Teşekkür ederim, evet bir umut bekleyeceğim.%60 oraninda bir artis bekleniyor henelder ama doktorunuzla görüşmeden sakin unutsuzluga kapilmayin
Şu mübarek gün hürmetine inşallah hepimiz güzel haberler alırız, dediginiz gibi 2 Gün sonra test yenilemem gerekiyormuş inşallah bakalimtatlım benim 3. Denemede 12. Gün değerim 35di ve 14. Gün takibinde değerim iyice düşmüştü ve kimyasal düşük olmuştu bana da hemşire 35i görünce genelde bu değerlerle kimyasal oluyor ama takip edelim demişti. İnşallah senin için aynı durum yaşanmaz ve miniğin sana tutunur Rabbim herşeye Kadirdir.
Can içim teşekkür ederimooohhh çok şükür rabbime aramıza hoşgeldin canım benimm
Vakfeye durdular ya diyanetten vakfe duasına katıldım bacım . şimdi buralardaydım ama geri dönük mesajları okuyordum :)Rabbi Hebli Mines Salihin canm mutlu haberi alınca ortadan kayboldun nerelerdesin
Hayırlı olsun cnm mubarek gunde bol dua ile sana tutunmalarini dile Allah'tanbebeklerimi aldım kızlar dediğiniz gibi yaptım 1 saat önce tuvalete girdim yarım litreden biraz fazla su içtim gelene kadar, transferim çok güzel geçti, sıkışıklığım tamdı rahatsız etmedi. transfersen 45.dk sonra korka korka tuvalete girdim. canım acımaya başlamasa daha beklerdiminşallah sağlıkla tutunurlar da güzel sonuçlarımıda aynı heyecanla paylaşırım
Hayırlı sonuçlar al canım duamız seninlebebeklerimi aldım kızlar dediğiniz gibi yaptım 1 saat önce tuvalete girdim yarım litreden biraz fazla su içtim gelene kadar, transferim çok güzel geçti, sıkışıklığım tamdı rahatsız etmedi. transfersen 45.dk sonra korka korka tuvalete girdim. canım acımaya başlamasa daha beklerdiminşallah sağlıkla tutunurlar da güzel sonuçlarımıda aynı heyecanla paylaşırım
Hakkında hayırlısı olsun canm ben 15 dk transfer yapılan sedyede bi 5 dk yatakta durup lavaboya gittim elhamdülillah bi sıkıntı olmadı evdede çok dikkat et rabbim ol derse herşey çok kolay ve hemen oluyor Allah büyük elbet inşallah nasip ederbebeklerimi aldım kızlar dediğiniz gibi yaptım 1 saat önce tuvalete girdim yarım litreden biraz fazla su içtim gelene kadar, transferim çok güzel geçti, sıkışıklığım tamdı rahatsız etmedi. transfersen 45.dk sonra korka korka tuvalete girdim. canım acımaya başlamasa daha beklerdiminşallah sağlıkla tutunurlar da güzel sonuçlarımıda aynı heyecanla paylaşırım
Evet canm bende onu dinledim baya yazmışsın ben sana yazdıktan sonra gördüm nasıl his ediyorsunVakfeye durdular ya diyanetten vakfe duasına katıldım bacım . şimdi buralardaydım ama geri dönük mesajları okuyordum :)
Evet ben yarın bi daha vericem kuzu aynı saatte aynı yerdeRuhefza211 bacım doktor bayram dan sonra bidaha kan ver sonucu bekliyorum dedi seninki bidaha istedi mi
Eşşekten düşmüş gibiyim çok ağladım pertimHakkında hayırlısı olsun canm ben 15 dk transfer yapılan sedyede bi 5 dk yatakta durup lavaboya gittim elhamdülillah bi sıkıntı olmadı evdede çok dikkat et rabbim ol derse herşey çok kolay ve hemen oluyor Allah büyük elbet inşallah nasip eder
Evet canm bende onu dinledim baya yazmışsın ben sana yazdıktan sonra gördüm nasıl his ediyorsun
Ahh kıyamam bende dün öyleydim gece uyanıp uyanıp durdum hala hayal gibi yarın ki kanıda bi görelim inşallah ve bayram sonu kese ve kalp atışınıEşşekten düşmüş gibiyim çok ağladım pertim
inşallahHarika cok sevindim güzel gecmesineinşallah sonucuda guzel olacak
Yaaa maşallah darısı bizlere sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbimKızlar bir bebişimizi gördük kalp atışınıda duyduk çok şükür. Çok iyi minik fasulyem6+6 uyumlu dedi transfere göre
Canım hayırlı uğurlu olsun çok tebrik ederimEki Görüntüle 3095610 kızlarellerim titreyerek test yaptimmmmmmm sanirim ben de hamileyimmm
çok teşekkür ederim canım günlerdir dua ediyorum , inşallah sağlıkla tutunurlar bana,transfer çok acayipmiş ya sabah tektim şuan 3 kişi sayılırımHayırlı olsun cnm mubarek gunde bol dua ile sana tutunmalarini dile Allah'tangüzel haberlerini bekliyoruz
ayy ne güzel gözünüz aydın olsun ozamanKızlar bir bebişimizi gördük kalp atışınıda duyduk çok şükür. Çok iyi minik fasulyem6+6 uyumlu dedi transfere göre
Oh çok şükür kucağınıza almakta nasip olsun inşallahKızlar bir bebişimizi gördük kalp atışınıda duyduk çok şükür. Çok iyi minik fasulyem6+6 uyumlu dedi transfere göre
Amin cnm insçok teşekkür ederim canım günlerdir dua ediyorum , inşallah sağlıkla tutunurlar bana,transfer çok acayipmiş ya sabah tektim şuan 3 kişi sayılırımallahım hepimizin dualarını kabul etsin hepimiz anneliğimizi kutlayalım burda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?