2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Anladım canm şimdi düzeldi soru işaretleri sagol Allah razı olsun

Mesela nasıl hesaplicam peki
Bir de şimdi ingilizce kaynaklara biraz baktım. %35 üstünde artış için umut var diyor ama artış %35in de altındaysa gebelik nonviable yani tutunmaz diyor. Ben yanlış hatırlamıyorsam değerimde artış %35 üstüydü. Sen yine de cumaya kadar kendine iyi bak derim çok yorma kendini bol bol kabak çekirdeği, incir, zeytin ye besle kendini. Varsa avokado da iyi olur.

3 temmuz 72.22
5 temmuz 177.2
13 temmuz 603.9
3ten 5e artışın iyi ben 5ten sonrasını hesaplayayım:
7 temmuz değeri: 177.2*1.6 yani 283.50 olmalı
9 temmuz değeri: 283.50*1.6 yani 453.63 olmalı
11 temmuz değeri: 453.63*1.6 yani 725 olmalı
13 temmuz değeri: 725*1.6 yani 1160 olmalı

Bu durumda beklenenin maalesef altında ama dediğim gibi ingilizce kaynaklar %35 artışa da okey diyor bir de onu hesaplayalım:

7 temmuz değeri: 177.2*1.35 yani 238 olmalı
9 temmuz değeri: 238*1.35 yani 322 olmalı
11 temmuz değeri: 322*1.35 yani 435 olmalı
13 temmuz değeri: 435*1.35 yani 587 olmalı

Bu hesaba göre seninki 600 üstünde bu da umut var demek. İçini ferah tut cumaya kadar kendine iyi bak. Kese ve kalp atışı görünürse (gerçi erken kalp için) zaten beta hcg önemi azalıyor.

Hemen hemen hergün yemeye çalışıyorum.

Bakalım cuma bir gelsin hayırlısıyla inşallah

Değerler çok fark ediyor mu kese için? Önemli olan son adet tarihin ya da transfer tarihin değil mi? Neydi seninkiler?
Canım bu değerle daha çok alakalı ama gittiğin doktorun ekipmanı da çok önemli ben 5 haftalık dış gebelik geçirdim beta 1500lerdeydi alttan baktığı halde doktor göremedi ama dengesiz betadan şüphelendi acile direkt yönlendirdi acildeki doktor sol tarafımda hemen keseyi görebildi. Normalde 3000 üstü alttan değilde karından keseyi görmek için daha uygun diyorlar. 1000-1500 arası da kese alttan görülmeye başlayabiliyor.

Nasil yani uzman doktor göremedi de acildeki doktor mu gördü cok enteresan ya

Harika bakış açısı :) burcun ne lidya?

Çok sağ ol firuze. Ben ilk kısmı atladım okumalarımda, kalp atışı kese, hiç bakmadım bilgilere. Ben 12 ve 14. Gün (pazar, sali) tahlil yaptırdım. 245, 503 çıktı. Bu durumda en iyi ihtimal hep 2 kat artarak gitse, persembe 1000 civarlarinda, cumartesi 2000 civarlarinda, ptesi 4000 civarlarinda olmali. O zaman ptesi karindan gorulebilir :) ben haftaya persembeye kadar bekleyemeyecegim, ptesi en yakindaki hastaneye gid bir baktirayim, hem elimde 2 farkli gorus olur :) cocuk istiyorum diye 2 yildir sinirsiz dogum paketli sigorta oduyorum, zamandan dolayi 1 yil daha odemek zorundayim dogum paketine, ise yarasin :) icimi de rahatlatmayacaksa artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…