Evet herkesin farklı oluyormuş ya bende çok duydum etrafımdaAmin canm valla ben kusa kusa gittim herkeste farklı oluyor canm inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bu isten daha çok anlayan hamisler bi baksin canimBilmiyorum sanki oda 20 değilde 2.0 cm gibi anlamadım
Evet bilen birileri varsa yazsınBu isten daha çok anlayan hamisler bi baksin canim
Daha iyiyim eve geldik 1 ay rapor alıcam dinleneceksin dedi sadece lavaboya kalk bi süre hareket etmemeye çalış dedi bakalım canım hayırlısıCanım nasıl oldun?
Çoook sevindim canım benim rabbim sağlıkla sıkıntısız kavuşmanızı nasip etsinKızlar elhamdülillah keseyi gördük kalp atışını duyduk heyecandan hiç birşey soramadım sadece ilaçlar aynı devam iki hafta sonra gel dedi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Amin canm hepimiz sağ salim kucağımıza alalım Rabb'im sanada iyilik güzellik versin inşallahDaha iyiyim eve geldik 1 ay rapor alıcam dinleneceksin dedi sadece lavaboya kalk bi süre hareket etmemeye çalış dedi bakalım canım hayırlısı
Çoook sevindim canım benim rabbim sağlıkla sıkıntısız kavuşmanızı nasip etsin
Yok o değildir kuzum belki doktor ölçüm yapmıştır ama sana verdigi fotoda yokturGyn 5.3 / 1.6 yazan mı
Rubbycm guzelce dinlen arkdsm bol bol yat kitap al kitap okuDaha iyiyim eve geldik 1 ay rapor alıcam dinleneceksin dedi sadece lavaboya kalk bi süre hareket etmemeye çalış dedi bakalım canım hayırlısı
Çoook sevindim canım benim rabbim sağlıkla sıkıntısız kavuşmanızı nasip etsin
Ya ölçüm yaptı telefonumu istedi kendisi konuşup çok güzel bir hatıra videosu çekti annenin emeğine sağlık senin için uğraştı tarzı şeyler söyledi bebeğimeYok o değildir kuzum belki doktor ölçüm yapmıştır ama sana verdigi fotoda yoktur
Evet bende yok böyle birşey bilemedim neden acabaEki Görüntüle 3103237 @Azelya21 benimki böyle kuzum altta da bebişin boyutu yazıyor ama sende göremedim bunu
Kalp atışı olan bi ultrason fotoğrafı ya ondan olabilir canım dert etme bir dahaki gidişinde yine alırsınEvet bende yok böyle birşey bilemedim neden acaba
Kuzum hersey yolunda olduguna göre haftasiyla uyumlu demek ki cok takilma kalp atışı duymuşun daha guzeli var miYa ölçüm yaptı telefonumu istedi kendisi konuşup çok güzel bir hatıra videosu çekti annenin emeğine sağlık senin için uğraştı tarzı şeyler söyledi bebeğimeo an bende herşey gitti hiç bir şey soramadım
Bak benim en altta crl 2.26 cm yazan boyu altında da 9 hafta yaziyorEvet bende yok böyle birşey bilemedim neden acaba
Kalp atışı olan bi ultrason fotoğrafı ya ondan olabilir canım dert etme bir dahaki gidişinde yine alırsın
Anlaıdm benimkinde yazmıyor demekki olabilirBak benim en altta crl 2.26 cm yazan boyu altında da 9 hafta yaziyor
Ayyy evet ya elhamdülillahKuzum hersey yolunda olduguna göre haftasiyla uyumlu demek ki cok takilma kalp atışı duymuşun daha guzeli var mi
Oh masallah cnm bol bol dinlen ne yemek ne ev işi düşünme artik ins bu konuda yardimci olabilecek birileri vardir etrafinda ... Guzelce dinlenin bebisinle annesiDaha iyiyim eve geldik 1 ay rapor alıcam dinleneceksin dedi sadece lavaboya kalk bi süre hareket etmemeye çalış dedi bakalım canım hayırlısı
Benim hic aklima gelmemisti bu hfta gittigmizde annem sordu boyu nekdr diyeAnlaıdm benimkinde yazmıyor demekki olabilir
Ayyy evet ya elhamdülillah
Anneme çok yakın oturuyorum kuzum şuan benimle kalıyor eşimde evden çalışıyor zaten çok şükür yalnız değilimOh masallah cnm bol bol dinlen ne yemek ne ev işi düşünme artik ins bu konuda yardimci olabilecek birileri vardir etrafinda ... Guzelce dinlenin bebisinle annesi
Aman iyi kuzum sevindim senin adina , hic dert etme artik hersey yoluna girdi , sirtin agriyana kadar yatAnneme çok yakın oturuyorum kuzum şuan benimle kalıyor eşimde evden çalışıyor zaten çok şükür yalnız değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?