Canım benim allah razı olsun rabbim hepimizinki tamamına erdirsinYa içim hep senden güzel haber alacağız diyordu çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin canım rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsinGozun aydin. Saglikla kucagina almak da nasip olur insallah
Gerçekten öle rabbim çok büyük arife günü bana umudumu yolladıAllahım tamamına erdirsin inşallah bu mutluluk kadar güzel birşey yok
Çok şükür Kuzum çok şükürAyyy hadi gözün aydın canımsağlıkla ilerlesin inşallah
tatlım benim 3. Denemede 12. Gün değerim 35di ve 14. Gün takibinde değerim iyice düşmüştü ve kimyasal düşük olmuştu bana da hemşire 35i görünce genelde bu değerlerle kimyasal oluyor ama takip edelim demişti. İnşallah senin için aynı durum yaşanmaz ve miniğin sana tutunur Rabbim herşeye Kadirdir.Arkadaşlar merhaba hepinize sağlıklı günler dilerim, insallah hepimiz emeklerimizin karşılığını pozitif olarak alırızbende 28 haziranda trasfer oldum, bugün 10.gun kan testi yaptırdım 8,77 çıktı ,2 gün sonra tekrar yenileceğiz şimdi nasıl dusunmeliyim kafam karıştı, kan testi verdiğim Kurum yetersiz gibi dedi doktorumdan haber bekliyorum ,bende sizlere sormak istedim size bu değer nasıl şimdiden teşekkür ederim
Offf nasl üzüldüm anlatamam şuan sana kendimiGünaydın kızlar , dün kontrolüm vardı biliyorsunuz kanamalı bir gebelik geçiriyordum ama kese ve kalp atışı vardı . Kalp atışı için erken olmasına rağmen görülmüştü. Dün gittiğimizde ise kalp atışını alamadik . Doktorum her ihtimale karşı ilaçları kesmek istemedi. Bir hafta sonra tekrar gel dedi ama olumsuz da konuştu elbette ....Hepinizin ne kadar çok uğraştığını ,emek verdigini biliyorum. Kaygılarınizi en aza indirip anın keyfini çıkarın demeye geldim .
Çok sevindim canimmmAh canım bugünün 2 harika haberi sanada hayırlı olsun . elhamdülillah arife günü bize bu mutluluğu yaşatan rabbime. Kızlar allah razı olsun umarım sağlıkla hepimiz kucağınıza alırız :)
Saglikla gelsin bebisiniz inşallahAmin amin Çok zor bir süreç bu 3.denememdi ayrıca pgt yaptirmamiz da gerekiyordu ekstra ücret, zahmet gerisini siz de biliyorsunuz.Allah bu yolda olanlara sabır, kolayik versin çok zor.İnsallah sağlıkla kucağımıza alabiliriz.
Harika cok sevindim güzel gecmesinebebeklerimi aldım kızlar dediğiniz gibi yaptım 1 saat önce tuvalete girdim yarım litreden biraz fazla su içtim gelene kadar, transferim çok güzel geçti, sıkışıklığım tamdı rahatsız etmedi. transfersen 45.dk sonra korka korka tuvalete girdim. canım acımaya başlamasa daha beklerdiminşallah sağlıkla tutunurlar da güzel sonuçlarımıda aynı heyecanla paylaşırım
İki ölçümü de aynı yerde ve aynı saatlerde mi yaptırdın canım çünkü lab'dan lab'a ölçümlerde oynama olabiliyor ve saat farkı da etkileyebiliyor.Merhaba kızlar, benim beta hcg degeri
9. Gün 47.46 idi
bugün 11. Gün 60
maalesef beklenen artış yok.Henüz doktorumdan haber almadım. Bu şekilde olup sonrasında ilerleyen oldu mu hiç duydunuz mu
%60 oraninda bir artis bekleniyor henelder ama doktorunuzla görüşmeden sakin unutsuzluga kapilmayinMerhaba kızlar, benim beta hcg degeri
9. Gün 47.46 idi
bugün 11. Gün 60
maalesef beklenen artış yok.Henüz doktorumdan haber almadım. Bu şekilde olup sonrasında ilerleyen oldu mu hiç duydunuz mu
İnşallah canim hayırlısıyla o güzel haberi de alırsam çok güzel olacakSaglikla gelsin bebisiniz inşallahşimdi sira kanda görmede
Sağol Kuzum duada unutmayınÇok sevindim canimmmsaglikla degerin artsin umarim
Amin inşallah şu mübarek günler hürmetine Rabbım hepimize güzel haberler almayı nasip etsin2gün sonraki testine göre kesinleşir, yok diyemez doktor ama var demesi için de 2gün sonraki artışa bakmak lazım inşallah sağlıkla tutunur artar değeriniz
Canım hayırlı olsun senindeİnşallah canim hayırlısıyla o güzel haberi de alırsam çok güzel olacak
Ah canım o kadar haklısın ki hayırlı haber i kap gelKızlar ben de 2 saat sonra kan vermeye gidicem (saat farkından burada ancak sabah oldu) 3. Gün embryosu 14. Gün. İdrarda pozitif görmüştüm inşallah yüksek bir bhcg değeri görebiliriz. Bu 4. deneme olunca hiç bişeye ağız tadıyla sevinemiyorum çünkü biliyorum ki idrar testi de garanti değil kan testleri de garanti değil kesenin görülmesi de garanti değil. O minik kalp atışını duyana kadar içim rahat etmicek.
Evet ayni yer ayni saat, özellikle belirtmişti hemşireİki ölçümü de aynı yerde ve aynı saatlerde mi yaptırdın canım çünkü lab'dan lab'a ölçümlerde oynama olabiliyor ve saat farkı da etkileyebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?