Ben de boyle bisey ariyorum su an alistim cunku applikatore hem daha hijyenik. Bakayim bi canim cok sagolasin
Ana ilac ithal oldugu icin mi sgk karsilamiyor acaba
Bizim kullandıgımız ilaçların çoğu ithal canım başka bişeyle alakalı galibaAna ilac ithal oldugu icin mi sgk karsilamiyor acaba
El mahkum alacagiz ya ... Asilamada da cerone jel mi neydi onu kullanmistim onu da sgk karsilamiyorduBizim kullandıgımız ilaçların çoğu ithal canım başka bişeyle alakalı galiba
Maalesef ki haklısınız keseyi gördük ama kalp etışı duyana kadar hamile olduğuma inanmıyorum. Lekelenmelerim başladı dr korkmamak gerektiğini söyledi ama elimde değil.Kızlar ben de 2 saat sonra kan vermeye gidicem (saat farkından burada ancak sabah oldu) 3. Gün embryosu 14. Gün. İdrarda pozitif görmüştüm inşallah yüksek bir bhcg değeri görebiliriz. Bu 4. deneme olunca hiç bişeye ağız tadıyla sevinemiyorum çünkü biliyorum ki idrar testi de garanti değil kan testleri de garanti değil kesenin görülmesi de garanti değil. O minik kalp atışını duyana kadar içim rahat etmicek.
Crinone jel di doğru ablamda parayla alıyordu hep. Mecburen alacazda bazı ilaçlar bulunmuyor o çok zorluyor estrofemi günde 8 tane kullanıyorum nerdeyse bütün eczacılarla ahbap oldumEl mahkum alacagiz ya ... Asilamada da cerone jel mi neydi onu kullanmistim onu da sgk karsilamiyordu
simdi aklima geldi yalniz yine de tup bebek doktorundan receteyle aliyorsunuz dimi ilaci, yani direkt eczaneden alamaz herhalde kayinvalidem.Lutinusta aplikatörle içeri salınıyor
oyle kesinlikle o yuzden kalp atisi duymadan duyurmayi da dusunmuyorum onceki denememde haber vermistik ve kalp atisi duyulmamisti maalesef.Maalesef ki haklısınız keseyi gördük ama kalp etışı duyana kadar hamile olduğuma inanmıyorum. Lekelenmelerim başladı dr korkmamak gerektiğini söyledi ama elimde değil.
Alabilir canım sigorta karşılamadıgı için doktorun yazmasına gerek görmüyorlarsimdi aklima geldi yalniz yine de tup bebek doktorundan receteyle aliyorsunuz dimi ilaci, yani direkt eczaneden alamaz herhalde kayinvalidem.
cok sukur darisi artik kese gormeye ve kalp atisina diyelimKızlar az önce 3. Testimide verdim çok şükür yükselmiş. Kalbim dayanmıyor artık bu heyecanlara
o zaman cooook iyiymis.Alabilir canım sigorta karşılamadıgı için doktorun yazmasına gerek görmüyorlar
Bizim duyurmama imkanımız yoktu yolun başından beri ailelerimiz biliyoroyle kesinlikle o yuzden kalp atisi duymadan duyurmayi da dusunmuyorum onceki denememde haber vermistik ve kalp atisi duyulmamisti maalesef.
Allah razı olsun ikimizde ve bekleyen herkese nasip etsin bu mübarek gecede inşallahcok sukur darisi artik kese gormeye ve kalp atisina diyelim
Amiiin bu gece bolca dua edelim Allah büyükAllah razı olsun ikimizde ve bekleyen herkese nasip etsin bu mübarek gecede inşallah
Bende duyurmayı düşünmüyorum ama küçük bi yerde yaşıyorum saklamaktan ypruldumoyle kesinlikle o yuzden kalp atisi duymadan duyurmayi da dusunmuyorum onceki denememde haber vermistik ve kalp atisi duyulmamisti maalesef.
Alınıyor receteye gerek yok. Lutinus aplikatörlü progestan tablet aplikatörsüz. Progestan 200 mg, lutinus 100 mg. Lutinus 252 tl ydi en son icerisinde 21 adet var.oyle kesinlikle o yuzden kalp atisi duymadan duyurmayi da dusunmuyorum onceki denememde haber vermistik ve kalp atisi duyulmamisti maalesef.
Gunde 3 benim ama 8 cok fazla tabiki bulmak da zor olunca ..... Allah'ım kolaylık versin hepimize cnmCrinone jel di doğru ablamda parayla alıyordu hep. Mecburen alacazda bazı ilaçlar bulunmuyor o çok zorluyor estrofemi günde 8 tane kullanıyorum nerdeyse bütün eczacılarla ahbap oldum
Cok haklisin canim benim insani cok yipratan bir surec inan bu arefe gunu basta sen olmak uzere herkese dua ettim insallah rabbim senin ucuncu de yuzunu guldursun ne kimyasal yasa ne de olumsuz bir sey yasaBugun keseyi goremeyince tekrar beta bakildi 12 ye dusmus 155 lerden. O yuzden kimyasal dedi. Benim bi onceki transferimde de 8 hafta kalbi durmustu o yuzden genetikten suphelniyor bidahaki tedavimde genetik bakilcak tabi 1 sene gibi bi ara vermeyi dusunuyoruz doktor biraz kafamizi toparlamamizi istedi cok yiprandik
Kürtajdan korku degil de sonrasında yapısıklik olabiliyormuş ondan cekinuyorum acikcasi. Ama doktor buyüyüp kendi kendine düstügü zaman da yapisiklik olabiliyor dedi bilemiyorum. Kucukken düstügünde pek problem olmuyormuş sanırım. Senin agrın var mi cnm kanaman agrili mi peki?Bende seni çok iyi anlıyorum maalesefKanamayla kendiliğinden de sonlanabilir kürtajdan korkuyorsan eğer yani tam bilmiyorum da . Benim çok yoğun kanamam var bugün başladı tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?