2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

O kadar iyi anliyorum ki iki gün önce bir bulantim azalmıştı hatta burada çenem düştü o gun bir yandan kendimi kötü hissettim acaba iyi gitmiyor mu diye biseyler iyice deli olduk
Ama bu sartlarda kesinlikle calisamam onu biliyorum net sekilde rapor alacağım

Allah yardımcın olsun canm bende bu gün kendimi iyi hissediyordum bi sıkıntı mı var dedim akşam üstü hem mide hem halsizlik başladı hele birde duş aldımki kolumu kıpırdatamadım Allah büyük güzel şeyler bunlar

Eveeet kesinlikle güzel hepsi harika Anilar olacak bize sende dinlenmeye calis

Eveeet kesinlikle güzel hepsi harika Anilar olacak bize sende dinlenmeye calis
Sagol canm ben yatıyorum zaten bi yemek ve lavabo için kalkıyorum aradada evin içinde geziniyotrum öyle daha dışarı çıkmadım transferden sonra tabi hastane hariç

Doktoruma sonsuz güveniyorum tabi kiii bizim de mucize tüp bebek ilk denemede oldu hemde birazda inanamazlık var aslında Rabbim büyük bakalım ikimizde perşembe günü haberleşelim güzel haberlerimizi paylaşalım inşallah

Elhamdülillah mutsuzluk yok ama iştahsızlık var bizde can gezdirme derler hata geziyorum geziyorum (arıyorum yani) canım bişey istemiyor erken geçer umarım biraz ekmek peynir yedim şimdi
Bilmiyorum ya sabah öyle uyandım gün boyu devam ettim şuan daha iyiyim çok şükür havadan sanırım keyifsizlik

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bu proluton mahvetti beni. Her vurulan yer yumurta büyüklüğünde sertlik oluştu buna çözümü olan varmı kafayı yiyecem yatamıyorum oturamıyorum
Dr lekelenmelerim için bana da yazdı ama almadım lekeler de geçti çok şükür sizi de mi o yüzden verdiler

Kızlar yardımınıza ihtiyacım var bu proluton mahvetti beni. Her vurulan yer yumurta büyüklüğünde sertlik oluştu buna çözümü olan varmı kafayı yiyecem yatamıyorum oturamıyorum
Canım benimde öleydi kolonya pamugun üstüne dök ve bantla şişen yeri bide yapyıktan sonra hemn kalkmayın bastırın diyorlar

bende de hiçbirşey yok yaa anlamadım iyi bişey mi kötü bişey mi

Benöde midemde acayip yanma ve ekşime var ara arada öğrüntü bulantı oluo daha hiç kusmadm Ama bulantı oluo özellikle bişiler yedikrn snra

Sağol canım öyle yapayım yoksa dayanamam valla
Canısı benim de seninki gibiydi oturamıyor tuvalete bile gidemiyordum hatta bende yan etki yapmıştı ateşim çıkıyordu kemiklerim ağırıyordu progestan dex kullanabilirsin dedi doktor karından olan biraz pahalı ama napalim alıyoruz bi danış istersen doktoruna

Tamm canım çok sağol bi sorayım doktoruma

Bende berbatim hala ya , zofer diye bir ilac kullanıyorum ama o bile kesmiyor
Bende kötüyüm gece yatarken prilam dr diye bi ilaç verdi doktorum, dün ilk kez bulantısız geçirdim ama böyle bir uyku olamaz. 14 saat uyuttu beni yine uykum vardı. Dün gece 1 adet aldım o daha iyi ama yine sersemletti. Bulantı geçti ya full uyusam razıyım gerçi. Sizde sorun doktorunuza isterseniz zofer bende de işe yaramadı.

Aaa ciddi misin zofer işe yaramadi mi bende zofer daha etkili diye düşündüm hemen bir sorayım

Simdi konustuk zofere devam dedi. Sabah tok karnina bir tane. Prilam sabah oglen 1 aksam 2 tane. Simdi yakinda nobetci ecznaeue geldik almaya aşırı etkiliyor yaşam kalite mi

Simdi konustuk zofere devam dedi. Sabah tok karnina bir tane. Prilam sabah oglen 1 aksam 2 tane. Simdi yakinda nobetci ecznaeue geldik almaya aşırı etkiliyor yaşam kalite mi
Prilam içmemek için direniyorum ama bu akşam ben de içecem dediğin gibi benim de yaşamımı çok etkiliyor

Prilam içmemek için direniyorum ama bu akşam ben de içecem dediğin gibi benim de yaşamımı çok etkiliyor
Valla direnmeyelim cidden cok kötü durumdayim midem bulanmasin diye uyumaya çalışıyorum hep yaşam kalitesi falan kalmadi. Günde 5 tane mide bulantisi hapina da bulanirsa artik helal olsun çocuğum sana dicem

Valla direnmeyelim cidden cok kötü durumdayim midem bulanmasin diye uyumaya çalışıyorum hep yaşam kalitesi falan kalmadi. Günde 5 tane mide bulantisi hapina da bulanirsa artik helal olsun çocuğum sana dicem
Kendilerini sonuna kadar hissettiriyorlar ben burdayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…