2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Tek tek fiyatlara bakmadim hic ama 200-250 arasi biseydir diyr düşünüyorum artik saldım ben ama 200 $ da fazlaymis be

Valla canm iki kutu reçeteli olarak 38 TL gibi bişreydi bayram sonu elimde bitecek alıcam şimdilik reçetesiz fiyatını bilmiyorum

İnternetteki fiyatı bu canm 3 aşağı 5 yukarı aynıdır

Progestan 200mg kapsül 103 TL aldım geçen hafta

Ben litunus diye bir vajinal tablet kullaniyorum sgk karsilamiyor 253 tl fiyatı hatta bugun yuzde25 zam geldi ilaçlara

Tek tek fiyatlara bakmadim hic ama 200-250 arasi biseydir diyr düşünüyorum artik saldım ben ama 200 $ da fazlaymis be
O zaman kesin isteyeyim yaa 200$a 15 kutu alabilirim nerdeyse rica etsem ilacin kutu resmini yollayabilir misiniz? Kayinvalideme atayim da getirsin o zaman. 200$lik kutuda 21 tane var ve 1 haftada bitiyor aylik 800$ da cok yani arabanin aylik odemesi bile o kadar degil

Benim burada aldigim fitil applikatorle geliyor iceriye birakmak icin onla saliyordum Turkiyedekilerde de var mi elle mi saliyorsunuz. Cok sordum hakkinizi helal edin.

İçinde 30 adet var canm burdakinin

Ben litunus diye bir vajinal tablet kullaniyorum sgk karsilamiyor 253 tl fiyatı hatta bugun yuzde25 zam geldi ilaçlara
Benim de su an burada sigortam tup bebekle ilgili hic bir ilaci karsilamiyor. Ondan burada bu kadar pahali etken maddesi ayni mi bakayim aynidir herhalde Turkiyeden getirtmek daha mantikli gibi hele de 12. Haftaya kadar devam edilcekse

Ben lutinus kullanıyorum sigorta karşılamıyor kutusu 250 tl

Benim de su an burada sigortam tup bebekle ilgili hic bir ilaci karsilamiyor. Ondan burada bu kadar pahali etken maddesi ayni mi bakayim aynidir herhalde Turkiyeden getirtmek daha mantikli gibi hele de 12. Haftaya kadar devam edilcekse
Ayni cnm ya onaylanmis ilacin icerigi farmakolojik olarak degismez herhalde

Benim burada aldigim fitil applikatorle geliyor iceriye birakmak icin onla saliyordum Turkiyedekilerde de var mi elle mi saliyorsunuz. Cok sordum hakkinizi helal edin.
Estağfurullah cnm, iste seninkini bilmem ama lutinus da apartiyla kullaniliyor daha hijyenik kullandikca yikayip temizliyorsun sonraki kullanacagin zamana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…