- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Valla bacım 30 haziranda da o iğneyi bn vuruldum araştırmalarıma göre hiç beta etkisi yok ama emin olamayıp kndimi üzmmk adna eve test almadım ki yapmayamKızlar ben birşey sorucam, 1 temmuzda dondurulmuş pgtli 5.gün embriyo transferi oldum 5 temmuzda sabah göbekten gonapetly iki adet çatlama iğnesi vuruldum, beta değerine etkisi olur mu bu iğnenin genel olarak internette yaptığım araştırma da ovitrellanın değere etki ettiği yazıyor sizin Bilginiz var mı??
Ama olsa doktor 9. Gün kan ver demezdiKızlar ben birşey sorucam, 1 temmuzda dondurulmuş pgtli 5.gün embriyo transferi oldum 5 temmuzda sabah göbekten gonapetly iki adet çatlama iğnesi vuruldum, beta değerine etkisi olur mu bu iğnenin genel olarak internette yaptığım araştırma da ovitrellanın değere etki ettiği yazıyor sizin Bilginiz var mı??
Adama negatif mi çıktı dedin yoksaValla canm özel hastanenin labaratuvarına indik ben ve kayınvalidem kadına kimliği verip direk ekrana baktım o kağıdı çıktı yaparken sonuç kaç dedim 90 diyince çığlık kıyamet ağlama kayınvalidemin boynuna atıldım ağladım oturtular beni bi süre çıkıp eve geldik sonra eşimin haberi yok daha asıl sürpriz sevinç akşam inşallahdarısı sana canm duamdasın inan
Canımmmm sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim inankiKızlar heyecandan sevinçten postları okuyamadım bile Rabb'im herkese bu sevinci yaşatsın sevinçten ağlayacağımız günlerimiz çok olsun inşallah
Eki Görüntüle 3095322
Evet canim benim doktorumda oyle dedi. Yumurtalik rezervin cok azalir ameliyat olma önce gebelik demisti. . Cunku cocugum yok benim ve gebelik isteyim mevcut. Hatta aşılama bile olmaz direk tup bebek dedi. Yani o zaman tup bebek dogru dogal yolla gebelik zor olucak.Canim ben de endometriosis yani cikolata kisti yok ama meraktan bu konuyu tup bebek doktorumla konusmustum. Amerikada yasiyorum. Doktorum bana endometriosis ameliyati zor ve tekrarlama ihtimali cok yuksek o yuzden artik o ameliyat icin para harcanmasi yerine direkt tup bebek oneriyoruz demisti cunku yanlis yapilan ameliyatlar maalesef yumurtaliklari da kismen baskilayabiliyormus. Ote yandan benim endometriosisli bi arkadasim ameliyat oldu (coook fazla agrisi oldugundan mecburen) ve doktor ameliyat sonrasi ameliyat olmasan kesinlikle cocugun olamazmis cunku rahim ici cok yapisikti demis (cunku maalesef hersey testlerde tam gorulemiyor, gormek icin laporascopy lazim) ve kiz ameliyatin ertesi ayi normal hamile kaldi.
Maşallah maşallahBu gün transfer gününü sayarsam 11 canm amin bu arada sagol
Yarın 30 haziran transfer olan en son ben ama pazara kadar bklyck arkadaşlarımız var . ama bi test yapmayan bn :)Kızlar annelik bölümüne adayimiz cogaliyor baksanıza baya kalabalık geçeceğiz
Hayırlı haber alacaksın inşallah bebeğim bende yapmamıştım biliyosun sabrın sonu selametYarın 30 haziran transfer olan en son ben ama pazara kadar bklyck arkadaşlarımız var . ama bi test yapmayan bn :)
Merhaba transferiniz ne zaman olmuştu acaba? Ve kalbi duydugunuzdaki ultrason görüntünz var mı acabaBen 15 Haziran kanda pozitif gördüm 4 temmuzda kalbi duydum hamdolsun
Çok dua edelim inşallah rabbim nasip etsin ailenize bebeklerinizi rabbim ol deyince olur inşallah savaşı kazanan bebişler olur
Yok bu gün sıkıntılı sonuçlar geç çıkıyor dedim babanın da işi var geç hastaneye götürecek dedim öylede inandı caniçimAdama negatif mi çıktı dedin yoksa
Azelyam umarım totemimiz 2 pozitif le sonuçlanırda totem akımı baslatrz :)Hayırlı haber alacaksın inşallah bebeğim bende yapmamıştım biliyosun sabrın sonu selamet
İnşallah canm inşallah seninkide pozitif olacak his ediyorumAzelyam umarım totemimiz 2 pozitif le sonuçlanırda totem akımı baslatrz :)
Napcann kuzu. Biz yarın beraber gitcz sonuç telefona glck bnm şansım yok :)Yok bu gün sıkıntılı sonuçlar geç çıkıyor dedim babanın da işi var geç hastaneye götürecek dedim öylede inandı caniçim
Çok sağol canım Allah razı olsun eksik olmaCanımmmm sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim inanki
Ben de yapmadim :) pazar yapacagim insallah 12. Gun bak dedi doktorum. 28 transferYarın 30 haziran transfer olan en son ben ama pazara kadar bklyck arkadaşlarımız var . ama bi test yapmayan bn :)
Vala bilmiyorum direk eve hoş geldin babacım felan gibi birşeyler derim bilmiyorum senin var mı güzel fikrinNapcann kuzu. Biz yarın beraber gitcz sonuç telefona glck bnm şansım yok :)
Hayırlı haberler al canm inşallahBen de yapmadim :) pazar yapacagim insallah 12. Gun bak dedi doktorum. 28 transfer
Amin canim cok sag ol! Seni de tebrik ederim insallah saglikla kucagina almak da nasip olurHayırlı haberler al canm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?