aynen öyle sağlıklı ilerlesin sorunsuz büyüsünde karnımızda bebişler her şey olur zamanla inşallah bizimki sabırsızlık oda aşırı beklemek ve özlemdenNeyse en azından yanlız değilmişizne yapalım bizimle evlenen yaşıtlarımızın 2-3 çocuğu var biz daha yeni başlıyoruz o kadar bekledik şimdi hepimize en güzel şekilde tadını çıkartmak nasip olur inşallah
Amin inşallah aynen öyle canm boş ver tadını çıkartmak en güzeliaynen öyle sağlıklı ilerlesin sorunsuz büyüsünde karnımızda bebişler her şey olur zamanla inşallah bizimki sabırsızlık oda aşırı beklemek ve özlemden
Amin amin aminHayırlısı olsun inşallah sağlıkla alıp kullanırız kuzum
Aslında nasıl bunu sormadım sana Firuze, çok sağ ol konuyu açtığın için. Doğrusu aklımızda olan bir konu, hatta şuan Turkiyede amerika vizesi alabilmek için 1,5 yıl sonrasına randevu veriliyor, sırf bu planımız için erkenden kocamla vize işlerini bile hallettik. Ama işte 39 yaş hamileliği olacağından durum tamamen doktorun yorumlarına göre gelişecek, ama vicdanım rahat değil, böyle bir imkan varken bu güzel hediyeyi evladıma vermek de istiyorum bir yandan, hayatını kolaylaştıracak birşey. Fakir göstermeye gelince, ah Firuze şuan bunun için ekstra uğraşmaya hiç herek yok emin ol. 10.000 dolar orda 10.000 birim, benim eşim 12 yıllık bilgisayar mühendisi ve çok iyi alanında, 2000 dolara karşılık gelmiyor maaşı, 2000 dolardan fazla iyi tip alan garson kazanır Amerika’da :) bana bu konuda bilgi verebilir misin? Gelebilsek min maliyetle nasıl doğum yapabilirim? Neleri araştırmam, kinlerle konuşmam lazım, kurum, kuruluş falan?Bu arada imkan varsa Amerikaya doguma beklerim. Turkiyeden ara ara doguma gelen oluyor. Hatta bizim icin biraz gicik bir durum cunku tamamen belese dogum yapiyorlarbiz sigortaya ragmen $10000 falan oderken onlar kendini tabiri caizse daha fakir ve gelir duzeyi dusuk gosteriyor. Bir de burada serbest economy oldugu icin hastaneler zaten cogunlukla ayni kalitede yani parasiz dogum yapmalari kotu hizmet almalari demek degil. Cocugun gelecegi icin Amerikan vatandasligi cok buyuk arti.
Hahahaa anası ateş babası toprak kendi de su olursa, ortaya nasıl bir sıcak bulamaç çıkar göreceğizValla bizi dengelese iyi olur babası tam bir aslandırbende boğa özelliklerini taşırım baktığım kadarıyla baskın bir yapım vardır çocuğum da dengelerse tadından yenmez buara da kuzenimde arkeoloji okudu mimarsinanda şuan fitness antrenörlüğü yapıyor burda okuduğun mesleği yapmak şans işi
Hahahha güldürdün beniuyumu bi yerden yakalarsan bi şekilde gidiyor işte çocukla ortayı bulursunuz belki doğduğu zaman üstüne toprak mı atılır kazı mı yapar göreceğiiizzz
Yok gömmedik Çisemcim, çok zor dedik balık olmak, bak nasıl belli senin balık olduğun kaç gündür sayın yüksek olsada kendini ne çok yıprattın. Çok duygusalsınız onu diyoruz :)Ay balıkları ne çok gömmüşsünüz bende balikimaşkolsun size
:)Yok gömmedik Çisemcim, çok zor dedik balık olmak, bak nasıl belli senin balık olduğun kaç gündür sayın yüksek olsada kendini ne çok yıprattın. Çok duygusalsınız onu diyoruz :)
Hepinizde iyi ki varsınız canımBencede hayırlısı en önemlisi ben sadece üzülüyorum yazdiklarini görünce biz evet net dogrulari veremeyiz sana burada ama buranin amaci zaten dertlesebilmek bir nebze olsun yazdiklarmiz icini ferahlatiyorsa ne mutlu umarim ise yarar
Kaç haftalık peki canım?Bende dün verdim 500 dü
selam canım, ben kalp atışı duyduğum gün oksapar ve prolutonu bıraktırdı. 2 hafta aynı ilaçlara devam sonra 1 hafta aralıkla birer tane bırakacak bitireceksin dediKızlar selam, 7+5’teyim. Progestan, Lutinus ve Estrofem kullanıyorum. Doktorum Estrofemin dozunu azaltarak yavaşça bıraktırıyor. Ancak iğne ve fitile 12. haftaya kadar devam dedi. Günde 2 kere iğne yapıyorum ve karnım artık delik deşik oldu. Merak ediyorum; Doktoru bu ilaçları azaltan ya da alternatif olarak iğnenin yerine ilaç veren var mı?
Sohbetin en keyifli yerinde uyumusum beHahahaaaa gece gece sesli guldum yaaa kocan cok hakli. Bir de beni dusun de sen en azindan kendinden biliyorsun hahahha 2 balika ben katlanacagim. Off koptum gece gece. Ve egoistlik dunyanin pragmatizmden sonra en mantikli ozelligi. Sen kendini sevip onceliklendirmezsen baskasi niye yapsin bunu hahahhah hayat felsefem. Ama egoma benden olan.ari sevdiklerimi de katarim, tek kendimi degil onlari da onceliklendirir kayiririm :) tipik bir aslanim, oldukca cekilmez ama cok eglenceli :) benimle oluo sıkılanı görmedim hahhahah ve aslan kendini övdü arada çaktırmadan))))
Bu ilgimi çekti teyzem amerika da yaşıyor eskiden hep hayal etmisimdir hamileligin bilmem kaçıncı ayinda gelsem doğum yapsam diye orada ama ne kadara mal olur bize acaba kalicak yerimiz varBu arada imkan varsa Amerikaya doguma beklerim. Turkiyeden ara ara doguma gelen oluyor. Hatta bizim icin biraz gicik bir durum cunku tamamen belese dogum yapiyorlarbiz sigortaya ragmen $10000 falan oderken onlar kendini tabiri caizse daha fakir ve gelir duzeyi dusuk gosteriyor. Bir de burada serbest economy oldugu icin hastaneler zaten cogunlukla ayni kalitede yani parasiz dogum yapmalari kotu hizmet almalari demek degil. Cocugun gelecegi icin Amerikan vatandasligi cok buyuk arti.
Gümbür gümbür hemde devam etmez olur muKızlar kasık ağrım devam ediyor sizinde devam mı
Sağ kasığım zorluyor kalp atışım çok hızlandı bugün yaGümbür gümbür hemde devam etmez olur mu
Ben dün banyo sonrası perişan oldum elhamdülillah bu gün daha iyiyim çok ayakta durunca hemen batıyor ben burdayım otur diyorSağ kasığım zorluyor kalp atışım çok hızlandı bugün ya
Benim iki gündür geçti ağrılarım sadece göğüslerim aşırı hassas.5+0 görünüyor bugünKızlar kasık ağrım devam ediyor sizinde devam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?