Maşallah canm hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallahKızlarrr şimdi çıktık çok şükür kalp atışını da duyduk bebeğimizide gördük 7+3 herşey yolunda dedi doktorumuz haftasına göre normalmiş kese ve bebek gayet güzel dedi kalp atışını çok az duyduk ama normal olduğunu söyledi şuan çok küçükmüş onun için miniğimOksapar ve lutinusa devam edicem sadece progesteron fitili bırakmamı söyledi çünkü lutinus zaten kendi başına çok güçlü dedi belirtilerimin olmadığını söyledim gayet iyi olduğunu istediğimiz hamileliğin bu şekilde olması gerektiğini söyledi Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ya eşimde şehir dışında olduğu için yalnız gitmek zorunda kaldım video çekip attım hemen ona da ne kadar güzel bi duyguymuş bu böyle
Allah razı olsun kuzucummm Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMaşallah canm hayırlı olsun sağ salim kucağına al inşallah
Senin hesaplamana göre kaç haftalık peki?Öle olması lazım ama bu doktor 5 haftalık dedi kafam ona takıldı şimdi tüp bebek doktoruma gidiyorum bakalim o nediyecek
Ohhh çok şükür. Dikkat et kuzum bırak hiç bir şey yapma. Direk acile mi gittiniz kadın doğumcuya mı?Daha iyiyim eve geldik 1 ay rapor alıcam dinleneceksin dedi sadece lavaboya kalk bi süre hareket etmemeye çalış dedi bakalım canım hayırlısı
Çoook sevindim canım benim rabbim sağlıkla sıkıntısız kavuşmanızı nasip etsin
29 Haziran transfer oldum 12.gün 371 çıkmıştı değerim 14.gün 971 17.gün 7895 ve ben şok tabiBeta değerlerin kaçtı canım. Benim de hiç belirtim olmadı, hala da yok. 14. Gün değerim 1587. İkiz mi tek mi bilmiyorum
Sizin adınıza öok sevindim bebeğiniz sağlıkla siiznle darısı bizim başımıza inşallahBende şimdi gidiyorum hastaneye valla belirti olmayıncada tedirgin oluyor insançok heyecanlıyım açıkcası çokta tedirginim Rabbim inşallah yavrularımızı bize bağışlasın
Allah razı olsun canım benim darısı sana inşallahSizin adınıza öok sevindim bebeğiniz sağlıkla siiznle darısı bizim başımıza inşallah
Gözün aydın canım, Rabbim sağ salim de kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar hepinizi tek tek alıntılıyamadım hepinizden Allah razı olsun rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah ne güzel bi duyguymuş o kalp atışı ulturason elhamdülillah bin şükürbu arada ben heyecandan ne kadarlık olduğunu bile sormayı unuttum ultrason fotoğrafında nerde yazıyor kaç haftalık olduğu
Bn kaldım 6+2 de kese gördüm dahaEe kizlar kalmadi sanirim kalp atisini duymayam
Aa ben seni bir an duydun diye hatirladim canimmBn kaldım 6+2 de kese gördüm daha
Canım hemen kadın doğumcumu aradım acil gel bekleme dedi. Serum iğne ve ağızdan progestan verdi. Tüm gece yine serum iğne hap verdi öyle durdurdu bence bekleme hemen gidin müdahale etsinler riske atma canımOhhh çok şükür. Dikkat et kuzum bırak hiç bir şey yapma. Direk acile mi gittiniz kadın doğumcuya mı?
