- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Eevt öyleymiş galiba ... Amin cnm ya hepimiz saglikli alalim kucaklarimizaayy kuzum neyin hakkimizda hayirli oldugunu bilmiyoruz demekki tek cocuk hayirliymis senin icin. Bebişini hayirla saglikla kucagina alirsin insallah
Cnm yaa Rabbim insallah seninle olan bebegine saglık sihat versin saglıkla günü geldigi zaman kucagına almak nasip olsun. O kadar kalpten soyluyorum ki bunu Rabbim kabul etsin hepimizin hayır dualarini.
Canim benim güzel kalpli Venüs'üm Allah senden razi olsun, amin tum iyi dualarinaMucizeyokmu cnm ben seni alintilamistim ama net cok zor ceken bi yerdryim olmamiş sanırım. Kafa dagitayım dedim biraz sehirden uzaklaştım
dualarım seninle canım, bende inanıyorum ki sende muhteşem bir anne olacaksınDark Morningstar F fionata @CevikKiz S_lidya Hepiniz çok tatlısınız ve inanıyorumki hepiniz çok güzel muhteşem bir anne olacaksınız yorumlarınızla çok mutlu ettiniz kızlar doktorum her gidiyorum risk diyor bana dua edin olurmu benimde dualarım sizinle❤
Hemde aşırı güzel maşallah minnoşlaraKızlar tek yumurta ikizlerimle 8 hafta 6 günlüğüz:)nasılız fotojenik çıkmışmıyız doktorum kendi hesabından paylaşmış hemen kopyaladım:))
Ya tüh kuzum evet ilaci ic tecrübeliler var bu konuda icememen seni daha çok zorlarKızlar bn bu sabah çok kötü uyandımnevrim döndü kusmalardan cumartesi doktordan bulantı hapını bnde isteyem
Aynen Kuzum rabbim yardımcımız olsunYa tüh kuzum evet ilaci ic tecrübeliler var bu konuda icememen seni daha çok zorlardayan iki gün daha
Günaydın kızlar ay herkes kusma ağrı şu bu derken kendi derdine düşmüş bence senin kusmalar başlamış ben hala bulantıdayım sanki midemde bir mikser var
Oy kuzum rabbim gücümüzü artırsınGünaydın kızlar ay herkes kusma ağrı şu bu derken kendi derdine düşmüş bence senin kusmalar başlamış ben hala bulantıdayım sanki midemde bir mikser varbulanıyor ama kusamıyorum bi kusam rahatlıyacağım bide afedersin ama hep bir İshal durumu normalde de metabolizmam hızlı ama bu sefer nevrim döndü bakalım bi iyi bi kötü
Amin canm evlatlarımız için değer ne yapalımOy kuzum rabbim gücümüzü artırsın
Maşallah de canm benimde bu hafta yeni yeni sabah bulantılarım başladı inan çok kötü bişey böyle elim ayağım bütün vücudum titriyor o dereceHiç bi belirtisi olmayan bi ben varım sanırım kızlar6+0 olduk bugün ama tık yok
Bende senin gibiyim canım valla bende de bişey yokHiç bi belirtisi olmayan bi ben varım sanırım kızlar6+0 olduk bugün ama tık yok
Maşallah diyin hanımlar sonrası çekilmez oluyorBende senin gibiyim canım valla bende de bişey yok
Ayyy maşallah ya vallahi bi sıkıntı olmasında inşallahMaşallah diyin hanımlar sonrası çekilmez oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?