- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 40
Lidyammm gözün aydinKızlar kalp atışını duyduk 6+4 şuan kese de haftaya uyumluymus şükürminigim benimle
Evet kanda görsek keseyi görmek isteyeceğiz sonra kalp atışı derken hayırlısıyla bizi günler tatlı telaşlar bekliyor.hayatta güzel günler güzel şeylerde görelim istiyorumBende 7 günümde yaptım silik çizgi çıktı ama insan kanda görmek istiyorinşallah hepimizin ki doğrudur da miniklerimiz bizimledir
Ben 15 Haziran kanda pozitif gördüm 4 temmuzda kalbi duydum hamdolsunKızlar transferden ne kadar sonra keseyi gördünüz, kalp atışını duydunuz?
Çok dua edelim inşallah rabbim nasip etsin ailenize bebeklerinizi rabbim ol deyince olur inşallah savaşı kazanan bebişler olurKızlar bugün kontrolum vardı kalp atışı bardı bebişlerimin birinin yavaslamış hemde büyük olan kesenin içimdeki bebegin sonradan oluşan kesenin ise kalp atsı vardı çok üzgnüm inş benimle kalırkalp atışını duyduktan sonra kaybetmek cpk zor dr olumlu bakmadı bakalım nasip
Rabbim hayırlısını nasip etsin cnm bol dua edelim bebislerin güçlü cikacaktir eminimKızlar bugün kontrolum vardı kalp atışı bardı bebişlerimin birinin yavaslamış hemde büyük olan kesenin içimdeki bebegin sonradan oluşan kesenin ise kalp atsı vardı çok üzgnüm inş benimle kalırkalp atışını duyduktan sonra kaybetmek cpk zor dr olumlu bakmadı bakalım nasip
İnşallah canım Rabbim inşallah güzel her anını yaşatsın bize ve tüm anne olmak isteyenlereEvet kanda görsek keseyi görmek isteyeceğiz sonra kalp atışı derken hayırlısıyla bizi günler tatlı telaşlar bekliyor.hayatta güzel günler güzel şeylerde görelim istiyorum
Oyyy maşallahBen 15 Haziran kanda pozitif gördüm 4 temmuzda kalbi duydum hamdolsun
Çok dua edelim inşallah rabbim nasip etsin ailenize bebeklerinizi rabbim ol deyince olur inşallah savaşı kazanan bebişler olur
İnş canım bugün çok önemli gğnler içersindeyiz dua bekliyorum hepinizdenBen 15 Haziran kanda pozitif gördüm 4 temmuzda kalbi duydum hamdolsun
Çok dua edelim inşallah rabbim nasip etsin ailenize bebeklerinizi rabbim ol deyince olur inşallah savaşı kazanan bebişler olur
Baba mi sordun kuzum? Evet bana tekrar basla dedi bu akşamCanım saglıkla ilerler inş bebişlerin .bişey soracam benim kanamam vardı ya oskaparı kesmiştik bugğn başladım tekrar leke geldi sen yapıyor musn kan sulandırıcı
İnş canım ya saglıkla ilerlesin tek çift farketmiyor ama kalp atışı duyduktan sonra ahhh anne yüregi nasıl da sızlıyor insanın içiRabbim hayırlısını nasip etsin cnm bol dua edelim bebislerin güçlü cikacaktir eminim
O kadar iyi anlıyorum ki seni Rabbim bir an once ferahlik versin sana cnm bnmİnş canım ya saglıkla ilerlesin tek çift farketmiyor ama kalp atışı duyduktan sonra ahhh anne yüregi nasıl da sızlıyor insanın içi
Kanaman kesildikten kac gün sonra baslafın ben kendi drum baslama drdi şimdi bulundugum yerde devaö etttiğim dr ise kalp atışı için başlayalım dedi basladım ve leke geldi Allahtan prluton depot yaptım yoksa kanamaya dönecektiBaba mi sordun kuzum? Evet bana tekrar basla dedi bu akşam
Amin canım cok sagolO kadar iyi anlıyorum ki seni Rabbim bir an once ferahlik versin sana cnm bnm
Ben de estrofemle progestan’ın yazıldığını yeni öğrendim 3 kutu yazdırıp aldım. Ama estrofemden 1 kutu vardı. Eczacı bulmaya çalışacak.Ben hic birini yazdirmadim hic duymamistim bunu
Daha bugun basliyor haziran 24den beri kullanmamistim her iki dr da basla dedi cunku bugun kontrol sonrası benimde lekem geldi devam ederse pruloton yap yarin dedi doktor bilemiyorum ki ne derlerse onu yapiyozKanaman kesildikten kac gün sonra baslafın ben kendi drum baslama drdi şimdi bulundugum yerde devaö etttiğim dr ise kalp atışı için başlayalım dedi basladım ve leke geldi Allahtan prluton depot yaptım yoksa kanamaya dönecekti
Evet cnm zor bulunuyorBen de estrofemle progestan’ın yazıldığını yeni öğrendim 3 kutu yazdırıp aldım. Ama estrofemden 1 kutu vardı. Eczacı bulmaya çalışacak.
Ah ah perişan olduk valla .Daha bugun basliyor haziran 24den beri kullanmamistim her iki dr da basla dedi cunku bugun kontrol sonrası benimde lekem geldi devam ederse pruloton yap yarin dedi doktor bilemiyorum ki ne derlerse onu yapiyoz
Senin daha onceden yoktu dimi cocugun hic cnm.. Allah'ın izniyle ins biz de alariiz kucaklarimizaAh ah perişan olduk valla .inş hepimiz alırız kucagımza bebeişlwrimizi koca bi ohh cekeriz
Var canım bi oğlum varSenin daha onceden yoktu dimi cocugun hic cnm.. Allah'ın izniyle ins biz de alariiz kucaklarimiza
Sana dua edicem inşallah doktorun düşündüğü gbi gelişmez olaylarİnş canım ya saglıkla ilerlesin tek çift farketmiyor ama kalp atışı duyduktan sonra ahhh anne yüregi nasıl da sızlıyor insanın içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?