O kadar iyi anliyorum ki iki gün önce bir bulantim azalmıştı hatta burada çenem düştü o gun bir yandan kendimi kötü hissettim acaba iyi gitmiyor mu diye biseyler iyice deli oldukYa aslında bir yandan herşeyini yaşamak istiyorum hamileliğin bir yandanda ne bilim perişan oluyor insan böyle biri yapıp getirse bişey olsa diyip düşünüp düşünüp bulamıyorumsonuç ekmek peynir bi kaç tane taze kayısı
Allah yardımcın olsun canm bende bu gün kendimi iyi hissediyordum bi sıkıntı mı var dedim akşam üstü hem mide hem halsizlik başladı hele birde duş aldımki kolumu kıpırdatamadımO kadar iyi anliyorum ki iki gün önce bir bulantim azalmıştı hatta burada çenem düştü o gun bir yandan kendimi kötü hissettim acaba iyi gitmiyor mu diye biseyler iyice deli olduk
Ama bu sartlarda kesinlikle calisamam onu biliyorum net sekilde rapor alacağım
Eveeet kesinlikle güzel hepsi harika Anilar olacak bizeAllah yardımcın olsun canm bende bu gün kendimi iyi hissediyordum bi sıkıntı mı var dedim akşam üstü hem mide hem halsizlik başladı hele birde duş aldımki kolumu kıpırdatamadımAllah büyük güzel şeyler bunlar
Sagol canm ben yatıyorum zaten bi yemek ve lavabo için kalkıyorum aradada evin içinde geziniyotrum öyle daha dışarı çıkmadım transferden sonra tabi hastane hariçEveeet kesinlikle güzel hepsi harika Anilar olacak bizesende dinlenmeye calis
Doktoruma sonsuz güveniyorum tabi kiii bizim de mucize tüp bebek ilk denemede oldu hemde birazda inanamazlık var aslındaBnde ayni persembe gidecegimiçini ferah tut kötü düşünme ve bu konuyla ilgili fazla hikaye okuma bn biraz okudum resmen icimdeki ferahligi aliyodu hemen vazgectim. dr larimiz daha erken dediyse vardir bir bildikleri ben dr a guveniyorum daha bugun yeni gittim ama internet yorumlari cok cok iyi. 3 yil beklediktwn sonra mucize bana geldiyse elbet vardır bir sebebi. Allah hakkımızda en hayırlısını versin. Belirtilerindeki yok olma ya psikolojik yada sürekliliği olmayan biseydi. Bnim mesela idrar da koku oldu sadece 2 gun sonra bitti yorgunluk isteksizlik vardi bitti ama betahcg yükselmeye devam etti. Eger dr da soru isaretin varsa baska dr da dene. Ne bilim kendim hissetmek istemedigim o kötü psikolojiyi snnde hissetmeni istemem. Hersey guzel olacak lutfen buna inan
Bilmiyorum ya sabah öyle uyandım gün boyu devam ettim şuan daha iyiyim çok şükür havadan sanırım keyifsizlikElhamdülillah mutsuzluk yok ama iştahsızlık var bizde can gezdirme derler hata geziyorum geziyorum (arıyorum yani) canım bişey istemiyor erken geçer umarım biraz ekmek peynir yedim şimdi
Dr lekelenmelerim için bana da yazdı ama almadım lekeler de geçti çok şükür sizi de mi o yüzden verdilerKızlar yardımınıza ihtiyacım var bu proluton mahvetti beni. Her vurulan yer yumurta büyüklüğünde sertlik oluştu buna çözümü olan varmıkafayı yiyecem yatamıyorum oturamıyorum
Canım benimde öleydiKızlar yardımınıza ihtiyacım var bu proluton mahvetti beni. Her vurulan yer yumurta büyüklüğünde sertlik oluştu buna çözümü olan varmıkafayı yiyecem yatamıyorum oturamıyorum
O kadar iyi anliyorum ki iki gün önce bir bulantim azalmıştı hatta burada çenem düştü o gun bir yandan kendimi kötü hissettim acaba iyi gitmiyor mu diye biseyler iyice deli olduk
