2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Cnm yaa Rabbim insallah seninle olan bebegine saglık sihat versin saglıkla günü geldigi zaman kucagına almak nasip olsun. O kadar kalpten soyluyorum ki bunu Rabbim kabul etsin hepimizin hayır dualarini.
Mucizeyokmu cnm ben seni alintilamistim ama net cok zor ceken bi yerdryim olmamiş sanırım. Kafa dagitayım dedim biraz sehirden uzaklaştım

Mucizeyokmu cnm ben seni alintilamistim ama net cok zor ceken bi yerdryim olmamiş sanırım. Kafa dagitayım dedim biraz sehirden uzaklaştım
Canim benim güzel kalpli Venüs'üm Allah senden razi olsun, amin tum iyi dualarina inşallah bu uzaklasmak sana cok iyi gelecektir Rabbim sana da gönlündekini hakkinda hayirlisi ile versin

dualarım seninle canım, bende inanıyorum ki sende muhteşem bir anne olacaksın içini rahat tut dualarım seninle

Günaydın kızlar ay herkes kusma ağrı şu bu derken kendi derdine düşmüş bence senin kusmalar başlamış ben hala bulantıdayım sanki midemde bir mikser var bulanıyor ama kusamıyorum bi kusam rahatlıyacağım bide afedersin ama hep bir İshal durumu normalde de metabolizmam hızlı ama bu sefer nevrim döndü bakalım bi iyi bi kötü

Oy kuzum rabbim gücümüzü artırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…