2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Öyle cqnım vallahi. İnşallah. Ben zaten süreci kimseye söylememiştim. annemler falan heyecanlanmasın diye. Şimdi direkt güzel haberi kısmet olursa vermek istşyorum. Kalp atışını duyduk diye

Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sağlıkla ilerlesin

maşallah canım değerin çok iyi çıkmış gözünüz Aydın olsun inşallah

Hayırlı olsun inşallah

Gözün aydın canim

Ohh maşallah Allah tamamına erdirsin saglikla inş

Allah razı olsun hepinizden Bu ekiple Şubat Mart 2023 gebeleri grubunda yolculuğa devam etmeyi dört gözle bekliyorum. Allah hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebelerimizi. embriyoları Tutmayan, başta tutup da sonradan tutunamayan arkadaşlar, Allah hepinize sabır versin inşallah en kısa en doğru zamanda, en hayırlısıyla kucaklarınızı doldursun.

Aminnnn canım Allahım inşallah kucağımıza aldığımız günleride gösterir

Öyle cqnım vallahi. İnşallah. Ben zaten süreci kimseye söylememiştim. annemler falan heyecanlanmasın diye. Şimdi direkt güzel haberi kısmet olursa vermek istşyorum. Kalp atışını duyduk diye
İnşallah Rabb'im nasip etsin inşallah biz söyledik canm dayanamayıp inşallah gerisinde güzellikle söylemek nasip olur herkese banada,

Mide bulantılarınız ne durumda? Ben 25 haziranda 5 günlük embriyo koydurdum, 30 hazirandan beri kusuyorum. Beta hcg 11.gün salı 270, 13.gün prş 650 olmuştu. Acaca sizler ne durumdasınız ?
Bende berbatim hala ya , zofer diye bir ilac kullanıyorum ama o bile kesmiyor

Ay artik ictigim suyu kusmaya başladım valla cildiricam kabizlik sorununu çözdüm duphalac yazan kimdiyse dün allah razi olsun valla.
Oyy kuzum ya Allah yardımcınız olsun hem senin hem de moonandstar in... Ben kahvaltımı yapabiliyorum ama yemek olayi sıkıntı sadece genelde tuzlu ve fresh salatalarla idare ediyorum gercekten mide olayi kötü insani halsiz de birakiyor

Ayy inşallah tek tesellim o birde korkuyorum cocuguma böyle zarar veriyormuyum diye su ictigimde kusuyorym susuz kalacak vitamin alamicak diye korkuyorm
Bildigim kadariyla bebisler simdilik kandan besleniyor üzme kendini 9 ay istifra edenler var ama saglikli doguruyorlae

Evet kahvalti en kolay öğün oluyor bana da kizarmis ekmege bir parca peynir sürüp yiyorum ama sonra gun icinde kotulesmeye başlıyorum nasil cozum uretecegimi şaşırdım hic bişey ise yaramıyor tatli tuzlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…