2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

aynen öyle sağlıklı ilerlesin sorunsuz büyüsünde karnımızda bebişler her şey olur zamanla inşallah bizimki sabırsızlık oda aşırı beklemek ve özlemden

Aslında nasıl bunu sormadım sana Firuze, çok sağ ol konuyu açtığın için. Doğrusu aklımızda olan bir konu, hatta şuan Turkiyede amerika vizesi alabilmek için 1,5 yıl sonrasına randevu veriliyor, sırf bu planımız için erkenden kocamla vize işlerini bile hallettik. Ama işte 39 yaş hamileliği olacağından durum tamamen doktorun yorumlarına göre gelişecek, ama vicdanım rahat değil, böyle bir imkan varken bu güzel hediyeyi evladıma vermek de istiyorum bir yandan, hayatını kolaylaştıracak birşey. Fakir göstermeye gelince, ah Firuze şuan bunun için ekstra uğraşmaya hiç herek yok emin ol. 10.000 dolar orda 10.000 birim, benim eşim 12 yıllık bilgisayar mühendisi ve çok iyi alanında, 2000 dolara karşılık gelmiyor maaşı, 2000 dolardan fazla iyi tip alan garson kazanır Amerika’da :) bana bu konuda bilgi verebilir misin? Gelebilsek min maliyetle nasıl doğum yapabilirim? Neleri araştırmam, kinlerle konuşmam lazım, kurum, kuruluş falan?

Hahahaa anası ateş babası toprak kendi de su olursa, ortaya nasıl bir sıcak bulamaç çıkar göreceğiz

Hepinizde iyi ki varsınız canım ben bu yola çıktığımda hep hayırlısı diye dua ettim pozitifi öğrendiğimde bile Allahım hayırlısıysa, sağlıklı eli ayağı düzgün aklı yerinde nasip et bize dedim hep. Dün pişman olmuştum kan verdiğime sonra şöyle düşündüm yarın doktora kayınpederimle gidicem eğer olumsuz olursa şimdiden kendimi hazırlamış olurum diye düşündüm. Olumsuz olsa bile tek tesellim hamile kalabildiğimi görebilmek olacak sanırım

Kızlar selam, 7+5’teyim. Progestan, Lutinus ve Estrofem kullanıyorum. Doktorum Estrofemin dozunu azaltarak yavaşça bıraktırıyor. Ancak iğne ve fitile 12. haftaya kadar devam dedi. Günde 2 kere iğne yapıyorum ve karnım artık delik deşik oldu. Merak ediyorum; Doktoru bu ilaçları azaltan ya da alternatif olarak iğnenin yerine ilaç veren var mı?

selam canım, ben kalp atışı duyduğum gün oksapar ve prolutonu bıraktırdı. 2 hafta aynı ilaçlara devam sonra 1 hafta aralıkla birer tane bırakacak bitireceksin dedi

Sohbetin en keyifli yerinde uyumusum be
Aslinda hepimiz ne kadarda burçlarımizi yansıtıyormusuz boyle bakinca daha mantikli geldi
Hele Çisem tam bir balık çıktı 10 yıldır kocam 28 yildir kardesim 12 yildir en yakin arkadasim Balık olduğu icin o karamsar asla olumlu bakamayan ruh hallerini iyi bilirim hep şey derim balik için bütün acıları balik cekti susun ama cok severim en sevdiklerimin hepsi balık.
Bu arada asla anlasamadigim burç BAŞAK
O da annem ve kayinvalidem yani anlasmak zorundayimdir

Bu ilgimi çekti teyzem amerika da yaşıyor eskiden hep hayal etmisimdir hamileligin bilmem kaçıncı ayinda gelsem doğum yapsam diye orada ama ne kadara mal olur bize acaba kalicak yerimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…