2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Maşallah canm hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallah

Ohhh çok şükür. Dikkat et kuzum bırak hiç bir şey yapma. Direk acile mi gittiniz kadın doğumcuya mı?

Bende şimdi gidiyorum hastaneye valla belirti olmayıncada tedirgin oluyor insan çok heyecanlıyım açıkcası çokta tedirginimRabbim inşallah yavrularımızı bize bağışlasın
Sizin adınıza öok sevindim bebeğiniz sağlıkla siiznle darısı bizim başımıza inşallah

Gözün aydın canım, Rabbim sağ salim de kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ohhh çok şükür. Dikkat et kuzum bırak hiç bir şey yapma. Direk acile mi gittiniz kadın doğumcuya mı?
Canım hemen kadın doğumcumu aradım acil gel bekleme dedi. Serum iğne ve ağızdan progestan verdi. Tüm gece yine serum iğne hap verdi öyle durdurdu bence bekleme hemen gidin müdahale etsinler riske atma canım

Çok şükür hayırlı olsun canm sağlıkla ilerlesin

Canım hemen kadın doğumcumu aradım acil gel bekleme dedi. Serum iğne ve ağızdan progestan verdi. Tüm gece yine serum iğne hap verdi öyle durdurdu bence bekleme hemen gidin müdahale etsinler riske atma canım
Olduğum yerde kadın doğumcu yok canım, kendi gittiğim hastanede bana 1 buçuk-2 saat arası doktorum yolun riskli olabileceğini söylemişti, şimdi tekrar kahverengiye döndü ama az önce baya bir korkuttu direk yattım zaten, ki 4 gündür yatıyorum sabah kendime kahvaltı hazırlamıştım o sıra bir geldi geçti az öncede belim ağrıdı diye oturmuştum o zaman geldi birde

Çok sevindim adına canım maşallah seninle haftamız ve günümüz aynıymış bende 7+3teyim

Ahh cok sevindin cnm Allah tamamına erdirsin saglikla inş evet kisiye gore degisir belirtiler kimisinde hic olmaz kimisini ise hastanelik eder . Mesala arkadasim doguma girecek sedyeyle almaya geldiler bir dk dedi kusup oyle girdi sezeryane ne zmaan doğurdu o zaman bitti hicbir ilaç ise yaramadi ... Ama baska bir arkadaşim gene fink fink dolandi kimse anlamadi hamile olduğu karni cikana kadar... Neyse cok guzel haberler var bugün anı yasamak lazim kuzum Rabbim kucaklarimiza almayi nasip etsin sağlıkla

Gunlerdir devam ediyor sanki cnm tabiki doktorun daha iyi bilir ama galiba ilave ilaca ihtiyacin var , acile gitsen kendi doktorunun talimatiyla serum falan takamazlar mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…