2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Valla bacım 30 haziranda da o iğneyi bn vuruldum araştırmalarıma göre hiç beta etkisi yok ama emin olamayıp kndimi üzmmk adna eve test almadım ki yapmayam

Ama olsa doktor 9. Gün kan ver demezdi

Adama negatif mi çıktı dedin yoksa

Valla bacım 30 haziranda da o iğneyi bn vuruldum araştırmalarıma göre hiç beta etkisi yok ama emin olamayıp kndimi üzmmk adna eve test almadım ki yapmayam
Off beb cok eksik okumusum ya ovitrelle diye okudum bide betayi anlamadim idrae testi diye düşündüm geri aliyorum yazdiklarimi M mombaby

Evet canim benim doktorumda oyle dedi. Yumurtalik rezervin cok azalir ameliyat olma önce gebelik demisti. . Cunku cocugum yok benim ve gebelik isteyim mevcut. Hatta aşılama bile olmaz direk tup bebek dedi. Yani o zaman tup bebek dogru dogal yolla gebelik zor olucak.

Ben 15 Haziran kanda pozitif gördüm 4 temmuzda kalbi duydum hamdolsun

Çok dua edelim inşallah rabbim nasip etsin ailenize bebeklerinizi rabbim ol deyince olur inşallah savaşı kazanan bebişler olur
Merhaba transferiniz ne zaman olmuştu acaba? Ve kalbi duydugunuzdaki ultrason görüntünz var mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…