2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Benim 5+2 de göründü kesede yolksacda ama bazen gecde görünebiliyomus

Merhaba bayramdan sonrasına yani perşembe gününe randevu aldım bakalım inşallah görünür kalp atışınıza duyarım. Böyle sessizlik çok kötü hiç birşey hissetmiyordum. Önceleri bel göğüs ağrısı vardı ama oda yok artık. Bulantılarımda hiç olmadı.

Olabilir canm aşırı mide ekşimem yanmam var ki önceden bilmezdim hiç oda iştahsızlık yapıyo arıyorum arıyorum yiyecek bir şey yok
Aynı durum bende de var geçen haftaya kadar deli gibi yiyordum ama iki gündür canım hiç birşey istemiyor ve halsizlik mutsuzluk var bilmiyorum

Ay canım çok sağ ol inşallah geçici bir durumdur normalde de çok zayıfım inşallah erimem

Canım bnm hamdolsunnn

Aynı durum bende de var geçen haftaya kadar deli gibi yiyordum ama iki gündür canım hiç birşey istemiyor ve halsizlik mutsuzluk var bilmiyorum
Elhamdülillah mutsuzluk yok ama iştahsızlık var bizde can gezdirme derler hata geziyorum geziyorum (arıyorum yani) canım bişey istemiyor erken geçer umarım biraz ekmek peynir yedim şimdi

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bu proluton mahvetti beni. Her vurulan yer yumurta büyüklüğünde sertlik oluştu buna çözümü olan varmı kafayı yiyecem yatamıyorum oturamıyorum

Kızlar merhaba ben 7 temmuzda transfer oldum 3.gün embriyosu kan testini kaçıncı gün yaptırsam çıkar

Bnde ayni persembe gidecegim içini ferah tut kötü düşünme ve bu konuyla ilgili fazla hikaye okuma bn biraz okudum resmen icimdeki ferahligi aliyodu hemen vazgectim. dr larimiz daha erken dediyse vardir bir bildikleri ben dr a guveniyorum daha bugun yeni gittim ama internet yorumlari cok cok iyi. 3 yil beklediktwn sonra mucize bana geldiyse elbet vardır bir sebebi. Allah hakkımızda en hayırlısını versin. Belirtilerindeki yok olma ya psikolojik yada sürekliliği olmayan biseydi. Bnim mesela idrar da koku oldu sadece 2 gun sonra bitti yorgunluk isteksizlik vardi bitti ama betahcg yükselmeye devam etti. Eger dr da soru isaretin varsa baska dr da dene. Ne bilim kendim hissetmek istemedigim o kötü psikolojiyi snnde hissetmeni istemem. Hersey guzel olacak lutfen buna inan

Az birşey peynir ekmek yedim ilaçları içtim yatmadan süt içeceğim inşallah Allah razı olsun canm sagol
Ahaaa geliyor seninde gelmektee olan ama doktor agziyla diyeyim ' biz bulantilari severiz' bn bugun oglen bir duphastonu icmeyi atlamisim yemek yiyemeyince uyudum fln gitti ilaçlar açısından bende cok zorlanıyorum

Ahaaa geliyor seninde gelmektee olan ama doktor agziyla diyeyim ' biz bulantilari severiz' bn bugun oglen bir duphastonu icmeyi atlamisim yemek yiyemeyince uyudum fln gitti ilaçlar açısından bende cok zorlanıyorum
Ya aslında bir yandan herşeyini yaşamak istiyorum hamileliğin bir yandanda ne bilim perişan oluyor insan böyle biri yapıp getirse bişey olsa diyip düşünüp düşünüp bulamıyorum sonuç ekmek peynir bi kaç tane taze kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…