Estağfurullah. Evet duydum canım dün doktora gitmiştimÇok şükür kuzum sen duymuş muydun kalp atışını peki hatırlayamadım kusura bakma
Çok az içiyormuşsun canım ben 3-4 litre içiyorum idrar yolu enfeksiyonu ondan olabilir bide çok ilaç kullandıgımız için böbreklere zarar vermemesi içinde su içmen lazımKızlar şimdi klinikten aradılar. Dün ultrasonla birlikte idrar ve kan tahlili vermiştim. İdrarda bakteri çıkmış antibiyotik verdi doktor 10gün kullanmam için, hamilelik için güvenli bi ilaç kullan dedi. Bir de az su içiyor gözüküyorsun su içmeyi arttır dedi. Ki ben transferden beri hayatımda içmediğim kadar su içiyorum ama yine yeterli değil sanırım çünkü 1,5 lt ancak içiyorumdur. Kan tahlilimde beyaz kan hücrem fazla çıkmış ama hamilelerde genelde fazla çıkıyor o sorun değil dedi.
İzledim canım dediği gibi benimde 6+3 de başladı lekelenmeler ağrı falan yok fitilden olabilir mi acaba diye düşünmedim değil yani. Doktorum da kahverengiye döndüğü için sıkıntı yok diyor sanırım parlak kırmızı olmadığı süreceşuna baksana canım
Doktor iğne ilaç bişey önermedi mi canımBenim cumadan beri lekelenmelerim var, cuma kahverengi lekelenmeyle başladı, cumartesi olmadı pazardan beri önce kırmızı sonra kahveye dönen bir lekelenme var ama az önce ilk kıpkırmızı geldi kahverengiye döndü sonra
Kendi aracımızla gideriz canım, şimdi yola çıkarım bir şey olur diye de korkuyorumİğne daha etkili canım böyle durumlarda hastanede iğne vuruluyor. Yarım saat mesafe çok değilmiş bence kendi arabanızla gidecekseniz. Bi serum iğne falan daha iyi yapabilir evde beklemektense.
Yok canım kahverengiye döndüğü için sıkıntı yok diyorDoktor iğne ilaç bişey önermedi mi canım
2 ayrı doktor ayrı cihazda bakti bilmiyorum boş gebelik se kendimi de umutlandır mak istemiyorumCanim ultrasyon cihaziyla da alakali bence benim arkadasim tup bebek cihazlar eski karindan gozukmemis vajinaldan 8. Haftada duyuldu dusun icini ferah tut dua et hep eger eski cihazlardansa zor duyuluyor
Aynı canım galiba bizim bu şekilde devam etcemBenimde aynı şekilde çamur gibi yada açık kahve ve kırmızı şeklinde ara ara devam ediyor
Bende buna takiliyorum çizgi var sadece dedi bu nedemek gülsem mi ağlasam mi arasında kaldim 1 haftaya giderim ben yine doktora artik tamamen belli olurCanım çisem kan testi zamanı da böyle negatiftin stresle bitirdin kendini. İçini ferah tut eğer 2 hafta bekleyemem diyorsun madem çevreden güvenilir bi kadın doğum doktoruna gidersen öğrenebilirsin böyle kendini yıpratmak yerine. Transferin 28ymiş bence sen 6+4 falan oluyorsun bu vakitlerde görebilen arkadaşlar oldu denildiği gibi doktorun cihazından kaynaklı olabilir. Kalp atışı bi ihtimal gözükmese bile kesenin dolu olup olmadığının görülmesi lazım şimdiye.
Sen içini ferah tut canim şuan oluşacaksa bile etkilersin onu Allahin işine belli mi olur bir bakarsın görüverirsin bu günlerine pişman olursun2 ayrı doktor ayrı cihazda bakti bilmiyorum boş gebelik se kendimi de umutlandır mak istemiyorum
Zaten panik olsam üzülsem de bisi degişmicek ama insanın elinde değil moralim bozulduSen içini ferah tut canim şuan oluşacaksa bile etkilersin onu Allahin işine belli mi olur bir bakarsın görüverirsin bu günlerine pişman olursun
Hayırlı olsun. Bakalım benimki ne olacakBenim de 13. Gün 1000leri geçmişti doktoruma sorduğumda onunla ikiz olup olmadığını anlayamayız demişti ama ikizlermiş şükür
Doktorun mesajına döndü mu ne dedi canimNormalde pazartesi randevum var zaten bilemedim bende, kahverengiye döndüğü için sıkıntı görmüyorlar sanırım
Ben senin yerinde olsam kafamda kurmaktansa baska bir doktordan daha görüş alırım inan cihaz tecrübe dikkatli olma hepsi birer önem arzediyor... Cisemcim senaryo yazma tatlim baska doktora git iyi bir yere bu daha iyi olur senin içinOzaman sorun var boş gebelik yaşıyorum 2 hafta sadece önlem amaclı bekletiyor bebeği görmedik doktor gözükmüyor dedi ama çok erken dedi ama degil iste hepiniz gördünüz benim görmemem normal değil
