Ya yine bişey sorucam bu ulturasonda bebeğin kesenin kaç santim olduğu nerde yazıyor wmf 120 Hz yazıyor o kalp atışı değil miRica ederim cnm ne demek
Hic tedirgin olma canım benimkiler de ikiz ama maşallah ne bulantı var ne bişey. Dün de kalp atışını duydum. Onlar ordadır keyifleri yerindedir merak etme senKızlar pazartesi günü kalp atışı için çağırdı doktorum ikiz bekliyoruz hayırlısıyla.ama bende ne bulantı ne başka bişey .bu durumu yaşayan var mı aranızda acaba ilerleme durdu mu diye kendimi yiyorum
SelamlarKuzucum ben günde
3 estrofem
2 lutinus
1 progestan dex igne
1 oksapar
3 duphaston
1 b12
1 folik asit
1 coraspin
Yaşadığım sorunlardan dolayi ek olarak
4 prilam
1 zofer
3 duphalac kullanıyorum.
Tup bebek doktorum 10. Haftaya kadar devam demişti bana.
Kendi doktoruma listeyi verdim 10. Hafta bilgisini ilettim geçen hafta o da biraz takip etmek istedi zaten bugunde 11. Haftaya randevu verdi o zamana kadar ilaclara devam dedi. Ondan sonra da azaltarak biraktiracak gecen hafta konusmustuk.
Benim birde şöyle bir avantajim var tup bebek doktorumla ayni merkezde ve arkadaslar beni zaten o yonlendirmisti takıldığı noktada tüp bebek süreci olduğu için destek alabiliyor.
Her doktor o kadar farkli ilerliyorki nedesem bos ama en azından fikir olsun yazdiklarm
Benimki en altta sagda bir kutucuk var orda yaziyor kuzum CRL 7.77 mm gibiYa yine bişey sorucam bu ulturasonda bebeğin kesenin kaç santim olduğu nerde yazıyor wmf 120 Hz yazıyor o kalp atışı değil mi
Crl yazar cnm mm cinsinden kesinin boyu yazarYa yine bişey sorucam bu ulturasonda bebeğin kesenin kaç santim olduğu nerde yazıyor wmf 120 Hz yazıyor o kalp atışı değil mi
Benimki en altta sagda bir kutucuk var orda yaziyor kuzum CRL 7.77 mm gibi
Crl yazar cnm mm cinsinden kesinin boyu yazar
Gyn 5.3 / 1.6 yazan mı
Yok bişey turp gibiyimBendim canım evet hiçbir belirtim yok sadece geçenlerde yemek yerken midem bulandı başkada olmadı sıfır belirti ya anlamadım normal diyorlar ama seninde hala yok değil mi
İnşallah siz böyle yazdıkça modum yükseliyor inanınBen varım canım iki üç günde bir hafif mide bulantısı birazcık baş dönmesi oluyor başkada bişeyim yok çok şükür. Kalp atışınıda duydum.
Ayyy inşallah seni takip ediyorum evet biliyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimiziHic tedirgin olma canım benimkiler de ikiz ama maşallah ne bulantı var ne bişey. Dün de kalp atışını duydum. Onlar ordadır keyifleri yerindedir merak etme sen
Himm bilemedim canım size yazan yer mi ki acaba orda 20 mm mi yaziyor
Evet kuzucum benim şöyle bir ayrinti var ameliyatimi sigorta karsilasin diye kendi doktorum yapti ( tup bebekciler yapinca hic bir şekilde karsilamiyormus diye aralarinda anlasmislardi) bu neden önce ameliyat oldum sonra tüp bebeğe başladım. Ama Burcu' nün önce opu olmuştu yumurta rezervi düşmesin diye sanırımSelamlar
Sen de bir detayı hatırlamıyorum önce laparoskopi sonra mı opu oldu? Sırası neydi
Bende şimdi gidiyorum hastaneye valla belirti olmayıncada tedirgin oluyor insanYok bişey turp gibiyim
İnşallah canım inşallahAyyy inşallah seni takip ediyorum evet biliyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi
Ayy çok heyecanlı hemen haber et bize kuzumBende şimdi gidiyorum hastaneye valla belirti olmayıncada tedirgin oluyor insançok heyecanlıyım açıkcası çokta tedirginim Rabbim inşallah yavrularımızı bize bağışlasın
Bilmiyorum sanki oda 20 değilde 2.0 cm gibi anlamadımHimm bilemedim canım size yazan yer mi ki acaba orda 20 mm mi yaziyor
Öle olması lazım ama bu doktor 5 haftalık dedi kafam ona takıldı şimdi tüp bebek doktoruma gidiyorum bakalim o nediyecekBenim de 1inde gittiğimiz de 7+6 olucaz benim hesaplamama göre tabi
Kızlar pazartesi günü kalp atışı için çağırdı doktorum ikiz bekliyoruz hayırlısıyla.ama bende ne bulantı ne başka bişey .bu durumu yaşayan var mı aranızda acaba ilerleme durdu mu diye kendimi yiyorum
Evettt aşırı heyecan bastı beni Allahım inşallah bizlere bağışlasın yavrularımızı yaaAyy çok heyecanlı hemen haber et bize kuzum
Amin canm valla ben kusa kusa gittim herkeste farklı oluyor canm inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzBende şimdi gidiyorum hastaneye valla belirti olmayıncada tedirgin oluyor insançok heyecanlıyım açıkcası çokta tedirginim Rabbim inşallah yavrularımızı bize bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?