Canim benim inşallah en kisa surede o son kalan embriyo senin bebisin olsun kucaklarindaSelam kızlar bugün transferin 10.günü kan testi verdim değerim 5.29 maalesef bu denemem de negatifle sonuçlandı geride 1 tane dondurulmuş embriyom kaldı biraz dinlendikten kaldığım yerden devam edicem bu süreçte pozitif alan arkadaşlara sağlıklı bi hamilelik ve doğum diliyorum herkes için hayırlısı olsun hoşcakalın
Aleyküm selam canm iyi dileklerin için sagolasın üzüldüm senin adına insan böyle durumlarda ne diyeceğini bilmiyor rabbim hakkında hayırlısını versin sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallahSelam kızlar bugün transferin 10.günü kan testi verdim değerim 5.29 maalesef bu denemem de negatifle sonuçlandı geride 1 tane dondurulmuş embriyom kaldı biraz dinlendikten kaldığım yerden devam edicem bu süreçte pozitif alan arkadaşlara sağlıklı bi hamilelik ve doğum diliyorum herkes için hayırlısı olsun hoşcakalın
Senin adına çok üzüldüm canım Allah büyüktür Rabbim inşallah sana nasip edicek en doğru zamanda kendini topladıktan sonra tekrar denersin Rabbimin hazinesi genişSelam kızlar bugün transferin 10.günü kan testi verdim değerim 5.29 maalesef bu denemem de negatifle sonuçlandı geride 1 tane dondurulmuş embriyom kaldı biraz dinlendikten kaldığım yerden devam edicem bu süreçte pozitif alan arkadaşlara sağlıklı bi hamilelik ve doğum diliyorum herkes için hayırlısı olsun hoşcakalın
Canim benim inşallah en kisa surede o son kalan embriyo senin bebisin olsun kucaklarinda
Aleyküm selam canm iyi dileklerin için sagolasın üzüldüm senin adına insan böyle durumlarda ne diyeceğini bilmiyor rabbim hakkında hayırlısını versin sana ve tüm isteyenlere nasip etsin inşallahdaha güzeli daha güzel bir zamanda olacaktır Allah'ın izniyle
Amin kızlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sağolun inşallah sizlerde sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınızSenin adına çok üzüldüm canım Allah büyüktür Rabbim inşallah sana nasip edicek en doğru zamanda kendini topladıktan sonra tekrar denersin Rabbimin hazinesi genişAllahım inşallah yormadan bu sevinci yaşatsın sanada
Doktorun mu yok dedi 5.29 yok anlamına gelmez ki belki geç döllenme anlamadim 5. Altına yok denirSelam kızlar bugün transferin 10.günü kan testi verdim değerim 5.29 maalesef bu denemem de negatifle sonuçlandı geride 1 tane dondurulmuş embriyom kaldı biraz dinlendikten kaldığım yerden devam edicem bu süreçte pozitif alan arkadaşlara sağlıklı bi hamilelik ve doğum diliyorum herkes için hayırlısı olsun hoşcakalın
Bende beklemen gerekiyor diye düşünüyorum 2 gün sonra tekrar dene yükselebilir. Ama olmamışsa da rabbim tez vakitte mutlu haber olmayı nasip etsin inşallahSelam kızlar bugün transferin 10.günü kan testi verdim değerim 5.29 maalesef bu denemem de negatifle sonuçlandı geride 1 tane dondurulmuş embriyom kaldı biraz dinlendikten kaldığım yerden devam edicem bu süreçte pozitif alan arkadaşlara sağlıklı bi hamilelik ve doğum diliyorum herkes için hayırlısı olsun hoşcakalın
Simdi konustuk zofere devam dedi. Sabah tok karnina bir tane. Prilam sabah oglen 1 aksam 2 tane. Simdi yakinda nobetci ecznaeue geldik almaya aşırı etkiliyor yaşam kalite mi
Valla prilam bir mucize, bulana çok teşekkür ederimPrilam içmemek için direniyorum ama bu akşam ben de içecem dediğin gibi benim de yaşamımı çok etkiliyor
Ben direnmemistim ama doktorum vermemistiValla prilam bir mucize, bulana çok teşekkür ederimNeden direniyorsunuz ki zaten sadece hamileler için üretilmiş bir ilaç, bence bu kadar kusmak vücuda daha zararlı. Çubuk krakerin içinde çıtır olsun diye deli gibi katkı maddesi var bütün gün çubuk krakerle gezeceğime içerim ilacı oh.
Prilam içtikten sonra kolumda alerji gibi kızarıklık oldu ilaçtan mi değil mi bilemediğim için bi daha içmedim ama bugün yine içecem bakalim ondan mıymışValla prilam bir mucize, bulana çok teşekkür ederimNeden direniyorsunuz ki zaten sadece hamileler için üretilmiş bir ilaç, bence bu kadar kusmak vücuda daha zararlı. Çubuk krakerin içinde çıtır olsun diye deli gibi katkı maddesi var bütün gün çubuk krakerle gezeceğime içerim ilacı oh.
Bir dene bakalim bana cok iyi geldi yalan yok bugun sahile indim o derece iyiyimPrilam içtikten sonra kolumda alerji gibi kızarıklık oldu ilaçtan mi değil mi bilemediğim için bi daha içmedim ama bugün yine içecem bakalim ondan mıymış
Herşeyin vakti zamanı varmış Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Belkide tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalırsın sakın üzme kendiniSelam kızlar bugün transferin 10.günü kan testi verdim değerim 5.29 maalesef bu denemem de negatifle sonuçlandı geride 1 tane dondurulmuş embriyom kaldı biraz dinlendikten kaldığım yerden devam edicem bu süreçte pozitif alan arkadaşlara sağlıklı bi hamilelik ve doğum diliyorum herkes için hayırlısı olsun hoşcakalın
Oh iyi olmana sevindimBir dene bakalim bana cok iyi geldi yalan yok bugun sahile indim o derece iyiyim
Amin canm inşallah Rabb'im sanada tüm isteyenlere nasip etsinAmin kızlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz için sağolun inşallah sizlerde sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız
İlk kana göre yüksek ben pek anlamıyorum ama sanırım ikiz ki zaten çift embriyor transfer edilmiş bebişlerin seninle Allahın izniyleKızlar bayramdan dolayı pek takip edemedim grubu bugün kan testi verdim 1994 ciktiiki embriyo transfer olmuştum acaba ikiz mi bana mı yüksek geldi.
Amin inşallah canimİlk kana göre yüksek ben pek anlamıyorum ama sanırım ikiz ki zaten çift embriyor transfer edilmiş bebişlerin seninle Allahın izniyleşimdiden gözünüz Aydın kucağına aldığın günleri de görürsün inşallah
Ya bugun aklıma düştünnn baktım isim değişikliği yapmışın sonra mutlu haberinle mutlu oldum kuzumm gözün aydınnBayramın ilk haberi benden gelsin canlar
9. Gün 351
11.Gün 828
Çok şükür bin şükür rabbime. Sıradaki guzel haberleri bekliyorum dört gözleRuhefza211 @Rabbi Hebli Mines Salihin ve bugün yarın tekrar kan verecek olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?