- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Gördüm cnm hamd olsun ,Ayy su serpildi icime cok sagol canim bu bayram bayram ola hepimizesen kalp atisi gordun mu canim.
Maşallah ya ne güzel bi değer bende yarın ikinci kanı vericem inşallah güzel sonuç alırımKızlar kızlar güzelim kızlar şimdi hemşire aradı bhcg değerini söylemek için 916ymış (14. Gün- 3.gün embryosu). Sizce değer çok mu yüksek normal mi tek embryo için. Ayy nedir bu tüp bebek stressi her şeyden şüphe eder olduk
CanimsinnnYa lidyam çok tatlısın . Kuzum bnm kasık agrım kesilmiyor kaç gün böle devam eder
Tabikide enfeksiyon olur asla kullanma. Onlr tek kullanımlıkYa kızlar ben de bir şey soracağım hani bu progestan dex vuruyoruz ya göbekten vurmak için minik iğneler var hastanem veriyordu bana onu hiç dışarıdan almamıştım şu an elimde iki tane kaldı Sabah iğnemi alırken eczaneye sorduk ellerinde yokmuş satılmıyormuş hastaneye de gidemedim elimde kullandıklarımı tekrar kullansam enfeksiyon riski olur mu
Kullanmadım aldık yenileriniTabikide enfeksiyon olur asla kullanma. Onlr tek kullanımlık
Sakın kullanma iğneler tek kullanımlıktır. Öyle olmasaydı hiç atmazdık hep kullanırdık. En basiti hastanede ağzımza sokulan tahta bile tek kullanımlık. Sterilize edemezsin kolonyayla alkolle .Hanginizi dinlemeliyim eşimde kolanya yada evde dezenfektan alkol var onla sil dedi ama bilmiyorum
Ayy hadi rast geleMaşallah ya ne güzel bi değer bende yarın ikinci kanı vericem inşallah güzel sonuç alırım
Canım hic üzülme benim ilk transferimde sonda takıldığı icin idrar yolu enfeksiyonu ve sistit oluştu. Bir hafta ne çektiğimi ben bilirim ve tabi ki tutmamisti bebisler. Bos yere embriyon gidecek vaktin gidecek paran gidecek umudun gidecek. Gec olsun da guc olmasin3 gün önce şiddetli kusmalarım ateş ve ishal başladı. İdrar yollarında yoğun enfeksiyon çıktı. Bugün transfer olacaktım iptal oldu
Ben de yarın 2. Kanı vericem sabahın köründe giderim artık dayanamamMaşallah ya ne güzel bi değer bende yarın ikinci kanı vericem inşallah güzel sonuç alırım
Aynı saate vermek gerekiyor canm o yüzden ben 11 gibi gidicem hayırlı haberler alırız inşallahBen de yarın 2. Kanı vericem sabahın köründe giderim artık dayanamaminşallah hayırlı haberler alırız
Digerini de sabah 6 da vermistim AllahtanAynı saate vermek gerekiyor canm o yüzden ben 11 gibi gidicem hayırlı haberler alırız inşallah
Cok iyi anlıyorum seni cnm. Evt pazartesi ama doktor bana ilaclari biraktirdi yani cok cok düsük bir ihtimal dedi. Şimdi nasıl sonlanacak onu düşünüyorum o da ayri bir stres.Senin muayenen pazartesi değil mi ?
İnan ne desem bilmiyorum . Üzüntüden birşey de diyemiyorum
Canlar bn yarın köye Kayınvalidemlerin yanına gitcem tel çekmiyo hiç bi yerlere gidersek çekerse bakarım adımı etiketle sonuca duam seninle kalbim seninleAynı saate vermek gerekiyor canm o yüzden ben 11 gibi gidicem hayırlı haberler alırız inşallah
Bugun keseyi goremeyince tekrar beta bakildi 12 ye dusmus 155 lerden. O yuzden kimyasal dedi. Benim bi onceki transferimde de 8 hafta kalbi durmustu o yuzden genetikten suphelniyor bidahaki tedavimde genetik bakilcak tabi 1 sene gibi bi ara vermeyi dusunuyoruz doktor biraz kafamizi toparlamamizi istedi cok yiprandikCok gecmis olsun canim betan kacti neye gore karar verdiler kimyasal oldugunuAllahim sana bol bol sabir versin ve tekrardan saglikli gebelik nasip etsin
Sagol bacım biliyorum Allah razı olsun hayırlı bayramlar olsun inşallah şimdidenCanlar bn yarın köye Kayınvalidemlerin yanına gitcem tel çekmiyo hiç bi yerlere gidersek çekerse bakarım adımı etiketle sonuca duam seninle kalbim seninle
Sen erkencisin canm ilk müjde senden ikinci benden olur inşallahDigerini de sabah 6 da vermistim Allahtansırayla güzel haberler yazalim insallah buraya
Bende seni çok iyi anlıyorum maalesefCok iyi anlıyorum seni cnm. Evt pazartesi ama doktor bana ilaclari biraktirdi yani cok cok düsük bir ihtimal dedi. Şimdi nasıl sonlanacak onu düşünüyorum o da ayri bir stres.
Çok üzüldüm.. umarım yormadan kendiliğinden olur bir daha aynı süreci yaşamazsınızBugun keseyi goremeyince tekrar beta bakildi 12 ye dusmus 155 lerden. O yuzden kimyasal dedi. Benim bi onceki transferimde de 8 hafta kalbi durmustu o yuzden genetikten suphelniyor bidahaki tedavimde genetik bakilcak tabi 1 sene gibi bi ara vermeyi dusunuyoruz doktor biraz kafamizi toparlamamizi istedi cok yiprandik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?