2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Gunlerdir devam ediyor sanki cnm tabiki doktorun daha iyi bilir ama galiba ilave ilaca ihtiyacin var , acile gitsen kendi doktorunun talimatiyla serum falan takamazlar mi acaba
Cuma kahverengi lekelenmeyle başladı, cumartesi yoktu pazar sabahtan beri de ara ara ilk kırmızımsı kan daha sonra kahveye dönen lekelenme şeklinde, doktoruma yazdım bu saatlerde ameliyatta yada doğumda oluyor genelde

Cuma kahverengi lekelenmeyle başladı, cumartesi yoktu pazar sabahtan beri de ara ara ilk kırmızımsı kan daha sonra kahveye dönen lekelenme şeklinde, doktoruma yazdım bu saatlerde ameliyatta yada doğumda oluyor genelde
Canim sehrin neresi bilmiyorum ama belki özel muayenesi olan dr vardir

Canim sehrin neresi bilmiyorum ama belki özel muayenesi olan dr vardir
Küçük bir ilçe canım o da yok malesef. Tek bir devlet hastanesi var ama onda da kadın doğumcu yok şansıma, onun dışında da en yakın yarım saat falan sanırım yani her şekilde yolculuk yapmam gerekecek

Bence acile gidebilirsin canım bu kanamalarla sana progesteron iğne vermediler mi daha sen sanki fitil progestan da kullanmıyordun yanlış mı hatırlıyorum.
İğne değil de fitil olarak kullanıyorum ilk sadece sabah akşamdı tüp bebek doktoru öyle vermişti, kendi doktorum kese görünce günde 6 taneye çıkardı çok yetersiz vermişler dedi

Gözün Aydın canım çok şükür senden de güzel haberi aldık

Küçük bir ilçe canım o da yok malesef. Tek bir devlet hastanesi var ama onda da kadın doğumcu yok şansıma, onun dışında da en yakın yarım saat falan sanırım yani her şekilde yolculuk yapmam gerekecek
Ama gitmesen de olmayacak sanki canısı ya bi kontrol gerekiyor öyle telefonla nereye kadar

Ya ben yine epeydir dusunuyordum Tuba vardi o ne yaptı acaba bir daha ses soluk cikmadi ondan K Kizanasi_2023 canim nerdesin sen, umarım hersey yolundadir

Çok dikkatli olmamız lazım canım valla hiç yorulmaya gelmiyor

benimde o şekilde devam ediyor, progestan fitil kullanıyor musun ben artık ona bağladım içerde biyerde tahriş oluşturuyorsa artık

off ne zaman bitecek bu kanamalar ya

Kahverengi şeklinde ara ara oluyor çok ayakta kalıp hareket edince de kırmızımsı oluyor şükür şimdilik kahverengi
Benimde bu sabah tekrar kahverengi lekem geldi canim çamur gibi 4. Oluşu bu sabah oluyor akşama ya da ertesi güne bitiyor ama 3 4 güne bir oluyor

Kizlar siz kaçıncı hafta bebeği gördünüz kalbi duydunuz ben hala duyamadım kalbini kese icinde bir çizgi var dedi 15 gun sonra gel dedi Bende tabiki endişe başladı
Adet tarihime göre 6+4 tü canım duyduğumda ama ultrasyonda 6+2 çıktı o zaman duydum

Kesinlikle buna katılıyorum ben devlete gittim cihazları en eski cihazdı kesemi bile göremediler 5+5 di keseyi göremiyoruz gel düşük yapıyorsun dediler 2 gün sonra daha iyi cihazı olan yere gittim karnımdan gördü aynı şekilde kalp atışı da şükür erkenden karnımdan duyuldu ama bu bence tamamen cihazla alakalı devlette olsa ya da eski cihazlı bir yerde kalp atışını duyamıyoruz git diyip belki moralimi bozacaklardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…