Çok çok mutluyum doktorumda şimdi yazdi var diye allahim herkeze versin isteyen herkezeReferans dışı demesi yüksek anlamına geliyor canım hayırlı olsun gözün aydın
Yok canim niye anlayim tabiki doğru bir sey degil ama ben gercekten aksam vermistim yani aksam cift cizgi gorup dayanamayip gitmistim ama kadin dogum acildi ve soyledim onlarda kendileri dedi zaten giristekiler eger dedi duz gebelik testi yaptirmaya geldim dersen yapmiyorlar dedi bende tup bebek yaptirdim dedim suphe ediyorum dedim ha o zaman bakarlar dedi ondan sonra da zaten bi daha mesgul etmedim normalde saglik ocagina giderdim ama sonuc bir gun sonra ciktigi icin ah şu merakim işte dayanamadim kiYanlış anlama canım ama bu ne kadar etik ve doğru. Benim doktor hemşire akrabalarımın en çok acilde yakındıkları nokta gerçekten acil durumu olmadan (gebelik testi için ya da gündüz doktorun verdiği test için) hastaneye gelen insanlar. Amerikadayım gebelik testi için acile gitsem nazikçe bana gündüz gidip sonuç alabileceğim yerlerin adını verir yollarlar. Acillere gidip gerçekten hasta olan insanların hakkına girmemek lazım diye düşünüyorum hele ki şu an Türkiyede pek çok doktor grevdeyken ve çoğu ülkeyi terkediyorken.
Neyse artık bundan sonra moralini yüksek tut Rabbim neylerse güzel yerlerEvet ya bide tutmadığına okadar emindim ki
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler8. Günümde yaptim
Sizin de hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar hepinize günaydınYazdıklarınızı hep takip ettim pozitif haberi alanlarla mutlu oldum alamayanlarla üzüldüm. Bu benim 2. Transferim 28 haziranda 5.gun çift embriyo transferi yapıldı. Bugün 9. Gun sabah idrar testi yaptım ilk kez cift cizgiyi gördüm gidip kan verdim 351 çıktı bin şükür inşallah devamı da böyle gelir. Hepimiz için dua ediyorum tüm isteyenler en kısa zamanda pozitif olur İnşallah
Canım sen umutsuzluğa kapılma bak daha düne kadar negatif diyorduk simdi ne güzel bi sayi çıkmış. Hem daha 8. Gün inşallah da hızla artarÇok sevindim inşallah allah kucağına almayı nasip etsin inanmıyorum bendr hamileyim ama benim der sana göre düşük inşallah kimyasal değil-dir ben 8. Gün verdim 43
Çok mutlu senin adına yaa çok sevindim Allahım hayırlı bi şekilde güzelce ilerlemeyi nasip etsin inşallahÇok çok mutluyum doktorumda şimdi yazdi var diye allahim herkeze versin isteyen herkeze
medikal parkta çabuk çıkar kuzumMedical park da vericem canım sağlık sigortam olduğu için oraya gidicem
Amiin inşallah canım hepimiz güzel haberler alalım insallahHayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler
Sizin de hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
Bakalım hayırlı haberler alırım inşallahmedikal parkta çabuk çıkar kuzum
Çok şükür aklına kötü ihtimal getirme önemli olan 2 kat artışıbÇok çok mutluyum doktorumda şimdi yazdi var diye allahim herkeze versin isteyen herkeze
Teste pozitif gördün sen alacağız zatenBakalım hayırlı haberler alırım inşallah
Kndini gerejsz strese soktun bideYa gerçekten çok mutluyum ben kesin konuşuyordum hep teste tek çizgi çıkıyordu erkenden yapmamak gerekiyormus
Ya evet hemde çok üzüldüm bide ben umutsuz şekilde yaptim testi doktor mutlaka sonuç görmek ister diye yaptim aslinda allahim inşallah kucağıma almayı nasip eder allahimKndini gerejsz strese soktun bide
Amin Kuzum aminn doktor tekrarla dedi miYa evet hemde çok üzüldüm bide ben umutsuz şekilde yaptim testi doktor mutlaka sonuç görmek ister diye yaptim aslinda allahim inşallah kucağıma almayı nasip eder allahim
Ayy inşallah canım ne bileyim insan yinede kanda görmek istiyor beni yanıltmamıştır inşallahTeste pozitif gördün sen alacağız zaten
Çok inanıyorum pozitif olcağınsAyy inşallah canım ne bileyim insan yinede kanda görmek istiyor beni yanıltmamıştır inşallah
Bayram üstü ya bisi demedi bayramdan sonra ver der benceAmin Kuzum aminn doktor tekrarla dedi mi
Hadi hayırlısı bolca dua dinleBayram üstü ya bisi demedi bayramdan sonra ver der bence
Çalışınca malesef canımSaldın mıben 10bini zor görüyorum yatmaktan yürüyecek halim kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?