- 16 Temmuz 2021
- 320
- 512
- 23
- 42
Öyle cqnım vallahi. İnşallah. Ben zaten süreci kimseye söylememiştim. annemler falan heyecanlanmasın diye. Şimdi direkt güzel haberi kısmet olursa vermek istşyorum. Kalp atışını duyduk diyeMaşallah canm Allah hayırlı uğurlu eylesin ilk keseyi görlim sonra kalbini duyalım sonrada kucağımıza alıp kokularını çekelim inşallah valla ben söyledim çok samimi olduğum kişilere yapacak bir şey dayanamadım
Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallahKizlar herkesi ekleyemedim, diger soran dua eden herkesten Allah razı oldun. Şimdi aldım sonucu doktorumla konuşuyordum. 245 çıktı. ekrana bakıp ağlamaya başladım, kocam karşımdaydı kötü haber sandı beni sakinleştirmeye çalıştı 4-5 dakika susup da paylaşamadım haberi. O kadar zor tutuyorum ki kendimi, herkesi arayıp haber vermemek için. Ama Allahın izniyle kalbini duyalım öyle haber vereceğim. Allah korusun birşey olmasın ama olursa kendi üzüntümün yanında kimsenin üzüntüsünü de çekemem. İyi ki siz varsınız. Birileriyle paylaşmak, birilerinin sevindiğini bilmek öyle iyi geliyor ki!! Çok sağ olun dualarınız güzel dilekleriniz için. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almak da nasip olur
Hayırlı olsun canımKızlarrrr
2 temmuz transfer 5. Gün embriyosu
7 temmuz beta 14
10 temmuz bugun beta 92
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla ilerlesin
maşallah canım değerin çok iyi çıkmış gözünüz Aydın olsun inşallah
Maşallah canm Allah hayırlı uğurlu eylesin ilk keseyi görlim sonra kalbini duyalım sonrada kucağımıza alıp kokularını çekelim inşallah valla ben söyledim çok samimi olduğum kişilere yapacak bir şey dayanamadım
Hayırlı olsun inşallah
Gözün aydın canim
Ohh maşallah Allah tamamına erdirsin saglikla inş
Allah razı olsun hepinizdenKızlar tek tek yazamıyorum bayram yoğun geçiyor. Pozitifleri görünce günüm güzel geçiyor vallahi hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsinNegatif olanlara da çokça güç ve hızlıca kolay yoldan gebelik diliyorum
Aminnnn canım Allahım inşallah kucağımıza aldığımız günleride gösterirAllah razı olsun hepinizdenBu ekiple Şubat Mart 2023 gebeleri grubunda yolculuğa devam etmeyi dört gözle bekliyorum. Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebelerimizi. embriyoları Tutmayan, başta tutup da sonradan tutunamayan arkadaşlar, Allah hepinize sabır versin inşallah en kısa en doğru zamanda, en hayırlısıyla kucaklarınızı doldursun.
Canım benim aminn çok sağol isteyen dileyen herkese nasip etsin Allah im çok güzel bir duygu çifte bayram yaşattı yavrularım banaAyyy çook güzel maşallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Ne mutlu sanaCanım benim aminn çok sağol isteyen dileyen herkese nasip etsin Allah im çok güzel bir duygu çifte bayram yaşattı yavrularım bana
İnşallah Rabb'im nasip etsin inşallah biz söyledik canm dayanamayıp inşallah gerisinde güzellikle söylemek nasip olur herkese banada,Öyle cqnım vallahi. İnşallah. Ben zaten süreci kimseye söylememiştim. annemler falan heyecanlanmasın diye. Şimdi direkt güzel haberi kısmet olursa vermek istşyorum. Kalp atışını duyduk diye
Maşallah hayırlı olsun canmKızlarrrr
2 temmuz transfer 5. Gün embriyosu
7 temmuz beta 14
10 temmuz bugun beta 92
Bende berbatim hala ya , zofer diye bir ilac kullanıyorum ama o bile kesmiyorMide bulantılarınız ne durumda? Ben 25 haziranda 5 günlük embriyo koydurdum, 30 hazirandan beri kusuyorum. Beta hcg 11.gün salı 270, 13.gün prş 650 olmuştu. Acaca sizler ne durumdasınız ?
Rabb'im yardımcın olsun inşallah kucağına alınca hepsini unutucaksınBende berbatim hala ya , zofer diye bir ilac kullanıyorum ama o bile kesmiyor
Ne zaman bitecek bu bulantılarBende berbatim hala ya , zofer diye bir ilac kullanıyorum ama o bile kesmiyor
Ay artik ictigim suyu kusmaya başladım valla cildiricamNe zaman bitecek bu bulantılarbenim de geçmiyor rahatça yemek istiyorum
Ayy inşallah tek tesellim o birde korkuyorum cocuguma böyle zarar veriyormuyum diye su ictigimde kusuyorym susuz kalacak vitamin alamicak diye korkuyormRabb'im yardımcın olsun inşallah kucağına alınca hepsini unutucaksın
Oyy kuzum ya Allah yardımcınız olsun hem senin hem deAy artik ictigim suyu kusmaya başladım valla cildiricamkabizlik sorununu çözdüm duphalac yazan kimdiyse dün allah razi olsun valla.
Bildigim kadariyla bebisler simdilik kandan besleniyor üzme kendini 9 ay istifra edenler var ama saglikli doguruyorlaeAyy inşallah tek tesellim o birde korkuyorum cocuguma böyle zarar veriyormuyum diye su ictigimde kusuyorym susuz kalacak vitamin alamicak diye korkuyorm
Evet kahvalti en kolay öğün oluyor bana da kizarmis ekmege bir parca peynir sürüp yiyorum ama sonra gun icinde kotulesmeye başlıyorumOyy kuzum ya Allah yardımcınız olsun hem senin hem demoonandstar in... Ben kahvaltımı yapabiliyorum ama yemek olayi sıkıntı sadece genelde tuzlu ve fresh salatalarla idare ediyorum gercekten mide olayi kötü insani halsiz de birakiyor
Ayy allahim sen yardimicimiz ol 9 ay olmasin zsten zayıfım siska bisey kalirimBildigim kadariyla bebisler simdilik kandan besleniyor üzme kendini 9 ay istifra edenler var ama saglikli doguruyorlae
Sendende razı olsun canım geçmiş olsunAy artik ictigim suyu kusmaya başladım valla cildiricamkabizlik sorununu çözdüm duphalac yazan kimdiyse dün allah razi olsun valla.
Olmaz Allah'ın izniyleAyy allahim sen yardimicimiz ol 9 ay olmasin zsten zayıfım siska bisey kalirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?