2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Benim bulantılarım çok garip kızlar nerdeyse kontrol altına almış gibiyim ama 2 günde bir aniden bir atak gibi geliyor ve çok kötü oluyorum. Genelde akşam yemeği sonrası başlıyor bulantım. Akşam yemeğinde mümkün olduğunca hafif ve doyurucu şeyler yemeye çalışıyorum hani böyle tam doygunluk hissi var ya onu hissedecek kadar yersem bulantılarım çok şiddetli oluyor o yüzden doymadan kalkıyorum hep bir de soda ve limonlu su en yakın arkadaşlarım.

Son olarak benim ağız tadım çok değişti bilmiyorum erken mi ama asla canım tatlı yemek istemiyor ki ben çikolata hastasıyımdır. Onun yerine sürekli yoğurtlu şeyler yemek istiyorum: kefir, cacık, soğuk ayran aşı gibi gibi.

Bulantılar için Amerikalıların BRAT yöntemini de uyguluyorum. Yani hem bulantın var ve hem açsan; Muz, Pilav, Elma Sosu ve ya tost yemek. Çubuk krakerden falansa bunlarla midemi bastırıyorum.

Banada soda cok iyi geldi iki gündür yeni kesfettim birde cok acikmamaya özen gösteriyorum bende çünkü açlık bir anda bastiriyor ve bulanti baslatiyor ama beni cogunlukla ilac tutuyor yinede aksamlari cok huzursuz huysuz keyifsiz oluyorum vucudum huysuz oluyor oldugum yere sigamiyorum gibi bisey oluyor garip bir duygu sıkıntılı genel olarak herkesin bulantilari baslamis insallah cok çabuk atlatiriz

Benimde kahvalti iyi ama aksama doğru başlıyor midem karismaya ozellikle açken birsey yok ama yedikten sonra fenalik geliyor ekmege tuz döküp biraz bastırıyorum, soda ve limon zararli degilse bende deneyeyim ya sade soda pek icemem ama icine yarim limon sıkıp tuketirdim simdi de oyle yapsam yani yarim limon tüketsem sıkıntı olur mu sizce ? Benimde tatlici olmama ragmen canim istemiyor daha fresh seyler istiyorum bir ara patates salatasi iyi geldi sonra makarna salatasi bol yogurtlu falan ama yetersiz bunlar beslenme de tabiki ... Firuze de benim gibiymis nasil duxelcez bilemiyorum

Ben doktoruma sodayi ozellikle sordum normalde de cok severim.normalde sade sevmeme ragmen suan limonlu tuzlu iciyorum inanilmaz iyi geliyor hatta dun aksam eşime söyledim cok rahatlatti diye. Bana şöyle bir liste verdi doktorum ama daha uygulamaya baslamadik herseyi yiyemiyorum diye. Yavas yavas cozecegiz neler iyi geliyor diye ama anamiz belleniyor o sirada yogur ve kefiri sevsemde sevmesemde bana hergun yememi soyledi kefiri meyveli tercih etmeye calisiyorm yorgurdu seviyorum ama yemeklerin yanina bolca koymaya calisiyorymki yemegi de yiyebileyim diye. Ara öğünlerde cici bebe süt yiyorum o çok iyi geliyor

Eklentiler

• 16584028696663448684954251687821.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 61
Canim benim ya cok sağol arada pirinc pilavi ve beyaz ekmek yiyorum ev yapımı recel ve pogaca gibi seylerde yedim ara sira ama bundan sonra yemeyeyim bari.,. Senin listene göre ben sadece tavuk tuketmiyorum gerisi var bende zorliyorum et ve balik için ,yogurt süt olmasa ne yapardım bilmem suyu da bolca tüketiyorum simdi sodayi da ekliycem... Sen soda limon tuz karışımı yani Churchill gibi yapiyorsun galiba onu da deniycem hepsini deniycem

Pirinç pilavını sebzeli yapıp yedim kızartma ve meyve suyuda şuan vicdanım sızladı ya

Ben de senin gibiyim tatlı bişey meyve dışında yiyemiyorum yoğurt ayran bu tarz şeyler iyi oluyor. İnşallah düzeliriz bi an önce

Pirinç pilavını sebzeli yapıp yedim kızartma ve meyve suyuda şuan vicdanım sızladı ya
Evet bak chrchill okdr iyi geliyorki mutlaka dene beni o listede cok zorlayan şeyler var en başı hamur isi bulgur pilavıni severim ben zaten malatyaliyim bulgur bizim isimiz ama suan uygulamaya baslamadigimiz icin dun ben de pirinc pilavi yedim ama hamur işlerini napcam bilmiyorum yaaa mantidan nasil vazgeccem pogacadan börekten

Evet yani yani bende aslen Niğdeliyim patatesciyim hamurisciyim yaaaa... Aksam neyse de kahvaltıda nasil yapicam.. aksi gibi de canim börek pogaxa cektiydi

Evet yani yani bende aslen Niğdeliyim patatesciyim hamurisciyim yaaaa... Aksam neyse de kahvaltıda nasil yapicam.. aksi gibi de canim börek pogaxa cektiydi
Bu arada ev yapimi recel muhtemelen olur onu gittgimde sorcam sonucta islenmis degil ama şekerden dolayi diyorsa onu bilemedim kararsiz kaldim off deme deme dun sey diyodum kış gelsede ispanakli pirasali borek yesek

Bu arada ev yapimi recel muhtemelen olur onu gittgimde sorcam sonucta islenmis degil ama şekerden dolayi diyorsa onu bilemedim kararsiz kaldim off deme deme dun sey diyodum kış gelsede ispanakli pirasali borek yesek
İspanakli börek mi pırasalı mi iste gunlerdir canim cekiyordu dedim dondurulmuş bulsam da alsam yapsam ... Naptin Lidyacim naptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…