2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Cok tesekkur ederim canim stres yapmamaya calisiyorum ama insan o kadar korkuyorki bir sey olcak diye bide goremedikce daha cok uzuluyor. Yarina normalde randevu yok canim ama esim kese goren doktora rica etcek en azindan kese duruyor mu bir sey olmus mu olmamis mi ekstra bir sey gerekiyor mu onu ogtenirsek icimiz biraz daha rahatlicak

Cok haklisin endise etmekte ben ufacik bir kac damla pembelik gördüm diye 3 saat aglamistim hickira hickira boyle endise etme demek kolay biliyorum ama icimi rahatlatan şey kahverengiye döndü demen oldu

Beta sonucum ciktiginda arama tenezzulunde bile bulunmadi ki kese icin cagirmadi bile ben isimi bitirdim gule gule kafasinda
Ozaman kuzucum baska bir hastaneye jinokologa gideceksin benim gibi ( benim merkez İstanbul'da olunca ben de bulundugum sehirdeki bir hasteneye gitmistim acilen) doktor da ilgili ve hosuna giderse onunla devam edeceksin

Amin canm Rabb'im kısmetinden çıkarmasın hepimiz o pozitifi görene kadar neler yaşadık neler Allah hakkında hayırlısını versin bu süreçte en önemli şey doktorken malesf sen o yönden talihsizlik yaşamışsın korkunun ecele faydası yok ne demek ya o zaman bu uğraş tedavi niye Allah islah eylesin sen içini ferah tut güzelce duanı yap Meryem suresi fetih suresi dinle biliyorsan oku Rabbime bırak o en güzelini ve hayırlısını verecektir. Ayaklarını yukarı kaldır uzan güzelce bol su iç sen tedbirini al gerisi nasip ve nasipten ötesi yok

Ben bir noktada bu tup bebek merkezleri ve doktorlarinin ticarethane vu tuccar mantigiyla ilerledigi dusuncesindeyim malesef en iyisi bile bir noktada boyle hissettiriyor bana.
Çünkü basarisiz olursak tekrar çaremiz onlar malesef bu nedenle bazi konularda esnek davranildigini düşünüyorum ki soyledigi cümlede bana bunu dusundurttu.
Mesela transferden bir gun sonra günlük yasantiniza donebilirsiniz bence donmemeliyoz biz normal hamile kalmadik vs vs umarim ben yanlis hissediyorumdur

Aynen canm malesf çoğunluğu bu şekilde tabi olmayanlarda var bizim onlara mecburiyetimiz var onların bize yok ama bi doktorundan korkunun ecele faydası yok demesini anlamıyorum panik yapma der başka şekilde teseli eder bişey der yine tamam ama bu bilmiyorum biraz insafsızlık karşıdaki kişi ne hale ne psikolojiye geliyor umurlarında değil başka zamanda ilk lafları stresten uzak dur oluyor

Canım benm merkez cok ilgili sürekli soruyor filan birde bana 3 4 gün sadece yat iş yapma dediler sadece tuvalet ihtiyacın için kalk dediler yemek vs bile yapma dediler

Ya ben şunu yasadim opu günü agriyla cikmisim doktorla gorusecekmisiz eşim kosturdu peslerinden ne yapacağız gidelim mi kalalim mi ogrenmek icin ama gecen hafta son muayende ödeme yapilacak esim birazdan gelip yapacak dedim geçtim içeri bri baktım eşimin gelisini takip edip seslendiler odemeniz var diye ayni ilgiyi niye opu sonrasida gostermediler ben artık onlarin robotlastigni düşünüyorum malesef insani duygulardan uzak.
Bu nedenle pozitif haberimi ilk onlarla degil kendi doktorumla paylaşmistim. üzücü bir durum ben bu doktorumu bulana kadar bile kac doktor gezdim hepsi paragozdu allah iyi doktorlarla karsilastirsin hepimizi

Benim ki baya aceleci benimkine kalsa şimdiye odayı alıp yerleştirdiydi

İnşallah canim benim ya çok korktuk her gittiğimiz yer düşük gibi dedi ve bugünde hiçbir yer açık değil ultrasyonla da göremedik tekrar keseyi
Kanama olunca doktorlar öyle der kırmızı kanama devam etmedikçe korkmana gerek yok içini ferah tut canım dua et bol bol.

Amin canm sende kötüye denk düşmüşsün valla ben doktorumdan çok memnunum canm Allah razı olsun adamdan herseferinde her türlü her soruyu sabırla cevapladı ilgilendi hemşiresiyle sürekli iletişim halindeyim ne olursa olsun koşulsuz arıyorum transferi yapmadan önce ben sedyede uzanırken elimi tutu hakkında hayırlısı olsun inşallah dedi inan adamın gözleri doldu o derece her muayenede hayır olsun sonu dedi bismillah demeden transferi bile yapmadı bilmiyorum her türlü konuda ben ve eşim çok memnunuz dün ilaçlarım bitmişti aradım hemşireyi gelin muayene ücreti almadan kayıt yapalım reçete yazalım ilaçlarınızı alın dediler rabbim iyi insanlarla denk getirsin ben tüp bebek öncesi gittiğim bir kadın doğumcu vardı ondan da çok memnundum hatta gebelikte ona gitmeyi istiyordum ama şu an tüp bebeği yapan doktorumuz haftada iki gün normal kadın doğumcu olarak hastanenin diğer şubesinde çalışıyor eğer orada gebelik takibi yapıyorsa tam orada hani kadın doğumcu mu yoksa sadece ameliyat mı yaptığını bilmiyorum eğer gebelik takibi yapıyorsa kesinlikle doktorumla devam edeceğim o derece memnunum yani Allah ondan razı olsun

Benim amh düşük çıkınca gittiğim bi doktor bana korkmana gerek yok olmazsa Kıbrısa yumurta donasyonuna gidersin dedi. Ben ağlamaktan mahvolmuştum adam neler diyordu. Bazı doktorların gerçekten psikoloji ve iletişim eğitimi alması lazım.

Maalesef buna yüzde yüz katılıyorum o cümleleri telaffuz şekli çok çok önemli

Kizlar korktuğum başıma geldi ,burun akıntısı, hapsuruk,halsizlik ...resmen hasta oldum ,moralim bozuk ıhlamur , limonla idare ediyorum inşallah çabuk toparlarim

Doktor kötü diyemem ama takibini yapacak ister misin diye sorsan da istemem oyle diyim sagolsunlar yine ama seninki gibi ilgilendiler de diyemem bence iliskimiz olmasi gereken yerde kaldi geçen hafta he İzmir'de doktor isteyene önerir miyim kesinlikle öneririm iyi bir merkez yaptığı işten emin labaratuvari iyi başarı oranı yuksek zaten tup bebek merkezinden suana kadar yaptigindan daha fazlasini da beklemedigim icin saniirm cok etkilemedi beni beklentimi hep minimum tuttum ben canim doktoruma döneyim baska bisey istemem pazartesi ilk randevum var mutluyum herkes insallat icine sinen doktoruyla olsun çünkü ztn zor zamanlar geciriyoruz buna ihtiyacmiz var

Nasil kolay söylüyorlar ....

Aynen öyle canm hakkımızda hayırlısı olsun bundan sonrası daha rahat ve güzel olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…