Çok şükür hayırlı olsun canm sağlıkla ilerlesinKızlarrr şimdi çıktık çok şükür kalp atışını da duyduk bebeğimizide gördük 7+3 herşey yolunda dedi doktorumuz haftasına göre normalmiş kese ve bebek gayet güzel dedi kalp atışını çok az duyduk ama normal olduğunu söyledi şuan çok küçükmüş onun için miniğimOksapar ve lutinusa devam edicem sadece progesteron fitili bırakmamı söyledi çünkü lutinus zaten kendi başına çok güçlü dedi belirtilerimin olmadığını söyledim gayet iyi olduğunu istediğimiz hamileliğin bu şekilde olması gerektiğini söyledi Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ya eşimde şehir dışında olduğu için yalnız gitmek zorunda kaldım video çekip attım hemen ona da ne kadar güzel bi duyguymuş bu böyle
Olduğum yerde kadın doğumcu yok canım, kendi gittiğim hastanede bana 1 buçuk-2 saat arası doktorum yolun riskli olabileceğini söylemişti, şimdi tekrar kahverengiye döndü ama az önce baya bir korkuttu direk yattım zaten, ki 4 gündür yatıyorum sabah kendime kahvaltı hazırlamıştım o sıra bir geldi geçti az öncede belim ağrıdı diye oturmuştum o zaman geldi birdeCanım hemen kadın doğumcumu aradım acil gel bekleme dedi. Serum iğne ve ağızdan progestan verdi. Tüm gece yine serum iğne hap verdi öyle durdurdu bence bekleme hemen gidin müdahale etsinler riske atma canım
Çok sevindim adına canım maşallah seninle haftamız ve günümüz aynıymış bende 7+3teyimKızlarrr şimdi çıktık çok şükür kalp atışını da duyduk bebeğimizide gördük 7+3 herşey yolunda dedi doktorumuz haftasına göre normalmiş kese ve bebek gayet güzel dedi kalp atışını çok az duyduk ama normal olduğunu söyledi şuan çok küçükmüş onun için miniğimOksapar ve lutinusa devam edicem sadece progesteron fitili bırakmamı söyledi çünkü lutinus zaten kendi başına çok güçlü dedi belirtilerimin olmadığını söyledim gayet iyi olduğunu istediğimiz hamileliğin bu şekilde olması gerektiğini söyledi Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ya eşimde şehir dışında olduğu için yalnız gitmek zorunda kaldım video çekip attım hemen ona da ne kadar güzel bi duyguymuş bu böyle
Ahh cok sevindin cnm Allah tamamına erdirsin saglikla inşKızlarrr şimdi çıktık çok şükür kalp atışını da duyduk bebeğimizide gördük 7+3 herşey yolunda dedi doktorumuz haftasına göre normalmiş kese ve bebek gayet güzel dedi kalp atışını çok az duyduk ama normal olduğunu söyledi şuan çok küçükmüş onun için miniğimOksapar ve lutinusa devam edicem sadece progesteron fitili bırakmamı söyledi çünkü lutinus zaten kendi başına çok güçlü dedi belirtilerimin olmadığını söyledim gayet iyi olduğunu istediğimiz hamileliğin bu şekilde olması gerektiğini söyledi Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu ya eşimde şehir dışında olduğu için yalnız gitmek zorunda kaldım video çekip attım hemen ona da ne kadar güzel bi duyguymuş bu böyle
İnş kuzum ama daha var 6 ağustosa isterseniz grubu açınAa ben seni bir an duydun diye hatirladim canimmaz kaldı olsun sende duyunca tamamlanacagiz
Gunlerdir devam ediyor sanki cnm tabiki doktorun daha iyi bilir ama galiba ilave ilaca ihtiyacin var , acile gitsen kendi doktorunun talimatiyla serum falan takamazlar mi acabaOlduğum yerde kadın doğumcu yok canım, kendi gittiğim hastanede bana 1 buçuk-2 saat arası doktorum yolun riskli olabileceğini söylemişti, şimdi tekrar kahverengiye döndü ama az önce baya bir korkuttu direk yattım zaten, ki 4 gündür yatıyorum sabah kendime kahvaltı hazırlamıştım o sıra bir geldi geçti az öncede belim ağrıdı diye oturmuştum o zaman geldi birde
Ne dedi canım doktorunBiraz önce doktordan ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?