Tek tek fiyatlara bakmadim hic ama 200-250 arasi biseydir diyr düşünüyorum artik saldım benKizlar onemli bir sorum var. Endometrin yani fitil progesteronu Turkiyede (sigortasiz, yazdirmadan) kaca aliyorsunuz? Burada ben 21 tanesine 200$ veriyorum ve yakin zamanda kayinvalidem gelicek eger Turkiyede daha uygunsa onla mi getirtsem diye dusundum cunku ben Gonal F ve Menopuru da Turkiyeden getirtmistim daha uyguna geldigi icin hatta doktorum kendisi soylemisti.
Valla canm iki kutu reçeteli olarak 38 TL gibi bişreydi bayram sonu elimde bitecek alıcam şimdilik reçetesiz fiyatını bilmiyorumKizlar onemli bir sorum var. Endometrin yani fitil progesteronu Turkiyede (sigortasiz, yazdirmadan) kaca aliyorsunuz? Burada ben 21 tanesine 200$ veriyorum ve yakin zamanda kayinvalidem gelicek eger Turkiyede daha uygunsa onla mi getirtsem diye dusundum cunku ben Gonal F ve Menopuru da Turkiyeden getirtmistim daha uyguna geldigi icin hatta doktorum kendisi soylemisti.
Kizlar onemli bir sorum var. Endometrin yani fitil progesteronu Turkiyede (sigortasiz, yazdirmadan) kaca aliyorsunuz? Burada ben 21 tanesine 200$ veriyorum ve yakin zamanda kayinvalidem gelicek eger Turkiyede daha uygunsa onla mi getirtsem diye dusundum cunku ben Gonal F ve Menopuru da Turkiyeden getirtmistim daha uyguna geldigi icin hatta doktorum kendisi soylemisti.
Progestan 200mg kapsül 103 TL aldım geçen haftaKizlar onemli bir sorum var. Endometrin yani fitil progesteronu Turkiyede (sigortasiz, yazdirmadan) kaca aliyorsunuz? Burada ben 21 tanesine 200$ veriyorum ve yakin zamanda kayinvalidem gelicek eger Turkiyede daha uygunsa onla mi getirtsem diye dusundum cunku ben Gonal F ve Menopuru da Turkiyeden getirtmistim daha uyguna geldigi icin hatta doktorum kendisi soylemisti.
Valla bende saldim ya lidyamTek tek fiyatlara bakmadim hic ama 200-250 arasi biseydir diyr düşünüyorum artik saldım benama 200 $ da fazlaymis be
Ben litunus diye bir vajinal tablet kullaniyorum sgk karsilamiyor 253 tl fiyatı hatta bugun yuzde25 zam geldi ilaçlaraKizlar onemli bir sorum var. Endometrin yani fitil progesteronu Turkiyede (sigortasiz, yazdirmadan) kaca aliyorsunuz? Burada ben 21 tanesine 200$ veriyorum ve yakin zamanda kayinvalidem gelicek eger Turkiyede daha uygunsa onla mi getirtsem diye dusundum cunku ben Gonal F ve Menopuru da Turkiyeden getirtmistim daha uyguna geldigi icin hatta doktorum kendisi soylemisti.
Hangimiz salmadık çılgınlar gibiTek tek fiyatlara bakmadim hic ama 200-250 arasi biseydir diyr düşünüyorum artik saldım benama 200 $ da fazlaymis be
O zaman kesin isteyeyim yaa 200$a 15 kutu alabilirim nerdeyseTek tek fiyatlara bakmadim hic ama 200-250 arasi biseydir diyr düşünüyorum artik saldım benama 200 $ da fazlaymis be
O zaman kesin isteyeyim yaa 200$a 15 kutu alabilirim nerdeyserica etsem ilacin kutu resmini yollayabilir misiniz? Kayinvalideme atayim da getirsin o zaman. 200$lik kutuda 21 tane var ve 1 haftada bitiyor aylik 800$ da cok yani arabanin aylik odemesi bile o kadar degil
Elle canm malesf ben poşet eldiven aldım enfeksiyona karşı onları kullanıyorum her seferindeBenim burada aldigim fitil applikatorle geliyor iceriye birakmak icin onla saliyordum Turkiyedekilerde de var mi elle mi saliyorsunuz. Cok sordum hakkinizi helal edin.
Benim de su an burada sigortam tup bebekle ilgili hic bir ilaci karsilamiyor. Ondan burada bu kadar pahali etken maddesi ayni mi bakayim aynidir herhalde Turkiyeden getirtmek daha mantikli gibi hele de 12. Haftaya kadar devam edilcekseBen litunus diye bir vajinal tablet kullaniyorum sgk karsilamiyor 253 tl fiyatı hatta bugun yuzde25 zam geldi ilaçlara
Ben lutinus kullanıyorum sigorta karşılamıyor kutusu 250 tlKizlar onemli bir sorum var. Endometrin yani fitil progesteronu Turkiyede (sigortasiz, yazdirmadan) kaca aliyorsunuz? Burada ben 21 tanesine 200$ veriyorum ve yakin zamanda kayinvalidem gelicek eger Turkiyede daha uygunsa onla mi getirtsem diye dusundum cunku ben Gonal F ve Menopuru da Turkiyeden getirtmistim daha uyguna geldigi icin hatta doktorum kendisi soylemisti.
Lutinusta aplikatörle içeri salınıyorBenim burada aldigim fitil applikatorle geliyor iceriye birakmak icin onla saliyordum Turkiyedekilerde de var mi elle mi saliyorsunuz. Cok sordum hakkinizi helal edin.
Allah razi olsun canim ben bi bakayim mg degerleri falan ayni mi benimkiyle Turkiyeden almak cok mantikli gorunuyor su an.Eki Görüntüle 3095838
İçinde 30 adet var canm burdakinin
Ben de boyle bisey ariyorum su an alistim cunku applikatore hem daha hijyenik. Bakayim bi canim cok sagolasinLutinusta aplikatörle içeri salınıyor
Sendende canm Rabb'im şifa eylesin tabi ordaki çok pahalıymış Allah yardımcın,yardımcımız olsun inşallahAllah razi olsun canim ben bi bakayim mg degerleri falan ayni mi benimkiyle Turkiyeden almak cok mantikli gorunuyor su an.
Ayni cnm ya onaylanmis ilacin icerigi farmakolojik olarak degismez herhaldeBenim de su an burada sigortam tup bebekle ilgili hic bir ilaci karsilamiyor. Ondan burada bu kadar pahali etken maddesi ayni mi bakayim aynidir herhalde Turkiyeden getirtmek daha mantikli gibi hele de 12. Haftaya kadar devam edilcekse
Estağfurullah cnm, iste seninkini bilmem ama lutinus da apartiyla kullaniliyor daha hijyenik kullandikca yikayip temizliyorsun sonraki kullanacagin zamana kadarBenim burada aldigim fitil applikatorle geliyor iceriye birakmak icin onla saliyordum Turkiyedekilerde de var mi elle mi saliyorsunuz. Cok sordum hakkinizi helal edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?