- 27 Mart 2015
- 652
- 517
- 103
- 35
Canımm cok gecmiş olsn aman dikkat et kendne lütfen yorulma bende cok agır hareket ediyorum su 3 ayımatlatana kadar öylemyapıcam rüske atmayalm tedbir bizden taktir Allah tanAnneme çok yakın oturuyorum kuzum şuan benimle kalıyor eşimde evden çalışıyor zaten çok şükür yalnız değilim
Öncelikle tebrikler kuzum. Size 2mm demiş ama o bebeğin mi büyüklüğü yoksa kesenin mi bilemedim. Tek foto mu verdiler sana bana 4lü vermişlerdi her birinde başka bi ölçüm yazıyordu. Kalp atışı da o Hz yazan değil yanında bpm yazan yani 121 bpm. BPM (Beat per Minute demek) dakika başına düşen kalp atışı. Hz frekans değerini gösteriyor sana ultrasonla gönderilen ya da senden geri seken frekans.
5+2 de keseyi gördüm 7+0 da kalbini duydum benKizlar siz kaçıncı hafta bebeği gördünüz kalbi duydunuz ben hala duyamadım kalbini kese icinde bir çizgi var dedi 15 gun sonra gel dedi Bende tabiki endişe başladı
6+4 te duydumKizlar siz kaçıncı hafta bebeği gördünüz kalbi duydunuz ben hala duyamadım kalbini kese icinde bir çizgi var dedi 15 gun sonra gel dedi Bende tabiki endişe başladı
Cisemcim senin trasnfer ne zaman olmuştu? Bence çok endişeliysen normal bir doktora git belki tüp bebek doktorunun cihazı falan eskiydi. Ben 6+6da hem kese hem bebek hem kalp atışı gördüm daha erken kese ve bebeği görenler de vardı grupta.Kizlar siz kaçıncı hafta bebeği gördünüz kalbi duydunuz ben hala duyamadım kalbini kese icinde bir çizgi var dedi 15 gun sonra gel dedi Bende tabiki endişe başladı
Canim keseyi ben acile gittiğim icin cok erken gördüm 4+3 du kalp atisida sanirim 6+3duKizlar siz kaçıncı hafta bebeği gördünüz kalbi duydunuz ben hala duyamadım kalbini kese icinde bir çizgi var dedi 15 gun sonra gel dedi Bende tabiki endişe başladı
Canım ben 4+6 da keseyi gördüm 5+5 de kalp atışını duydum ama her ikisini de alttan muayenede gördüm karından bakınca 5+5de sadece keseyi gördü bebeği görmedi o yüzden alttan baktı çok korktuk cünkü göremeyinceKizlar siz kaçıncı hafta bebeği gördünüz kalbi duydunuz ben hala duyamadım kalbini kese icinde bir çizgi var dedi 15 gun sonra gel dedi Bende tabiki endişe başladı
Sagol canm bende anlamadım merak ettim sordum 2 foto ama diğerinde birşey yazmıyor bakim tekrar bi ama kalp atışı için yanlış yere bakmışım ben teşekkür ederimÖncelikle tebrikler kuzum. Size 2mm demiş ama o bebeğin mi büyüklüğü yoksa kesenin mi bilemedim. Tek foto mu verdiler sana bana 4lü vermişlerdi her birinde başka bi ölçüm yazıyordu. Kalp atışı da o Hz yazan değil yanında bpm yazan yani 121 bpm. BPM (Beat per Minute demek) dakika başına düşen kalp atışı. Hz frekans değerini gösteriyor sana ultrasonla gönderilen ya da senden geri seken frekans.
7+0 canım bu gün ben ikisini de görüp duydum elhamdülillahKizlar siz kaçıncı hafta bebeği gördünüz kalbi duydunuz ben hala duyamadım kalbini kese icinde bir çizgi var dedi 15 gun sonra gel dedi Bende tabiki endişe başladı
28 haziran da oldum bende trasfer 7. Haftaya giriyorumCisemcim senin trasnfer ne zaman olmuştu? Bence çok endişeliysen normal bir doktora git belki tüp bebek doktorunun cihazı falan eskiydi. Ben 6+6da hem kese hem bebek hem kalp atışı gördüm daha erken kese ve bebeği görenler de vardı grupta.
Banada attan baktı karnımdan 5 haftalık gözüküyor alttan bakti 15 gün sonra yine gel dediCanım ben 4+6 da keseyi gördüm 5+5 de kalp atışını duydum ama her ikisini de alttan muayenede gördüm karından bakınca 5+5de sadece keseyi gördü bebeği görmedi o yüzden alttan baktı çok korktuk cünkü göremeyince
Çok şükür canım bnm hamdolsun7+0 canım bu gün ben ikisini de görüp duydum elhamdülillah
Ayy harikaKızlarrr şimdi çıktık çok şükür kalp atışını da duyduk bebeğimizide gördük 7+3 herşey yolunda dedi doktorumuz haftasına göre normalmiş kese ve bebek gayet güzel dedi kalp atışını çok az duyduk ama normal olduğunu söyledi şuan çok küçükmüş onun için miniğimOksapar ve lutinusa devam edicem sadece progesteron fitili bırakmamı söyledi çünkü lutinus zaten kendi başına çok güçlü dedi belirtilerimin olmadığını söyledim gayet iyi olduğunu istediğimiz hamileliğin bu şekilde olması gerektiğini söyledi Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ya eşimde şehir dışında olduğu için yalnız gitmek zorunda kaldım video çekip attım hemen ona da ne kadar güzel bi duyguymuş bu böyle
Canım ben de 28 haziranda transfer oldum. 5+5te kese gördük 6+5te kalp atışı duyduk. Sen gittiğinde kac haftalık olacaksın yani kalp atışını duyarsın diye düşünüyorum artik28 haziran da oldum bende trasfer 7. Haftaya giriyorum
Canımmmmmmm Allah razı olsun güzel dileklerin içinAyy harikagözün aydın canım çok sevindim böyle sağlıkla devam etsin inşallah minnoş
Çok şükür canim benim ohhh artik icimiz bir nebze olsun daha rahatKızlarrr şimdi çıktık çok şükür kalp atışını da duyduk bebeğimizide gördük 7+3 herşey yolunda dedi doktorumuz haftasına göre normalmiş kese ve bebek gayet güzel dedi kalp atışını çok az duyduk ama normal olduğunu söyledi şuan çok küçükmüş onun için miniğimOksapar ve lutinusa devam edicem sadece progesteron fitili bırakmamı söyledi çünkü lutinus zaten kendi başına çok güçlü dedi belirtilerimin olmadığını söyledim gayet iyi olduğunu istediğimiz hamileliğin bu şekilde olması gerektiğini söyledi Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ya eşimde şehir dışında olduğu için yalnız gitmek zorunda kaldım video çekip attım hemen ona da ne kadar güzel bi duyguymuş bu böyle
O kadar rahatladım ki anlatamam İnan canım ne stresli günlermiş meğerÇok şükür canim benim ohhh artik icimiz bir nebze olsun daha rahat
Canım ben de 28 haziranda transfer oldum. 5+5te kese gördük 6+5te kalp atışı duyduk. Sen gittiğinde kac haftalık olacaksın yani kalp atışını duyarsın diye düşünüyorum az
Biraz önce doktordan ciktimCanım ben de 28 haziranda transfer oldum. 5+5te kese gördük 6+5te kalp atışı duyduk. Sen gittiğinde kac haftalık olacaksın yani kalp atışını duyarsın diye düşünüyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?