2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Maalesef ki haklısınız keseyi gördük ama kalp etışı duyana kadar hamile olduğuma inanmıyorum. Lekelenmelerim başladı dr korkmamak gerektiğini söyledi ama elimde değil.

Maalesef ki haklısınız keseyi gördük ama kalp etışı duyana kadar hamile olduğuma inanmıyorum. Lekelenmelerim başladı dr korkmamak gerektiğini söyledi ama elimde değil.
oyle kesinlikle o yuzden kalp atisi duymadan duyurmayi da dusunmuyorum onceki denememde haber vermistik ve kalp atisi duyulmamisti maalesef.

oyle kesinlikle o yuzden kalp atisi duymadan duyurmayi da dusunmuyorum onceki denememde haber vermistik ve kalp atisi duyulmamisti maalesef.
Alınıyor receteye gerek yok. Lutinus aplikatörlü progestan tablet aplikatörsüz. Progestan 200 mg, lutinus 100 mg. Lutinus 252 tl ydi en son icerisinde 21 adet var.

Crinone jel di doğru ablamda parayla alıyordu hep. Mecburen alacazda bazı ilaçlar bulunmuyor o çok zorluyor estrofemi günde 8 tane kullanıyorum nerdeyse bütün eczacılarla ahbap oldum
Gunde 3 benim ama 8 cok fazla tabiki bulmak da zor olunca ..... Allah'ım kolaylık versin hepimize cnm

Cok haklisin canim benim insani cok yipratan bir surec inan bu arefe gunu basta sen olmak uzere herkese dua ettim insallah rabbim senin ucuncu de yuzunu guldursun ne kimyasal yasa ne de olumsuz bir sey yasa

Bende seni çok iyi anlıyorum maalesef Kanamayla kendiliğinden de sonlanabilir kürtajdan korkuyorsan eğer yani tam bilmiyorum da . Benim çok yoğun kanamam var bugün başladı tekrar
Kürtajdan korku degil de sonrasında yapısıklik olabiliyormuş ondan cekinuyorum acikcasi. Ama doktor buyüyüp kendi kendine düstügü zaman da yapisiklik olabiliyor dedi bilemiyorum. Kucukken düstügünde pek problem olmuyormuş sanırım. Senin agrın var mi cnm kanaman agrili mi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…