2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Yok bende sizler gibi 9.günümdeyim ve poizitifi aldım hayırlsıyla ama bu ağrılar beni bi nebze korkuttu
Bende de oldu aynısı canım ama şuan çok iyiyim desem yeridir sadece çok hafif belli belirsiz bi kasık ağrısı var onun dışında hiçbişeyim yok bende acaba benim böyle olmam normal mi diye düşündüm

Maşallah canm genelde 3 aşağı 5 yukarı adet günlerine geliyor tutunmalar o yüzden normaldir canm benimde bu gün âdet günüm aşırı sancım var ama bebeğim benimle ya değer
Benimde adet günlerimde inanılmaz kasık ve bel ağrım vardı bi arkadaştan duymuştum normal öyle olması adet günün geçene kadar olur demişti şuan hiçbişeyim yok

3. Gun , 4. Gün bunlar cok erken günler sakin bozma moralini daha 4. Gün testim pozitif diyen okumadim bak. Yapacaksan bile test moralini bozmadan günlük takip et birde kaset test yapiyorsan eğer benim kaset testte 7. Gunde cikmiyordu neredeyse belli belirsizdi ki erken gebelik testinde 5. Gunde cikmisti koyu. Testlerinde önemi var umarim guzel haber alirsin bizede verirsin

İnşallah çok teşekkür ederim

Ya kızlar ben de bir şey soracağım hani bu progestan dex vuruyoruz ya göbekten vurmak için minik iğneler var hastanem veriyordu bana onu hiç dışarıdan almamıştım şu an elimde iki tane kaldı Sabah iğnemi alırken eczaneye sorduk ellerinde yokmuş satılmıyormuş hastaneye de gidemedim elimde kullandıklarımı tekrar kullansam enfeksiyon riski olur mu

Medica ürün satan yerlere sorun, ben daha bugun eczaneden aldim evet her ecznaede yok ama bir kac yere sorarsnaiz bulursunuz mutlaka . İnsülin iğne ucu diye geçiyor ama direk insulin enjektoru verirlerse almayin.mutlaka degiskenli ucu olsun

Ben kullanıyorum canım ignem kalmadığı zaman bir sıkıntı da olmadı.yaptıktan sonra ucunu kolonyali peceteyle silebilirsin alana kadar idare edersin

Aynilarini kullanmayin kesinlikle

Anladım canm tekrar bir sorayım o zman eczanelere

Kızlar size bir sorum var yeni pozitif gören arkadaşlarım kasıklarda adet olacak gibi ağrı ara ara böyle birde göğüs hassasiyeti yaşıyor musunuz
Benim bir haftadır göğüs hassasiyetim var 3 gündür de bacaklarım ağrıyor, sol kasiğim ve o bacağımda da ağrı oluyor.Arada batma hissi be oluyor.

Hanginizi dinlemeliyim eşimde kolanya yada evde dezenfektan alkol var onla sil dedi ama bilmiyorum
Her vucudun reaksiyonu ayni degil daha vakit var eczane bulabilirsiniz bir tanesinde yoksa digerinde mutlaka vardir bayrama giriyoruz butun bayram boyunca ayni igneleri kullanmamalisiniz. Tekrar tekrar kullanilabilecek seyler olsa tek kullanimlik olmazlardi. Arayin cevrenizde ki eczaneleri sorun. Boyle onemli bir donemde boyle bir risk almayin. Biri kullandı enfeksiyon olmadi diye sizdede olmaz diye birsey yok ben olsam riske atmazdim normalde bile morartiyor igne

Nasıl satılmıyor ne demek satılmıyor canısı ben de onu kullanıyorum ve özellikle iğneleri de istiyorum getiriyorlar nasıl yok der bi sürü para veriyorsun ve iğne yok mu diyor sana

Evet canm haklısın bende kullanma taraftarı değilim soruyorum şuan bi kaç yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…