Ayyy hadi inşallah yaaKizlar galiba hamileyimdoktorun sonuca bakmasını bekliyorum
Sonuç kaç çıktı Kuzum erken testin gereksiz hüznü işteKizlar galiba hamileyimdoktorun sonuca bakmasını bekliyorum
Cano sen gittin miAyyy hadi inşallah yaa
Ya iste bilemedim 43 lü bisi yaziyor ama refarans disi yaziyor anlamadim doktora yolladim yorum bekliyorumSonuç kaç çıktı Kuzum erken testin gereksiz hüznü işte
Allahim insallah dogru yorumluyorum dur bütün sonuç bekliyen arkadaşlar da güzel.sonuc alır inşallahAyyy hadi inşallah yaa
43 se var balım ekran görüntüsü kesip atsanaYa iste bilemedim 43 lü bisi yaziyor ama refarans disi yaziyor anlamadim doktora yolladim yorum bekliyorum
Duam seninle şuan canımAllahim insallah dogru yorumluyorum dur bütün sonuç bekliyen arkadaşlar da güzel.sonuc alır inşallahyinede cvp gelmeden tam hamileyim diyemiyorum
Allahım emeklerinin karşılığını versin kucağını boş bırakmasın inşallah canım inşallah vardırYa iste bilemedim 43 lü bisi yaziyor ama refarans disi yaziyor anlamadim doktora yolladim yorum bekliyorum
Var8. Günümde yaptim
Yok canım bende birazdan çıkıcam ama sonuçlar kaç saat sonra çıkıyor acaba bilmiyorumCano sen gittin mi
Nerde vercenkiYok canım bende birazdan çıkıcam ama sonuçlar kaç saat sonra çıkıyor acaba bilmiyorum
Medical park da vericem canım sağlık sigortam olduğu için oraya gidicemNerde vercenki
Evet ya bide tutmadığına okadar emindim kiVarçok sevindim senin adına o kadar moral bozdun bide Allahım inşallah sağlıklı bi şekilde artşını göstersin inşallah
Referans dışı demesi yüksek anlamına geliyor canım hayırlı olsun gözün aydınYa iste bilemedim 43 lü bisi yaziyor ama refarans disi yaziyor anlamadim doktora yolladim yorum bekliyorum
Çok sevindim inşallah allah kucağına almayı nasip etsin inanmıyorum bendr hamileyim ama benim der sana göre düşük inşallah kimyasal değil-dir ben 8. Gün verdim 43Kızlar hepinize günaydınYazdıklarınızı hep takip ettim pozitif haberi alanlarla mutlu oldum alamayanlarla üzüldüm. Bu benim 2. Transferim 28 haziranda 5.gun çift embriyo transferi yapıldı. Bugün 9. Gun sabah idrar testi yaptım ilk kez cift cizgiyi gördüm gidip kan verdim 351 çıktı bin şükür inşallah devamı da böyle gelir. Hepimiz için dua ediyorum tüm isteyenler en kısa zamanda pozitif olur İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?