2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Canım nasıl oldun?
Daha iyiyim eve geldik 1 ay rapor alıcam dinleneceksin dedi sadece lavaboya kalk bi süre hareket etmemeye çalış dedi bakalım canım hayırlısı
Kızlar elhamdülillah keseyi gördük kalp atışını duyduk heyecandan hiç birşey soramadım sadece ilaçlar aynı devam iki hafta sonra gel dedi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Çoook sevindim canım benim rabbim sağlıkla sıkıntısız kavuşmanızı nasip etsin

Amin canm hepimiz sağ salim kucağımıza alalım Rabb'im sanada iyilik güzellik versin inşallah

Rubbycm guzelce dinlen arkdsm bol bol yat kitap al kitap oku

Yok o değildir kuzum belki doktor ölçüm yapmıştır ama sana verdigi fotoda yoktur
Ya ölçüm yaptı telefonumu istedi kendisi konuşup çok güzel bir hatıra videosu çekti annenin emeğine sağlık senin için uğraştı tarzı şeyler söyledi bebeğime o an bende herşey gitti hiç bir şey soramadım

Kuzum hersey yolunda olduguna göre haftasiyla uyumlu demek ki cok takilma kalp atışı duymuşun daha guzeli var mi

Daha iyiyim eve geldik 1 ay rapor alıcam dinleneceksin dedi sadece lavaboya kalk bi süre hareket etmemeye çalış dedi bakalım canım hayırlısı
Oh masallah cnm bol bol dinlen ne yemek ne ev işi düşünme artik ins bu konuda yardimci olabilecek birileri vardir etrafinda ... Guzelce dinlenin bebisinle annesi

Anlaıdm benimkinde yazmıyor demekki olabilir

Ayyy evet ya elhamdülillah
Benim hic aklima gelmemisti bu hfta gittigmizde annem sordu boyu nekdr diye benim biy 185 te bebe bana benzicek mi diye merak ediyor sanirim babası hergun dua ediyor inşaa sana benzer duye

Oh masallah cnm bol bol dinlen ne yemek ne ev işi düşünme artik ins bu konuda yardimci olabilecek birileri vardir etrafinda ... Guzelce dinlenin bebisinle annesi
Anneme çok yakın oturuyorum kuzum şuan benimle kalıyor eşimde evden çalışıyor zaten çok şükür yalnız değilim

Anneme çok yakın oturuyorum kuzum şuan benimle kalıyor eşimde evden çalışıyor zaten çok şükür yalnız değilim
Aman iyi kuzum sevindim senin adina , hic dert etme artik hersey yoluna girdi , sirtin agriyana kadar yat sonra saga sola dönersin

Kizlar siz kaçıncı hafta bebeği gördünüz kalbi duydunuz ben hala duyamadım kalbini kese icinde bir çizgi var dedi 15 gun sonra gel dedi Bende tabiki endişe başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…