Seni çok iyi anlıyorum canım özellikle tüp bebek olunca insanın iki kat daha morali bozuluyor boş gebeliğin en çok belirtilerini bizzat kendim yaşadım lekelenmeler kıpkırmızı kan inan tuvalette sildikçe gördüğüm kandan sonra dedim kese bile gitti dedim sadece keseyi görmüştük çünkü yolku doktor kendi görmüştü ama biz göremiyorduk inan o kontrole ben sen gibi gitmiştim amaan zaten olan oldu bari kürtaj demese diyordum o kadar emindim boş gebeliğe ama odaya bir girdik bir mucize oldu ve bana tutunmuş oluşmuştu o kadar hızlı oluşuyorlar ki sana anlatamam bir hafta öncesinde kesenin içi bomboştu bir hafta sonra sadece minicik belirdi inan hiç ama hiç belli olmuyor asla ama asla moralini bozma hep dua et ben umudumu yitirmiştim ama sen yitirmeZaten panik olsam üzülsem de bisi degişmicek ama insanın elinde değil moralim bozuldu
Ama sen bi ara çok yordun kendini kuzu belki de onlar çıkıyor daha dikkatli ol, olalım daha doğrusu. Bende kanamadan hemen önce daha önce hiç hissetmediğim bir bel ağrısı hissettim sonra resmen kan boşaldı bacaklarımdan 1 ay yatıcam resmen bana ders olduKuzum sabah sadece yumurta haşladım tabağa domates peynir koydum bu yani gerçi o yumurtayı da yiyemedim ya kokudan. Birde sadece belim ağrıdı diye oturdum biraz başkada bir şey yapmadım
Pazartesi görücez inşallah senin dediğin gibi olur :)Seni çok iyi anlıyorum canım özellikle tüp bebek olunca insanın iki kat daha morali bozuluyor boş gebeliğin en çok belirtilerini bizzat kendim yaşadım lekelenmeler kıpkırmızı kan inan tuvalette sildikçe gördüğüm kandan sonra dedim kese bile gitti dedim sadece keseyi görmüştük çünkü yolku doktor kendi görmüştü ama biz göremiyorduk inan o kontrole ben sen gibi gitmiştim amaan zaten olan oldu bari kürtaj demese diyordum o kadar emindim boş gebeliğe ama odaya bir girdik bir mucize oldu ve bana tutunmuş oluşmuştu o kadar hızlı oluşuyorlar ki sana anlatamam bir hafta öncesinde kesenin içi bomboştu bir hafta sonra sadece minicik belirdi inan hiç ama hiç belli olmuyor asla ama asla moralini bozma hep dua et ben umudumu yitirmiştim ama sen yitirme
2 ayrı doktora gittim zaten :)Ben senin yerinde olsam kafamda kurmaktansa baska bir doktordan daha görüş alırım inan cihaz tecrübe dikkatli olma hepsi birer önem arzediyor... Cisemcim senaryo yazma tatlim baska doktora git iyi bir yere bu daha iyi olur senin için
Kan testinde cikmasi lazim bu görsele göre ama cok entresan adete kac gun var ki ? Yani kan testi garanti sonuctur cnm onda yoksa yokturMerhaba arkadaşlar. Hepimiz test uzre uzman sayiliriz o yuzden yardiminizi istiyorum. Bem 22 haziranda transfer oldum ve 2 temmuzda kimyasal oldugu kesinleşdi en son degerim 43den 8e indi temmuzun 2si. 6 temmuzda da yogun adet oldum. Bu ay ilaç falan kullanmadim. Adetime 1 hafta var test yaptim silik. Bazen yaptim negatif. Hani daha erkendir test algilayamamişdir dedim. Oglen işden sıkışık gelirim genelde ve ogle yaptiklarim baya koyu akşam ve sabahki yine çok silik. 3 gundur bu dongu var. Neyse bu sabahki çok silikdi işe gitmeden birin de yaptim o negatife yakin. Neyse artik negatifleşdi dedim. Yine de işe giderken bir kan vereyim dedim. Sonuç <2. Yani negatif. Zaten bugunki testlerin negatifleşmesinde anlamişdim. Yine işden eve geldim evde kalan son testi yapayim da bitsin diyerek yaptim yine aninda cizgi çikti. Oglen yaptiklarimin hepsimde çikiyor 3 gundur. Kimyasal olali çok oldu zaten degerim de çok azdi ve çabuk sifirlandi, adet de oldum. Ilaç da kullanmadim. Peki neden 3 gundur kaset testler ayni gun içinde hem pozitif, hem negatif, hem de silik cikiyor. Bunlar ilk 3 dakikada çekilmiş resimler. Test bozuktur da diyemiyorum çunki bu 3 gunde 3 farkli eczaneden aldigim testleri yapiyorum. Ve bu marka beni yaniltmadi.
Peki tüp bebek doktorun bir yorum yapiyor mu cnm ? Bence de bekle Eylül un dedigi gibi hix belli olmazPazartesi görücez inşallah senin dediğin gibi olur :)
2 ayrı doktora gittim zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?