2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Şu mübarek gün hürmetine inşallah hepimiz güzel haberler alırız, dediginiz gibi 2 Gün sonra test yenilemem gerekiyormuş inşallah bakalim

Hayırlı olsun cnm mubarek gunde bol dua ile sana tutunmalarini dile Allah'tan güzel haberlerini bekliyoruz

Hayırlı sonuçlar al canım duamız seninle

Hakkında hayırlısı olsun canm ben 15 dk transfer yapılan sedyede bi 5 dk yatakta durup lavaboya gittim elhamdülillah bi sıkıntı olmadı evdede çok dikkat et rabbim ol derse herşey çok kolay ve hemen oluyor Allah büyük elbet inşallah nasip eder
Vakfeye durdular ya diyanetten vakfe duasına katıldım bacım . şimdi buralardaydım ama geri dönük mesajları okuyordum :)
Evet canm bende onu dinledim baya yazmışsın ben sana yazdıktan sonra gördüm nasıl his ediyorsun

Eşşekten düşmüş gibiyim çok ağladım pertim

Hayırlı olsun cnm mubarek gunde bol dua ile sana tutunmalarini dile Allah'tan güzel haberlerini bekliyoruz
çok teşekkür ederim canım günlerdir dua ediyorum , inşallah sağlıkla tutunurlar bana,transfer çok acayipmiş ya sabah tektim şuan 3 kişi sayılırım allahım hepimizin dualarını kabul etsin hepimiz anneliğimizi kutlayalım burda inşallah

Amin cnm ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…