Gözünüz Aydın canım Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımızaKızlar bir bebişimizi gördük kalp atışınıda duyduk çok şükür. Çok iyi minik fasulyem6+6 uyumlu dedi transfere göre
Oh çok şükür kucağınıza almakta nasip olsun inşallah
ayy ne güzel gözünüz aydın olsun ozaman
Yaaa maşallah darısı bizlere sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim
Amiiiinnn inşallah canımmmGözünüz Aydın canım Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin darısı bizim başımıza
Allah razı olsun canımAmiiiinnn inşallah canımmmdualarımız sizinle
Ayniyiz gün olarakKızlar bir bebişimizi gördük kalp atışınıda duyduk çok şükür. Çok iyi minik fasulyem6+6 uyumlu dedi transfere göre
Maşallah canımm inşallah hep böyle devam etsin miniklerAyniyiz gün olarakbenimde doktor uyumlu dedi haftayla kese masallah diyelim
Sagol canım inşallah hep beraber güzel haberler almaya devam ederizCanım hayırlı olsun seninde
4 çok erken değil mi canım 9 .gunum benim ben bile tereddüt ettim yapmak konusunda Biraz daha bekle canım boşuna moralini bozmuş olursunCanım hayırlı uğurlu olsun çok tebrik ederim
Benim bugğn 4. Günüm test yaptım negatif çıktı pozitife döner mi sence
Masallah kuzum sağlıkla ilerlesin sag saglim kucağına almak nasip olsunKızlar bir bebişimizi gördük kalp atışınıda duyduk çok şükür. Çok iyi minik fasulyem6+6 uyumlu dedi transfere göre
Masallah kuzum sağlıkla ilerlesin sag saglim kucağına almak nasip olsunhepimize de nasip olsun
Ayy süper maşallahKızlar bir bebişimizi gördük kalp atışınıda duyduk çok şükür. Çok iyi minik fasulyem6+6 uyumlu dedi transfere göre
Amiiin canım inşallah Allahım nasip etsinAyy süper maşallahdarısı başımıza inşallah
Canim ben test yapmaya kimseye söylemeden 3. Gün başladım. Hatta buradakilere bile söylemedim çünkü herkes cok erken yapma moralin bozulur diyecek diye.Canım hayırlı uğurlu olsun çok tebrik ederim
Benim bugğn 4. Günüm test yaptım negatif çıktı pozitife döner mi sence
İlk zamanlar hatta pozitifi görmeden önce adetim sökülecekmis gibi yaşadığım anlar olduKızlar size bir sorum var yeni pozitif gören arkadaşlarımkasıklarda adet olacak gibi ağrı ara ara böyle birde göğüs hassasiyeti yaşıyor musunuz
Vala canm ben transfer gününden beri kasık ağrısı çekiyorum 3. Günden sonrada göğüs hassasiyetim çok fazla var ve bacaklarım sızlıyor afedersin gaz çok fazla iki üç gündür ara ara batma oluyor kasıklarımda belim zaten ağrıyor ama dün pozitifi görmeyene kadar bunların hiç birine inanmadım tabikiKızlar size bir sorum var yeni pozitif gören arkadaşlarımkasıklarda adet olacak gibi ağrı ara ara böyle birde göğüs hassasiyeti yaşıyor musunuz
Çok teşekkür ederim uzun uzun yazdığın içinCanim ben test yapmaya kimseye söylemeden 3. Gün başladım. Hatta buradakilere bile söylemedim çünkü herkes cok erken yapma moralin bozulur diyecek diye.
3. Gunden başlayıp 7. Gune kadar yaptim.
Ama soyle bir durum var ben herkese söylüyorum burada bunu , iki ay catlatma ignesi oldugumda da ben her gün test yaptim. Negatifi gördüğümde dunyam basima yikilmiyordu.daha test günüme var zaten diyebiliyordum.
Transferden sonra 3. Gun test yaptigimda negatif cikti , 4. Gun yaptim yine negatif ama gecmis yazilarda yazmismdir mutlaka asla moralim bozulmadi. 5.gunde pozitifi gördüm ama onda da şöyle bir etken var hem 5. Gün embriyosuydu benim hemde betamda 10. Gunde cok yuksekti normale gore muhtemelen idrara cok hizli karıştı yani kesinlikle yaparsan 5. Günde de cikmazsa moral bozma daha dün burada bir arkadasimizin idrar testi negatif olmasına rağmen kanda pozitif cikti.
Yani demem o ki moralini bozmayacaksan yap testi yoksa yapma derim
Maşallah canm genelde 3 aşağı 5 yukarı adet günlerine geliyor tutunmalar o yüzden normaldir canm benimde bu gün âdet günüm aşırı sancım var ama bebeğim benimle ya değerYok bende sizler gibi 9.günümdeyim ve poizitifi aldım hayırlsıyla ama bu ağrılar beni bi nebze korkuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?