorulara tavsiyelere surekli cevap vermekle ugrasacak ne vakit var ne sinir sistemim musait. Zaten stresli olan bu sureci kendime sakladigima cok memnunumHe bi kac arkadasim var belli zaten cocuk sahibi olamadiklari onlarla ozel olarak konusup tup bebek sureci hakkinda bilgilendirdim zaten. Ben 3 kez polip ameliyati oldum onlarda da kimseye haber vermedim annem dahildir. Bu biraz da yapi meselesi, kimisi hasta olunca bile illa hemen aranmak sorulmak ziyaret edilmek ister ben rahat birakilmak isterim kimseye nazlanmam da kimsenin nazini da cekmem esimden baska
Canım senin adına çok sevindim inşallah kanda da pozitif görürsün, benim de iki gündür göğüslerim iyice hassaslasti kasiklarimda batmalar artti ,az ayakta.is yapsam sanki tansiyonum düşüyor ama asla test yapmayı düşünmüyorum , heyecanım dorukta bakalim nolacakBu sabah bende bu testten yaptım böyle silik çıktı dün normal testle yapmıştım daha koyu çıkmıştı kızlar bana da var dediler ama bakalım kaçıncı gününüz
Bugün doğal limonata içtim içine tarçın ve karanfil katmışlar umarım zarar vermezHiç bir bitki çayı İçilmiyor diye biliyorum düşük ve kanama yapar diye
Kesinlikle sana katılıyorum tamamen tercih meselesi ben herşeyi özellikle sevincimi stresimi çok dışa vuran bi insanımdır ve iki tarafın aileleriylede paylaştık ve çoğu kişiden destek aldık çoğunada umut olduk bende çok nazlıyımdır bebek gibi ağlarım herşeye o yüzden bende sonuna kadar yaşamayı planlıyorumValla ben soylemedim soylemeyi de dusunmuyorum. Cunku kimsenin haddine oldugunu dusunmuyorum benim cocugumu hangi yolla edindigimi. Ayrica ben de gelen sorulara tavsiyelere surekli cevap vermekle ugrasacak ne vakit var ne sinir sistemim musait. Zaten stresli olan bu sureci kendime sakladigima cok memnunumHe bi kac arkadasim var belli zaten cocuk sahibi olamadiklari onlarla ozel olarak konusup tup bebek sureci hakkinda bilgilendirdim zaten. Ben 3 kez polip ameliyati oldum onlarda da kimseye haber vermedim annem dahildir. Bu biraz da yapi meselesi, kimisi hasta olunca bile illa hemen aranmak sorulmak ziyaret edilmek ister ben rahat birakilmak isterim kimseye nazlanmam da kimsenin nazini da cekmem esimden baska
Evet dogru olabilir bencede karekteristik bir ozellik ben mutlulugumu da üzüntümü de cok paylaşarak yaşayan biriyimdir ondan belkidebir de sürece o kadar hakimdimki kimse bana tavsiye veremedi kova burcuyum ben bilirimci ozelligim vardir tavsiyeye cok acik degilimdir ama bütün millet sayemde tup bebek sürecini öğrendi ay bide nazliyimdir ve bu surecin butun nazliligini yasamayi düşünüyorum muhtemelen bir daha yasayamicam
İnşallah bi sıkıntı olmaz canm ama bu süreçte ödem atıcı bahar içeçek yiyecek hepsi yasak düşüğe ve tutunmamaya yol açaçağı için ama limonatadaki çok az miktardadır bişey olmaz benceBugün doğal limonata içtim içine tarçın ve karanfil katmışlar umarım zarar vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?