- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Benim 5+2 de göründü kesede yolksacda ama bazen gecde görünebiliyomusMerhaba hayirli olsun öncelikle saglikla kucaklayinyolk sac görüldü mü dr a gittiniz mi bnde suan 5+1 hamileyim bugun dr a gittik kese 4.09 mm yolk sac gorulmedi dr aynisini bana da dedi cok yeni buyuk ihtimal gebelik var ,normal görünmemesi 3-4 gün sonra tekrar bakalim dedi
Olabilir canm aşırı mide ekşimem yanmam var ki önceden bilmezdim hiç oda iştahsızlık yapıyo arıyorum arıyorum yiyecek bir şey yokBenimde göğüs ağrısından başka bişey yok. Herkesin gebeliği farklı demekki
Merhaba bayramdan sonrasına yani perşembe gününe randevu aldım bakalım inşallah görünür kalp atışınıza duyarım. Böyle sessizlik çok kötü hiç birşey hissetmiyordum. Önceleri bel göğüs ağrısı vardı ama oda yok artık. Bulantılarımda hiç olmadı.Merhaba hayirli olsun öncelikle saglikla kucaklayinyolk sac görüldü mü dr a gittiniz mi bnde suan 5+1 hamileyim bugun dr a gittik kese 4.09 mm yolk sac gorulmedi dr aynisini bana da dedi cok yeni buyuk ihtimal gebelik var ,normal görünmemesi 3-4 gün sonra tekrar bakalim dedi
Evet evet aksam yazdim zaten doktorum bana ameliyatta vermis evde varmis kullanin gecmezse haber verin dedi şükür geçtiDoktoruna sorup öyle kullandın dimi canım.
Aynı durum bende de var geçen haftaya kadar deli gibi yiyordum ama iki gündür canım hiç birşey istemiyor ve halsizlik mutsuzluk var bilmiyorumOlabilir canm aşırı mide ekşimem yanmam var ki önceden bilmezdim hiç oda iştahsızlık yapıyo arıyorum arıyorum yiyecek bir şey yok
Ay canım çok sağ ol inşallah geçici bir durumdur normalde de çok zayıfım inşallah erimemOyy kuzum ya Allah yardımcınız olsun hem senin hem demoonandstar in... Ben kahvaltımı yapabiliyorum ama yemek olayi sıkıntı sadece genelde tuzlu ve fresh salatalarla idare ediyorum gercekten mide olayi kötü insani halsiz de birakiyor
Canım bnm hamdolsunnnKizlar herkesi ekleyemedim, diger soran dua eden herkesten Allah razı oldun. Şimdi aldım sonucu doktorumla konuşuyordum. 245 çıktı. ekrana bakıp ağlamaya başladım, kocam karşımdaydı kötü haber sandı beni sakinleştirmeye çalıştı 4-5 dakika susup da paylaşamadım haberi. O kadar zor tutuyorum ki kendimi, herkesi arayıp haber vermemek için. Ama Allahın izniyle kalbini duyalım öyle haber vereceğim. Allah korusun birşey olmasın ama olursa kendi üzüntümün yanında kimsenin üzüntüsünü de çekemem. İyi ki siz varsınız. Birileriyle paylaşmak, birilerinin sevindiğini bilmek öyle iyi geliyor ki!! Çok sağ olun dualarınız güzel dilekleriniz için. İnşallah sağlıkla hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almak da nasip olur
İyi o zman çok şükürEvet evet aksam yazdim zaten doktorum bana ameliyatta vermis evde varmis kullanin gecmezse haber verin dedi şükür geçti
Elhamdülillah mutsuzluk yok ama iştahsızlık var bizde can gezdirme derler hata geziyorum geziyorum (arıyorum yani) canım bişey istemiyor erken geçer umarım biraz ekmek peynir yedim şimdiAynı durum bende de var geçen haftaya kadar deli gibi yiyordum ama iki gündür canım hiç birşey istemiyor ve halsizlik mutsuzluk var bilmiyorum
Kolonya ile pece te yada pamukla masaj yapKızlar yardımınıza ihtiyacım var bu proluton mahvetti beni. Her vurulan yer yumurta büyüklüğünde sertlik oluştu buna çözümü olan varmıkafayı yiyecem yatamıyorum oturamıyorum
Yapıyorum geçmiyorKolonya ile pece te yada pamukla masaj yap
Bnde ayni persembe gidecegimMerhaba bayramdan sonrasına yani perşembe gününe randevu aldım bakalım inşallah görünür kalp atışınıza duyarım. Böyle sessizlik çok kötü hiç birşey hissetmiyordum. Önceleri bel göğüs ağrısı vardı ama oda yok artık. Bulantılarımda hiç olmadı.
1 bardak süt iç bari hiç yememekte iyi degilBenimde açıktı hatta sofradan kalkmadan bir tabak daha istiyodu canm iki üç gündür böyle oldu yiyecek birşey bulamıyorumşuan ilaç saatim geldi ve hala aç bekliyorum
Az birşey peynir ekmek yedim ilaçları içtim yatmadan süt içeceğim inşallah Allah razı olsun canm sagol1 bardak süt iç bari hiç yememekte iyi degil
Ahaaa geliyor seninde gelmektee olanAz birşey peynir ekmek yedim ilaçları içtim yatmadan süt içeceğim inşallah Allah razı olsun canm sagol
Ben zaten sakatat ağzıma hiç sokmadım bugüne kadar. Sadece şarküteri yenmiyor o üzdü. Sucuk ve pastırmayı çok severim :)Bende çok iyi pişmiş olmasına dikkat ediyorum ama sakatat yemiyorum
Ya aslında bir yandan herşeyini yaşamak istiyorum hamileliğin bir yandanda ne bilim perişan oluyor insan böyle biri yapıp getirse bişey olsa diyip düşünüp düşünüp bulamıyorumAhaaa geliyor seninde gelmektee olanama doktor agziyla diyeyim ' biz bulantilari severiz' bn bugun oglen bir duphastonu icmeyi atlamisim yemek yiyemeyince uyudum fln gitti ilaçlar açısından bende cok zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?