2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Amin inşallah canım ben inanıyorum pozitifi görücez inşallah kaç saatte çıkıyor
Sunuç saati 13:18 yazıyor 2 3 saate çıkar dediler bakalım hayırlısı olsun inşallah heyecanla beklerim şimdi Allahım sanada hayırlı haberler almayı nasip etsin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ya

Amin canm şimdi o saatler hiç geçmez ben öğlen sonu versem akşama mı kalır yada yarına mı kalır sonuç yaa

Şans benim ya dünya durur neden grev yüzünden mi neyse sıkıntı yok özele yada kendi hastaneme giderim
Devlette bakmıyolar canım grevden dolayı sadece kırmızı alana bakıyolarmış bende az önce ilk sağlık ocağına gittim doktor izinliymiş acile yönlendirdiler acilde de kırmızı alan dışı hasta bakmıyoruz dediler

Anladım teşekkür ederim özele giderim mecburen orda bakarlar heralde

Evinizin yakında küçük bir özel hastaneye gidip yaptırın Ben kendi çalıştığım hastanede bile yaptırmadım etrafta duyulmasın diye Sadece beta hcg eczanedeki marka idrar testi kadar tutuyor inanın

Evinizin yakında küçük bir özel hastaneye gidip yaptırın Ben kendi çalıştığım hastanede bile yaptırmadım etrafta duyulmasın diye Sadece beta hcg eczanedeki marka idrar testi kadar tutuyor inanın
Malesef özel hastane yok canım olsaydı direk giderdim benim zaten sadece artış içindi mecbur bayramın ilk gününe kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…