- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Ahahahq ilgi alanim astroloji cnm bayilirim burçlara, bende yay burcuyum ama dogum saati tam net degil ... Şöyle bi bakiyorum kendime yukselen akrep de olabilir ikizler de terazi deÇok dogru vallahi harikasin mucizem
Var ya adim gibi emindim kova diyeceginden :) kendini anlatirken kardesimi okuyorum dedim hahaaa ben aslanim, her seyi takarim her seyi kontrol etmek isterim yorarim da yorarim kendimi. Elbette en harika burc olduguma da inanirim hahahaaa kardesim hic takmaz, dunya yanda 1 tutam samanin yanmaz derim. Ama ne yalan soyleyetim evladimin kova ya da yay olmasini isterdim. Bence kendini en az yipratan 2 burc. Ben de gozuken tarih balik, cok korkutorum evladim icin, dutgusal ota bota uzulen biri olur diye. Cok zor olur oyle tasamakKovatipik bir kovayim yükselenim akrep
Sen harika bir detaysin firuze3ten 5e artışın iyi ben 5ten sonrasını hesaplayayım:
7 temmuz değeri: 177.2*1.6 yani 283.50 olmalı
9 temmuz değeri: 283.50*1.6 yani 453.63 olmalı
11 temmuz değeri: 453.63*1.6 yani 725 olmalı
13 temmuz değeri: 725*1.6 yani 1160 olmalı
Bu durumda beklenenin maalesef altında ama dediğim gibi ingilizce kaynaklar %35 artışa da okey diyor bir de onu hesaplayalım:
7 temmuz değeri: 177.2*1.35 yani 238 olmalı
9 temmuz değeri: 238*1.35 yani 322 olmalı
11 temmuz değeri: 322*1.35 yani 435 olmalı
13 temmuz değeri: 435*1.35 yani 587 olmalı
Bu hesaba göre seninki 600 üstünde bu da umut var demek. İçini ferah tut cumaya kadar kendine iyi bak. Kese ve kalp atışı görünürse (gerçi erken kalp için) zaten beta hcg önemi azalıyor.
Ahahaha kiz sevdin mi dövdün bizi senVar ya adim gibi emindim kova diyeceginden :) kendini anlatirken kardesimi okuyorum dedim hahaaa ben aslanim, her seyi takarim her seyi kontrol etmek isterim yorarim da yorarim kendimi. Elbette en harika burc olduguma da inanirim hahahaaa kardesim hic takmaz, dunya yanda 1 tutam samanin yanmaz derim. Ama ne yalan soyleyetim evladimin kova ya da yay olmasini isterdim. Bence kendini en az yipratan 2 burc. Ben de gozuken tarih balik, cok korkutorum evladim icin, dutgusal ota bota uzulen biri olur diye. Cok zor olur oyle tasamak
Ben su grubu oluyorum galiba dimi cok dengeleyici bir burcumdur özellikle dengesiz burclari cok iyi dengeler özgüvenli burclarla harika anlasirimAhahahq ilgi alanim astroloji cnm bayilirim burçlara, bende yay burcuyum ama dogum saati tam net degil ... Şöyle bi bakiyorum kendime yukselen akrep de olabilir ikizler de terazi debulamiyorum
Var ya adim gibi emindim kova diyeceginden :) kendini anlatirken kardesimi okuyorum dedim hahaaa ben aslanim, her seyi takarim her seyi kontrol etmek isterim yorarim da yorarim kendimi. Elbette en harika burc olduguma da inanirim hahahaaa kardesim hic takmaz, dunya yanda 1 tutam samanin yanmaz derim. Ama ne yalan soyleyetim evladimin kova ya da yay olmasini isterdim. Bence kendini en az yipratan 2 burc. Ben de gozuken tarih balik, cok korkutorum evladim icin, dutgusal ota bota uzulen biri olur diye. Cok zor olur oyle tasamak
Benimki simdikik ikiz oldugu icin daha erken alirlarsa kova olur belkimmmBen su grubu oluyorum galiba dimi cok dengeleyici bir burcumdur özellikle dengesiz burclari cok iyi dengeler özgüvenli burclarla harika anlasirimikizlerin eglenceli ruh hali var sende ama
Ya nasil mutlu oldum burcumu yansitiyor olmaktan hep cok mutlu olmusumdur en deliler hep kovadan cikar gamsiz hayalperest amaa bende aslan burcuna hayranimdir o egoistligine bayılırım gel gelelimki cocugumuza kocamin burcu olacak BALIK geçen bana diyorki ben kendime zor katlaniyorum bir balığı daha nasıl cekicem çok zor bir burc balik yandik arkadaslar
Burçlara çok ilgim yoktur ama bakarım bende arada birBen su grubu oluyorum galiba dimi cok dengeleyici bir burcumdur özellikle dengesiz burclari cok iyi dengeler özgüvenli burclarla harika anlasirimikizlerin eglenceli ruh hali var sende ama
Ya nasil mutlu oldum burcumu yansitiyor olmaktan hep cok mutlu olmusumdur en deliler hep kovadan cikar gamsiz hayalperest amaa bende aslan burcuna hayranimdir o egoistligine bayılırım gel gelelimki cocugumuza kocamin burcu olacak BALIK geçen bana diyorki ben kendime zor katlaniyorum bir balığı daha nasıl cekicem çok zor bir burc balik yandik arkadaslar
Oo sizin evde anne baba güçlü karakter burclar boga kadinida güçlüdürBurçlara çok ilgim yoktur ama bakarım bende arada birbizim evin bebeğimiz hayırlısıyla doğunca hali şöyle nedir yorumun yavrucum anne boğa, baba Aslan, bebek kova
