2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Hic tedirgin olma canım benimkiler de ikiz ama maşallah ne bulantı var ne bişey. Dün de kalp atışını duydum. Onlar ordadır keyifleri yerindedir merak etme sen

Selamlar

Sen de bir detayı hatırlamıyorum önce laparoskopi sonra mı opu oldu? Sırası neydi

Selamlar

Sen de bir detayı hatırlamıyorum önce laparoskopi sonra mı opu oldu? Sırası neydi
Evet kuzucum benim şöyle bir ayrinti var ameliyatimi sigorta karsilasin diye kendi doktorum yapti ( tup bebekciler yapinca hic bir şekilde karsilamiyormus diye aralarinda anlasmislardi) bu neden önce ameliyat oldum sonra tüp bebeğe başladım. Ama Burcu' nün önce opu olmuştu yumurta rezervi düşmesin diye sanırım

Beta değerlerin kaçtı canım. Benim de hiç belirtim olmadı, hala da yok. 14. Gün değerim 1587. İkiz mi tek mi bilmiyorum

Bende şimdi gidiyorum hastaneye valla belirti olmayıncada tedirgin oluyor insan çok heyecanlıyım açıkcası çokta tedirginimRabbim inşallah yavrularımızı bize bağışlasın
Amin canm valla ben kusa kusa gittim herkeste farklı oluyor canm inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…