2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Ya bence canimiz cektiginde yemeliyiz ama abartmamak kosulu ile benim yasak listesinden mantigim bu hamileyiz sonucta canim canimiz cekebilir tas mi yiyelim
Dimi ama gebeyiz biz gebe Hürrem gibi doktora soyle kirknyilin sırtı yiyelim yani gebeyim ben ben gebeyim de

Sende bu zayiflikla insulin direnci mi var ben şok yani benim kilom oldugu icin var da zayiflarda hic duymadim
Aslinda olmayabilir o kistlerle ilgili bir tedavi yontemi uygulamaya claisiyordu bir aralar oyuzden öyle seylere girmistik ben baslarim yapamıyom diyince biraktik onu ne şeker çikolata hersey yasaktı nasil yasarim ben öyle.suan bile ben tatli yemeden yapamıyorum ben tatli da seviyorum eksi de hakki mi gelcek ayse mi kestiremiyorym

Heee simdi anladim, bende cikolatayi cok tuketmem zaten ama arada bitter yerim ... Neyse cok girmeyelim artik bence diyetisyen destegi almak istiyorum da bakalim doktora soracam bir dahaki gidiste senin ne zaman kontrol haftalık benim gibi seninde dimi

Bu kadar hepsini kesmek neden sonuçta her şeyin bir faydası var dozunda olduğu sürece

Evet yiceklere girdik mi cikamicaz hayir birde oyle bir donemdeyiz ki masterchef disinda izleyecek hicbisey yok tv de benimde haftalik pzt gidicem inşallah ay bir yandan super oldu haftalık olmasi büyüdükçe merak ediyorum görmek istiyorum bakalim pzt nasil olmus olcak

Bence o değildir canm sıkıntı yağlı olması patates değil aksine patates faydalı diye biliyorum
Bende kilo yapiyor diye ki zayif biri değilim zaten yememeye ozen gösterim genelde ama simdi patates haslama falan kurtaricim oldu ... Cok tüketmemek lazım benim icin yani

Sorma masterchef insani insanliktan çıkarır izliyorum bende nabayim birsey yok.. ben dun gittigimde resmen artık bebek gördüm cok guzeldi ins görünce sende tarif edemeyecksin bu duyguyu

Hahahah bende masterchef izliyip izliyip bişeyler istiyorum eşim TV8 i silelim televizyondan diyor

Ya aslında dedim ya kesmek olarak görmüyorum ben bunu abartmamak diyelim sağlıklı beslenmeye dayali bir liste çünkü ama tabiki uyalamayacak zamanlar olacaktir
Aynen çünkü tamamen kesmek mümkün değil gerçekten ama azaltıp dozunda yemekte fayda var

Bende kilo yapiyor diye ki zayif biri değilim zaten yememeye ozen gösterim genelde ama simdi patates haslama falan kurtaricim oldu ... Cok tüketmemek lazım benim icin yani
Bende aynı canm benimde kilom var elimden geldiğince dikkat ediceğim ama ne kadar başarılı oluruz bilemiyorum hedefim en az kiloyu almak bebişi beslemek bakalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…