2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Canim ben ankarada cok yogun bir devlet hastanesinde yaptirdim zubeyde hanim bilmem neydi ona ragmen aldilar tup bebek oldugunu soyle ve cok siddetli kasik agrim var korkuyorum de merkezimde suan kapali de aksam bu sekilde yaparlar
Fikirin için sagol canm ama o kadarına gerek yok hakka girmeyelim ya özele ya sağlık kabinine giderim
Ya gerçekten çok mutluyum ben kesin konuşuyordum hep teste tek çizgi çıkıyordu erkenden yapmamak gerekiyormus
Maşallah canm hayırlı olsun saglıkla yükselsin değerin evet boş stres yaptın inşallah darısı tüm isteyenlere nasip etsin rabbim

Ben geldim bekliyorum ya valla paramızla rezil oluyoruz özellerin devletten bi farkı kalmadı ya
Maşallah canm sen gitmişsin bizim şans ya arabada sıkıntı çıktı eşim tamirci çağırdı bakıyorlar sabah 6 dan beri uyandım bekliyorum hayırlısı olsun inşallah hakkımızda var bundada bir hayır bu gün ikinci müjdeyi senden alıcaz desene

İnşallah canım ben erken geldim ama bekliyorum hala kan veremedim inşallah güzel haberler alırız

Şimdi insan kaç haftalıktır diye merak ediyor hiç bitmiyor dersimiz son adet gününe bakımca 6 haftalık diyor ama trasfer gününden bakimca3 hafta diyor hangisi :)
Ahh canım pozitifi görelimde dertlerimiz bunlar olsun en önemlisi pozitif ve kalp atışı onuda duymak nasip olur inşallah

Canım bugün acilde beta ya bakmıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…