Arkeolog muOo sizin evde anne baba güçlü karakter burclar boga kadinida güçlüdürkova dengeleyici olacak yavrucum benim anasini babasini dengeler canim kova
Arkeolog degil astrolog olsam kesim daha fazla para kazanma ihtimalim olurdu iste kova burcunun entellektuel seçimlerinin yanlışlığı kova burcu babysi olacaklara duyrulur
Evet boyle baktiginda cok havali duruyorArkeolog muvay canına bayılırım ilginç mesleklere yaaaa
Aaa dover miyim :) evladim olsun isterdim diyorum daha ne diyim :)) bu arada en yakin arkadaslarim yaydir, daha taniyp sevmedigim yay olmadi. Aslan yay cok iyi anlasir ondan da cok iyi olurdu yay olsa. Hadi onu aylar kala kacirdik, kovayla kocu da kacirip aradan balik yakaladik. Ah benim canim evladim, Allah sana kolaylik versin :))))Ahahaha kiz sevdin mi dövdün bizi senyay burcu olarak bende ota boka gülerim nabayim
Hahahaaaa gece gece sesli guldum yaaa kocan cok hakli. Bir de beni dusun de sen en azindan kendinden biliyorsun hahahha 2 balika ben katlanacagim. Off koptum gece gece. Ve egoistlik dunyanin pragmatizmden sonra en mantikli ozelligi. Sen kendini sevip onceliklendirmezsen baskasi niye yapsin bunu hahahhah hayat felsefem. Ama egoma benden olan.ari sevdiklerimi de katarim, tek kendimi degil onlari da onceliklendirir kayiririm :) tipik bir aslanim, oldukca cekilmez ama cok eglenceli :) benimle oluo sıkılanı görmedim hahhahah ve aslan kendini övdü arada çaktırmadanBen su grubu oluyorum galiba dimi cok dengeleyici bir burcumdur özellikle dengesiz burclari cok iyi dengeler özgüvenli burclarla harika anlasirimikizlerin eglenceli ruh hali var sende ama
Olsun mesleğini yapabiliyorsan ve mutluysan ne âlâ ama yapamiyorsan da ülkemizin talihsizliği isteEvet boyle baktiginda cok havali duruyorama issiz meslek grubu bizim ulkemizde
Ahahahaha yükselenlerden belki yırtarız ya balik olur ama yukselen yay meselaAaa dover miyim :) evladim olsun isterdim diyorum daha ne diyim :)) bu arada en yakin arkadaslarim yaydir, daha taniyp sevmedigim yay olmadi. Aslan yay cok iyi anlasir ondan da cok iyi olurdu yay olsa. Hadi onu aylar kala kacirdik, kovayla kocu da kacirip aradan balik yakaladik. Ah benim canim evladim, Allah sana kolaylik versin :))))
Hahahah biz de anne aslan baba boğa :) aslan erkeği de fenadır yaa hahahha aslanın bence kadını iyi. Ama boğanın da kadını iyi bizim ki ayy üstüne toprak atmışlar gibi, tam erkek boğa, bişey değil benim de üstüme toprak atıyor, ruhsuz kocam benim hahhahahahahahahha tam toprak burcu. Bizimki de balık gözüküyor ama kısmet tabi. Erken gelmek isterse kova, yok ben 1 hafta fazladan kalayım 41 yapayım derse koç olacak gibi, ama tabi beniö son adete göre hesaplarım bunlar daha doktor tarihi alamadıkBurçlara çok ilgim yoktur ama bakarım bende arada birbizim evin bebeğimiz hayırlısıyla doğunca hali şöyle nedir yorumun yavrucum anne boğa, baba Aslan, bebek kova
İşte tam bir yay iyimserliği hahahhahahahahahhaAhahahaha yükselenlerden belki yırtarız ya balik olur ama yukselen yay mesela
Acil ama jinekoloji aciliydi o yüzden ekipmanları daha kaliteliydi.Nasil yani uzman doktor göremedi de acildeki doktor mu gördü cok enteresan ya
Heeee anladim ben Türkiye de hic acil jinekolog görmedim duymadım ya ondan şaşırdımAcil ama jinekoloji aciliydi o yüzden ekipmanları daha kaliteliydi.
Sende astrolojiyi iyi biliyorsun cnmİşte tam bir yay iyimserliği hahahhahahahahahha
Burada çok karışık sigorta işleri işi de bıraktığım için sigortam ağustosda bitiyor eşimin sigortasına dahil olucam artık. Hayırlı haberlerle gel inşallah. Benim randevu 25 temmuz tarihimi beklemeye karar verdim. Ama bi yandan da iyi bir doktor bulmak lazım. Hamileliğimi 12-13. Haftada duyurmak istediğimden türk arkadaşlara da soramıyorumÇok sağ ol firuze. Ben ilk kısmı atladım okumalarımda, kalp atışı kese, hiç bakmadım bilgilere. Ben 12 ve 14. Gün (pazar, sali) tahlil yaptırdım. 245, 503 çıktı. Bu durumda en iyi ihtimal hep 2 kat artarak gitse, persembe 1000 civarlarinda, cumartesi 2000 civarlarinda, ptesi 4000 civarlarinda olmali. O zaman ptesi karindan gorulebilir :) ben haftaya persembeye kadar bekleyemeyecegim, ptesi en yakindaki hastaneye gid bir baktirayim, hem elimde 2 farkli gorus olur :) cocuk istiyorum diye 2 yildir sinirsiz dogum paketli sigorta oduyorum, zamandan dolayi 1 yil daha odemek zorundayim dogum paketine, ise yarasin :) icimi de rahatlatmayacaksa artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?