- 24 Temmuz 2021
- 1.474
- 1.594
- 53
- 39
Dimi ama gebeyiz biz gebe Hürrem gibi doktora soyle kirknyilin sırtı yiyelim yani gebeyim ben ben gebeyim deYa bence canimiz cektiginde yemeliyiz ama abartmamak kosulu ile benim yasak listesinden mantigim buhamileyiz sonucta canim canimiz cekebilir tas mi yiyelim
Offfkotu şeylr geçiyor aklimdanİspanakli börek mi pırasalı miiste gunlerdir canim cekiyordu dedim dondurulmuş bulsam da alsam yapsam ... Naptin Lidyacim naptin
O daha önce de bana insulin direnci icin bir liste vermisti isyan etmistim aaa yapamam ben bunu diyeDimi ama gebeyiz biz gebe Hürrem gibi doktora soyle kirknyilin sırtı yiyelim yani gebeyim ben ben gebeyim de
Yeriz bence oyle boyle degil de sonrası bulantı baslar bende kesin olsun bulanmadan tadına varmis olucam sonucta o da yeterOfffkotu şeylr geçiyor aklimdansuan yiyebilir miyim bilmiyorum ama olsa guzel olurdu
Sende bu zayiflikla insulin direnci mi var ben şokO daha önce de bana insulin direnci icin bir liste vermisti isyan etmistim aaa yapamam ben bunu diyeallahtan alskin isyanlaarima
Aslinda olmayabilir o kistlerle ilgili bir tedavi yontemi uygulamaya claisiyordu bir aralar oyuzden öyle seylere girmistik ben baslarim yapamıyom diyince biraktik onuSende bu zayiflikla insulin direnci mi var ben şokyani benim kilom oldugu icin var da zayiflarda hic duymadim
Heee simdi anladim, bende cikolatayi cok tuketmem zaten ama arada bitter yerim ... Neyse cok girmeyelim artik benceAslinda olmayabilir o kistlerle ilgili bir tedavi yontemi uygulamaya claisiyordu bir aralar oyuzden öyle seylere girmistik ben baslarim yapamıyom diyince biraktik onune şeker çikolata hersey yasaktı nasil yasarim ben öyle.suan bile ben tatli yemeden yapamıyorum ben tatli da seviyorum eksi de hakki mi gelcek ayse mi kestiremiyorym
Bence o değildir canm sıkıntı yağlı olması patates değil aksine patates faydalı diye biliyorumBende fırında hafif yaglayip patates pisirdim o da mi yasaktir ki
Bu kadar hepsini kesmek neden sonuçta her şeyin bir faydası var dozunda olduğu süreceEvet bak chrchill okdr iyi geliyorki mutlaka denebeni o listede cok zorlayan şeyler var en başı hamur isi bulgur pilavıni severim ben zaten malatyaliyim bulgur bizim isimiz ama suan uygulamaya baslamadigimiz icin dun ben de pirinc pilavi yedim ama hamur işlerini napcam bilmiyorum yaaa mantidan nasil vazgeccem pogacadan börekten
Evet yiceklere girdik mi cikamicazHeee simdi anladim, bende cikolatayi cok tuketmem zaten ama arada bitter yerim ... Neyse cok girmeyelim artik bencediyetisyen destegi almak istiyorum da bakalim doktora soracam bir dahaki gidiste senin ne zaman kontrol haftalık benim gibi seninde dimi
Bende kilo yapiyor diye ki zayif biri değilim zaten yememeye ozen gösterim genelde ama simdi patates haslama falan kurtaricim oldu ... Cok tüketmemek lazım benim icin yaniBence o değildir canm sıkıntı yağlı olması patates değil aksine patates faydalı diye biliyorum
Ya aslında dedim ya kesmek olarak görmüyorum ben bunu abartmamak diyelim sağlıklı beslenmeye dayali bir liste çünkü ama tabiki uyalamayacak zamanlar olacaktirBu kadar hepsini kesmek neden sonuçta her şeyin bir faydası var dozunda olduğu sürece
Sorma masterchef insani insanliktan çıkarırEvet yiceklere girdik mi cikamicazhayir birde oyle bir donemdeyiz ki masterchef disinda izleyecek hicbisey yok tv de benimde haftalik pzt gidicem inşallah ay bir yandan super oldu haftalık olmasi büyüdükçe merak ediyorum görmek istiyorum bakalim pzt nasil olmus olcak
HahahahEvet yiceklere girdik mi cikamicazhayir birde oyle bir donemdeyiz ki masterchef disinda izleyecek hicbisey yok tv de benimde haftalik pzt gidicem inşallah ay bir yandan super oldu haftalık olmasi büyüdükçe merak ediyorum görmek istiyorum bakalim pzt nasil olmus olcak
Aynen çünkü tamamen kesmek mümkün değil gerçekten ama azaltıp dozunda yemekte fayda varYa aslında dedim ya kesmek olarak görmüyorum ben bunu abartmamak diyelim sağlıklı beslenmeye dayali bir liste çünkü ama tabiki uyalamayacak zamanlar olacaktir
MaşallahBenim de salı günü randevum o zaman 10+2 olacak bakalım ne durumda
Ben de kalp atışını duyduktan sonra ilk defa gidecem o yüzden bende de heyecan varMaşallahsizinkiler kocaman oldu biz daha kalp atışını duymadık
Ayyy maşallah teyze kuzusunaBenim de salı günü randevum o zaman 10+2 olacak bakalım ne durumda
Bende aynı canm benimde kilom var elimden geldiğince dikkat ediceğim ama ne kadar başarılı oluruz bilemiyorumBende kilo yapiyor diye ki zayif biri değilim zaten yememeye ozen gösterim genelde ama simdi patates haslama falan kurtaricim oldu ... Cok tüketmemek lazım benim icin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?