- 30 Haziran 2022
- 1.602
- 1.322
- 83
- 27
Ya bişey sorucam yanlış anlamazsan bu kan değeri günlük iki katı artmasımı lazım sen çıkan sonucu günlere mi böylüyorsun hani ne açıdan artmamış diyorsunŞuan 5+1 im haftaya göre değer aralığı normal ama benim taktığım 2 katı artmamış. Doktora sorar olumsuz bir şey duyarım diye sormuyorum doktoruma
Amin RubbycimYani bu nasıl atlanır hala aklım almıyor. Hakkında hayırlısı mucizem topladınız Allahtan sağlıkla ilerlesin inşallah
Ben bir haftadır kuru öksürükle savaşıyorum. Sürekli limonlu sıcak su, ballı ılık süt içiyorum. Sabah aç karnına pekmez yiyorum bi kaşık. Bugün doktora sordum strepsils pastili önerdi başka bir şey kullanma ilk 3 ay çok kötü olursan kbb a görün dedi. İnşallah covid olmasında dikkat et bol su içmek önemli bide boğazı nemli tutmak gerekiyormuş
Canim benim nasil oldu bilmiyorum ama uzme kendini sonucta bir ilerleme kaydettin ilk denemede tuttugunu bilmek de güzel bir gelişme saglikli degilmis Allah bir an once saglikli olani zahmetsizce nasip etsin sana insBebeğimi kaybettim
Cuma günü herşey belli olacak bakalım. Hep zaten hayırlısı dedim, şimdide aynısını diyorumBence iyi bir doktor telefonda kötü birsey soylemez böyle daha çok endise ediyorsun
% 60 lik artis bekledikleri zaten , haftaya gore deger araliginin normal oldugunu da doktor soylemedi suan sana iyi gelebilecek her bilgiye açıksin cok iyi anliyorum ama asıl doktorunun verecegi bilgi icini ferahlatacak en dogru bilgi onda. Duymaktan korktugun bir sey yuzunden kendini daha cok üzuyorsun ki bence kotu bir degerin yok buda uzman olamayan birinin görüşü
Umay ben anlamdim kacirdim galiba . Neye göre artis saglikli degil diyorsun bi yazsanaCuma günü herşey belli olacak bakalım. Hep zaten hayırlısı dedim, şimdide aynısını diyorum
2 güne bir 2 katı artması lazım diyorlar ya bana düşük geldi haftaya göre değerim şu an 5+1 görünüyorum mesela. Kafam o kadar allak bullak ki.Ya bişey sorucam yanlış anlamazsan bu kan değeri günlük iki katı artmasımı lazım sen çıkan sonucu günlere mi böylüyorsun hani ne açıdan artmamış diyorsun
Kuzum 5+1 gözüküyor şu an ve değerim 600 kusur çıktı biraz yüksek olması Gerekmez miydi?Umay ben anlamdim kacirdim galiba . Neye göre artis saglikli degil diyorsun bi yazsana
Allah razı olsun kuzum sende benim duamdasınAmin RubbycimRabbim hepimize saglikli sıhhatli evlatlarimizi almayi nasip etsin ben transfer olurken kuru öksürük burun tikanikligi sonra hapsirik hepsini yaşadım ama tabi sirkeli su zencefilli bal falan yapmistim ondan sonra gecmisti tabi burdan sakincali oldugunu ogrenmistim sonra inşallah biran once iyilesirsin cnm. Dualarımdasin
Transferin kacinci gunu mesala , ayrica 10 gun kacti ? Tarihli tam bilemedigim icin birsey diyemiyorumKuzum 5+1 gözüküyor şu an ve değerim 600 kusur çıktı biraz yüksek olması Gerekmez miydi?
Bencede hayırlısı en önemlisi ben sadece üzülüyorum yazdiklarini görünce biz evet net dogrulari veremeyiz sana burada ama buranin amaci zaten dertlesebilmek bir nebze olsun yazdiklarmiz icini ferahlatiyorsa ne mutlu umarim ise yararCuma günü herşey belli olacak bakalım. Hep zaten hayırlısı dedim, şimdide aynısını diyorum
Allah senden de razi olsun cnm bnmAllah razı olsun kuzum sende benim duamdasınZencefil önermedi dediklerini denicem inşallah geçer bakalım
Şimdi anladım canm2 güne bir 2 katı artması lazım diyorlar ya bana düşük geldi haftaya göre değerim şu an 5+1 görünüyorum mesela. Kafam o kadar allak bullak ki.
Cok dogru soylemissin cnm aynen dertlesmek bir nebze olsunBencede hayırlısı en önemlisi ben sadece üzülüyorum yazdiklarini görünce biz evet net dogrulari veremeyiz sana burada ama buranin amaci zaten dertlesebilmek bir nebze olsun yazdiklarmiz icini ferahlatiyorsa ne mutlu umarim ise yarar
Bende dün verdim 500 düKuzum 5+1 gözüküyor şu an ve değerim 600 kusur çıktı biraz yüksek olması Gerekmez miydi?
Belki sizinkiler nazlaniyor anneleri kötüyü cagirmayin hemenBende dün verdim 500 dü
Nasıl yani kanaman mı olduBebeğimi kaybettim
Insan tedirgin oluyor amaBelki sizinkiler nazlaniyor anneleri kötüyü cagirmayin hemen
Çok haklısınız , kimimiz malesef karateristik yapilarimizdan dolayi daha pozitif daha soguk kanli bekleyebilirken kimimiz cok endiseli tedirgin oluyoruz. Bunlar cok dogal duygular sadece kendinizi uzmeyin yeter bunlarin hepsi guzel anılar olarak kalacakInsan tedirgin oluyor ama
Şimdi ben netten baktim ikimizde endişe ediyoruz okuduğum kadarı ile 2 günde bir 2 katı artmalıymış şimdi tekrar hesapla hergun 2 katı degil bu biraz daha Mantık li sankiCuma günü herşey belli olacak bakalım. Hep zaten hayırlısı dedim, şimdide aynısını diyorum
Çok haklısınÇok haklısınız , kimimiz malesef karateristik yapilarimizdan dolayi daha pozitif daha soguk kanli bekleyebilirken kimimiz cok endiseli tedirgin oluyoruz. Bunlar cok dogal duygular sadece kendinizi uzmeyin yeter bunlarin hepsi guzel anılar olarak kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?