Cuma kahverengi lekelenmeyle başladı, cumartesi yoktu pazar sabahtan beri de ara ara ilk kırmızımsı kan daha sonra kahveye dönen lekelenme şeklinde, doktoruma yazdım bu saatlerde ameliyatta yada doğumda oluyor geneldeGunlerdir devam ediyor sanki cnm tabiki doktorun daha iyi bilir ama galiba ilave ilaca ihtiyacin var , acile gitsen kendi doktorunun talimatiyla serum falan takamazlar mi acaba
Canim sehrin neresi bilmiyorum ama belki özel muayenesi olan dr vardirCuma kahverengi lekelenmeyle başladı, cumartesi yoktu pazar sabahtan beri de ara ara ilk kırmızımsı kan daha sonra kahveye dönen lekelenme şeklinde, doktoruma yazdım bu saatlerde ameliyatta yada doğumda oluyor genelde
Bence acile gidebilirsin canım bu kanamalarla sana progesteron iğne vermediler mi daha sen sanki fitil progestan da kullanmıyordun yanlış mı hatırlıyorum.Ohhh çok şükür. Dikkat et kuzum bırak hiç bir şey yapma. Direk acile mi gittiniz kadın doğumcuya mı?
Küçük bir ilçe canım o da yok malesef. Tek bir devlet hastanesi var ama onda da kadın doğumcu yok şansıma, onun dışında da en yakın yarım saat falan sanırım yani her şekilde yolculuk yapmam gerekecekCanim sehrin neresi bilmiyorum ama belki özel muayenesi olan dr vardir
İğne değil de fitil olarak kullanıyorum ilk sadece sabah akşamdı tüp bebek doktoru öyle vermişti, kendi doktorum kese görünce günde 6 taneye çıkardı çok yetersiz vermişler dediBence acile gidebilirsin canım bu kanamalarla sana progesteron iğne vermediler mi daha sen sanki fitil progestan da kullanmıyordun yanlış mı hatırlıyorum.
Bebek gözükmedi 15 gün sonra yine gel dediNe dedi canım doktorun
Kac haftalik oluyorsun cnm , vajinal bakti miBebek gözükmedi 15 gün sonra yine gel dedi
Ay cok guzel haberler hayirli olsun canim. Benim de gunum ayni sizinleÇok sevindim adına canım maşallah seninle haftamız ve günümüz aynıymış bende 7+3teyim
Gözün Aydın canım çok şükür senden de güzel haberi aldıkKızlarrr şimdi çıktık çok şükür kalp atışını da duyduk bebeğimizide gördük 7+3 herşey yolunda dedi doktorumuz haftasına göre normalmiş kese ve bebek gayet güzel dedi kalp atışını çok az duyduk ama normal olduğunu söyledi şuan çok küçükmüş onun için miniğimOksapar ve lutinusa devam edicem sadece progesteron fitili bırakmamı söyledi çünkü lutinus zaten kendi başına çok güçlü dedi belirtilerimin olmadığını söyledim gayet iyi olduğunu istediğimiz hamileliğin bu şekilde olması gerektiğini söyledi Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ya eşimde şehir dışında olduğu için yalnız gitmek zorunda kaldım video çekip attım hemen ona da ne kadar güzel bi duyguymuş bu böyle
EvetKızlar siz sürekli acıkıyor musunuz yani çok sık yemek yeme isteğim geliyor
Ama gitmesen de olmayacak sanki canısı ya bi kontrol gerekiyor öyle telefonla nereye kadarKüçük bir ilçe canım o da yok malesef. Tek bir devlet hastanesi var ama onda da kadın doğumcu yok şansıma, onun dışında da en yakın yarım saat falan sanırım yani her şekilde yolculuk yapmam gerekecek
Çok dikkatli olmamız lazım canım valla hiç yorulmaya gelmiyorOlduğum yerde kadın doğumcu yok canım, kendi gittiğim hastanede bana 1 buçuk-2 saat arası doktorum yolun riskli olabileceğini söylemişti, şimdi tekrar kahverengiye döndü ama az önce baya bir korkuttu direk yattım zaten, ki 4 gündür yatıyorum sabah kendime kahvaltı hazırlamıştım o sıra bir geldi geçti az öncede belim ağrıdı diye oturmuştum o zaman geldi birde
Evet vajinal bakti 6+1 olması lazım trasfer gününunden hesaplarsak adet tarihinden bakarsak 6+6 oluyor galibaKac haftalik oluyorsun cnm , vajinal bakti mi
benimde o şekilde devam ediyor, progestan fitil kullanıyor musun ben artık ona bağladım içerde biyerde tahriş oluşturuyorsa artıkCuma kahverengi lekelenmeyle başladı, cumartesi yoktu pazar sabahtan beri de ara ara ilk kırmızımsı kan daha sonra kahveye dönen lekelenme şeklinde, doktoruma yazdım bu saatlerde ameliyatta yada doğumda oluyor genelde
off ne zaman bitecek bu kanamalar yaOlduğum yerde kadın doğumcu yok canım, kendi gittiğim hastanede bana 1 buçuk-2 saat arası doktorum yolun riskli olabileceğini söylemişti, şimdi tekrar kahverengiye döndü ama az önce baya bir korkuttu direk yattım zaten, ki 4 gündür yatıyorum sabah kendime kahvaltı hazırlamıştım o sıra bir geldi geçti az öncede belim ağrıdı diye oturmuştum o zaman geldi birde
Benimde bu sabah tekrar kahverengi lekem geldi canim çamur gibi 4. Oluşu bu sabah oluyor akşama ya da ertesi güne bitiyor ama 3 4 güne bir oluyorKahverengi şeklinde ara ara oluyor çok ayakta kalıp hareket edince de kırmızımsı oluyor şükür şimdilik kahverengi
Çok şükür canımm darısı kucağına almaya inşallahKızlar elhamdülillah keseyi gördük kalp atışını duyduk heyecandan hiç birşey soramadım sadece ilaçlar aynı devam iki hafta sonra gel dedi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Adet tarihime göre 6+4 tü canım duyduğumda ama ultrasyonda 6+2 çıktı o zaman duydumKizlar siz kaçıncı hafta bebeği gördünüz kalbi duydunuz ben hala duyamadım kalbini kese icinde bir çizgi var dedi 15 gun sonra gel dedi Bende tabiki endişe başladı
Kesinlikle buna katılıyorum ben devlete gittim cihazları en eski cihazdı kesemi bile göremediler 5+5 di keseyi göremiyoruz gel düşük yapıyorsun dediler 2 gün sonra daha iyi cihazı olan yere gittim karnımdan gördü aynı şekilde kalp atışı da şükür erkenden karnımdan duyuldu ama bu bence tamamen cihazla alakalı devlette olsa ya da eski cihazlı bir yerde kalp atışını duyamıyoruz git diyip belki moralimi bozacaklardıCisemcim senin trasnfer ne zaman olmuştu? Bence çok endişeliysen normal bir doktora git belki tüp bebek doktorunun cihazı falan eskiydi. Ben 6+6da hem kese hem bebek hem kalp atışı gördüm daha erken kese ve bebeği görenler de vardı grupta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?