Ama bu sartlarda kesinlikle calisamam onu biliyorum net sekilde rapor alacağım
Benim doktorun rutin ilacı herkese öyle veriyor 12. Haftaya kadar 3 günde 1 yapcamDr lekelenmelerim için bana da yazdı ama almadım lekeler de geçti çok şükür sizi de mi o yüzden verdiler
Sağol canım öyle yapayım yoksa dayanamam vallaCanım benimde öleydikolonya pamugun üstüne dök ve bantla şişen yeri bide yapyıktan sonra hemn kalkmayın bastırın diyorlar
Canısı benim de seninki gibiydi oturamıyor tuvalete bile gidemiyordum hatta bende yan etki yapmıştı ateşim çıkıyordu kemiklerim ağırıyordu progestan dex kullanabilirsin dedi doktor karından olan biraz pahalı ama napalim alıyoruz bi danış istersen doktorunaSağol canım öyle yapayım yoksa dayanamam valla
Tamm canım çok sağol bi sorayım doktorumaCanısı benim de seninki gibiydi oturamıyor tuvalete bile gidemiyordum hatta bende yan etki yapmıştı ateşim çıkıyordu kemiklerim ağırıyordu progestan dex kullanabilirsin dedi doktor karından olan biraz pahalı ama napalim alıyoruz bi danış istersen doktoruna
Bende kötüyüm gece yatarken prilam dr diye bi ilaç verdi doktorum, dün ilk kez bulantısız geçirdim ama böyle bir uyku olamaz. 14 saat uyuttu beni yine uykum vardı. Dün gece 1 adet aldım o daha iyi ama yine sersemletti. Bulantı geçti ya full uyusam razıyım gerçi. Sizde sorun doktorunuza isterseniz zofer bende de işe yaramadı.Bende berbatim hala ya , zofer diye bir ilac kullanıyorum ama o bile kesmiyor
Aaa ciddi misin zofer işe yaramadi mi bende zofer daha etkili diye düşündümBende kötüyüm gece yatarken prilam dr diye bi ilaç verdi doktorum, dün ilk kez bulantısız geçirdim ama böyle bir uyku olamaz. 14 saat uyuttu beni yine uykum vardı. Dün gece 1 adet aldım o daha iyi ama yine sersemletti. Bulantı geçti ya full uyusam razıyım gerçi. Sizde sorun doktorunuza isterseniz zofer bende de işe yaramadı.
Simdi konustuk zofere devam dedi. Sabah tok karnina bir tane. Prilam sabah oglen 1 aksam 2 tane. Simdi yakinda nobetci ecznaeue geldik almaya aşırı etkiliyor yaşam kalite miBende kötüyüm gece yatarken prilam dr diye bi ilaç verdi doktorum, dün ilk kez bulantısız geçirdim ama böyle bir uyku olamaz. 14 saat uyuttu beni yine uykum vardı. Dün gece 1 adet aldım o daha iyi ama yine sersemletti. Bulantı geçti ya full uyusam razıyım gerçi. Sizde sorun doktorunuza isterseniz zofer bende de işe yaramadı.
Prilam içmemek için direniyorum ama bu akşam ben de içecem dediğin gibi benim de yaşamımı çok etkiliyorSimdi konustuk zofere devam dedi. Sabah tok karnina bir tane. Prilam sabah oglen 1 aksam 2 tane. Simdi yakinda nobetci ecznaeue geldik almaya aşırı etkiliyor yaşam kalite mi
Valla direnmeyelim cidden cok kötü durumdayim midem bulanmasin diye uyumaya çalışıyorum hep yaşam kalitesi falan kalmadi. Günde 5 tane mide bulantisi hapina da bulanirsa artik helal olsun çocuğum sana dicemPrilam içmemek için direniyorum ama bu akşam ben de içecem dediğin gibi benim de yaşamımı çok etkiliyor
Kendilerini sonuna kadar hissettiriyorlar ben burdayım diyeValla direnmeyelim cidden cok kötü durumdayim midem bulanmasin diye uyumaya çalışıyorum hep yaşam kalitesi falan kalmadi. Günde 5 tane mide bulantisi hapina da bulanirsa artik helal olsun çocuğum sana dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?