2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Bende 7 günümde yaptım silik çizgi çıktı ama insan kanda görmek istiyor inşallah hepimizin ki doğrudur da miniklerimiz bizimledir
Evet kanda görsek keseyi görmek isteyeceğiz sonra kalp atışı derken hayırlısıyla bizi günler tatlı telaşlar bekliyor.hayatta güzel günler güzel şeylerde görelim istiyorum

Kızlar transferden ne kadar sonra keseyi gördünüz, kalp atışını duydunuz?
Ben 15 Haziran kanda pozitif gördüm 4 temmuzda kalbi duydum hamdolsun
Çok dua edelim inşallah rabbim nasip etsin ailenize bebeklerinizi rabbim ol deyince olur inşallah savaşı kazanan bebişler olur

Rabbim hayırlısını nasip etsin cnm bol dua edelim bebislerin güçlü cikacaktir eminim

Çok dua edelim inşallah rabbim nasip etsin ailenize bebeklerinizi rabbim ol deyince olur inşallah savaşı kazanan bebişler olur
Oyyy maşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım inşallah bende keseyi görüp kalbini duyarım miniğimin

Canım saglıkla ilerler inş bebişlerin .bişey soracam benim kanamam vardı ya oskaparı kesmiştik bugğn başladım tekrar leke geldi sen yapıyor musn kan sulandırıcı

İnş canım bugün çok önemli gğnler içersindeyiz dua bekliyorum hepinizden

Daha bugun basliyor haziran 24den beri kullanmamistim her iki dr da basla dedi cunku bugun kontrol sonrası benimde lekem geldi devam ederse pruloton yap yarin dedi doktor bilemiyorum ki ne derlerse onu yapiyoz

Daha bugun basliyor haziran 24den beri kullanmamistim her iki dr da basla dedi cunku bugun kontrol sonrası benimde lekem geldi devam ederse pruloton yap yarin dedi doktor bilemiyorum ki ne derlerse onu yapiyoz
Ah ah perişan olduk valla . inş hepimiz alırız kucagımza bebeişlwrimizi koca bi ohh cekeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…