Ayy canimsin vallahi bugun rahatladim bide korkmaya baslamistim artikSendende razı olsun canım geçmiş olsun
Doktor ne diyor pekiEvet kahvalti en kolay öğün oluyor bana da kizarmis ekmege bir parca peynir sürüp yiyorum ama sonra gun icinde kotulesmeye başlıyorumnasil cozum uretecegimi şaşırdım hic bişey ise yaramıyor tatli tuzlu
Evet bugune kadar basardim hep ferah düşünmeyi yine yapabilmem lazimOlmaz Allah'ın izniylegeçecek inşallah diyip icini ferah tut Lidyacim
İşte bu güçlü ve güzel kadınEvet bugune kadar basardim hep ferah düşünmeyi yine yapabilmem lazimAllah'ım hepimize dinginlik versin kötü düşüncelerden sakınsin
Geçen çarşamba gitmistim soyledgimde kusmalari zofer diye bir ilac verdi. Tup bebek merkezleri malesef cok ilgili degil pazartesi haftaya kendi doktoruma gidicem ona anlaticam durumuDoktor ne diyor peki
Bir şey olmaz Allah'ın izniyle şimdilik kandan besleniyor sonrada geçer düzelir inşallahAyy inşallah tek tesellim o birde korkuyorum cocuguma böyle zarar veriyormuyum diye su ictigimde kusuyorym susuz kalacak vitamin alamicak diye korkuyorm
Evet merkezlerin görevi buraya kadar ... Belki farkli bir ilac yada doz yükseltir kendi doktorun . Geçecek kuzum geçecekGeçen çarşamba gitmistim soyledgimde kusmalari zofer diye bir ilac verdi. Tup bebek merkezleri malesef cok ilgili degil pazartesi haftaya kendi doktoruma gidicem ona anlaticam durumu
Normal cnm sonucta hormonlar ele geçirdi vucuduÇok yorgunum halim yok ve tuvaletteyim sürekli göğüsüm agriyor özellıkle ucu biyere çarpsa beni mahfediyor benim gibi olan var mi
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin bende halsizim az önce duş aldım kolumu kıpırdatmaya mecalim yok bide iştahsızlık var ne yesem ne yesem diyip aç bekliyorum benimde göğüslerim hasas canm o kadar değil ama hassasiyet varÇok yorgunum halim yok ve tuvaletteyim sürekli göğüsüm agriyor özellıkle ucu biyere çarpsa beni mahfediyor benim gibi olan var mi
Bende çok iyi pişmiş olmasına dikkat ediyorum ama sakatat yemiyorumBen her gün et yiyorum. Çok severim ama ikrr edeceğim diye korkuyorum. Ama ilk haftalar protein çok önemli, inşallah tutunduysa, hızlı hızlı organlarını geliştirmeye çalışıyor yavrum. istanbulda degilim bayram için, dönünce balıka da başlamak istiyorum tiksinmezsem. Ama tavuktan çekiniyorum, hayvanlara östrojen verdikleri için. Epeydir yemedim. Organik tavuk da nasıl pahalı, şaka gibi
Ben özellikle eşime pişittiriyorum çok iyi pişmesi ne dikkat ediyorumEvet iyi pişmişse sıkıntı yok haftada 2-4 defa tüketin diyorlar
Önemli olan çok iyi pişmesiymiş canımetten zarar gelmez diye düşünüyorum Ya
En iyisi canm benim kayınvalidem yapıyor sağolsun eşim hiç anlamazBen özellikle eşime pişittiriyorum çok iyi pişmesi ne dikkat ediyorum
Valla göğüsler kötü ama ben yiyorum valla boğaz acikGeçmiş olsun canım Rabbim şifa versin bende halsizim az önce duş aldım kolumu kıpırdatmaya mecalim yok bide iştahsızlık var ne yesem ne yesem diyip aç bekliyorum benimde göğüslerim hasas canm o kadar değil ama hassasiyet varyeni başlıyoruz
:) inşallah çarşamba ise başlıcam nasıl olacak böyle bilmiyorumNormal cnm sonucta hormonlar ele geçirdi vucudubaşlarda oluyor göğüs hassasiyeti donra geçiyor
Merhaba hayirli olsun öncelikle saglikla kucaklayinBenim iki gün önce kese görüldü ama yolk saç görülmedi daha çok erken çok minik dedi dr. Ve testler sonuçlarım bu şekilde çıktı
Benimde açıktı hatta sofradan kalkmadan bir tabak daha istiyodu canm iki üç gündür böyle oldu yiyecek birşey bulamıyorumValla göğüsler kötü ama ben yiyorum valla boğaz acik
Doktoruna sorup öyle kullandın dimi canım.Ayy canimsin vallahi bugun rahatladim bide korkmaya baslamistim artik
Benimde göğüs ağrısından başka bişey yok. Herkesin gebeliği farklı demekkiBenimde açıktı hatta sofradan kalkmadan bir tabak daha istiyodu canm iki üç gündür böyle oldu yiyecek birşey bulamıyorumşuan ilaç saatim geldi ve hala aç bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?