Ozaman sorun var boş gebelik yaşıyorum 2 hafta sadece önlem amaclı bekletiyor bebeği görmedik doktor gözükmüyor dedi ama çok erken dedi ama degil iste hepiniz gördünüz benim görmemem normal değilAdet tarihime göre 6+4 tü canım duyduğumda ama ultrasyonda 6+2 çıktı o zaman duydum
Cuma kahverengi lekelenmeyle başladı, cumartesi yoktu pazar sabahtan beri de ara ara ilk kırmızımsı kan daha sonra kahveye dönen lekelenme şeklinde, doktoruma yazdım bu saatlerde ameliyatta yada doğumda oluyor genelde
Canim ultrasyon cihaziyla da alakali bence benim arkadasim tup bebek cihazlar eski karindan gozukmemis vajinaldan 8. Haftada duyuldu dusun icini ferah tut dua et hep eger eski cihazlardansa zor duyuluyorOzaman sorun var boş gebelik yaşıyorum 2 hafta sadece önlem amaclı bekletiyor bebeği görmedik doktor gözükmüyor dedi ama çok erken dedi ama degil iste hepiniz gördünüz benim görmemem normal değil
Benim de 13. Gün 1000leri geçmişti doktoruma sorduğumda onunla ikiz olup olmadığını anlayamayız demişti ama ikizlermiş şükürBeta değerlerin kaçtı canım. Benim de hiç belirtim olmadı, hala da yok. 14. Gün değerim 1587. İkiz mi tek mi bilmiyorum
İğne daha etkili canım böyle durumlarda hastanede iğne vuruluyor. Yarım saat mesafe çok değilmiş bence kendi arabanızla gidecekseniz. Bi serum iğne falan daha iyi yapabilir evde beklemektense.İğne değil de fitil olarak kullanıyorum ilk sadece sabah akşamdı tüp bebek doktoru öyle vermişti, kendi doktorum kese görünce günde 6 taneye çıkardı çok yetersiz vermişler dedi
Elhamdulillah kuzum çok şükür bi nebzede olsa rahatladım bendeGözün Aydın canım çok şükür senden de güzel haberi aldık
Amin inşallah hepimize nasip olsunÇok şükür canımm darısı kucağına almaya inşallah
Allah razı olsun canım benim inşallahÇok şükür hayırlı olsun canm sağlıkla ilerlesin
Canım çisem kan testi zamanı da böyle negatiftin stresle bitirdin kendini. İçini ferah tut eğer 2 hafta bekleyemem diyorsun madem çevreden güvenilir bi kadın doğum doktoruna gidersen öğrenebilirsin böyle kendini yıpratmak yerine. Transferin 28ymiş bence sen 6+4 falan oluyorsun bu vakitlerde görebilen arkadaşlar oldu denildiği gibi doktorun cihazından kaynaklı olabilir. Kalp atışı bi ihtimal gözükmese bile kesenin dolu olup olmadığının görülmesi lazım şimdiye.Ozaman sorun var boş gebelik yaşıyorum 2 hafta sadece önlem amaclı bekletiyor bebeği görmedik doktor gözükmüyor dedi ama çok erken dedi ama degil iste hepiniz gördünüz benim görmemem normal değil
Çok şükür kuzum sen duymuş muydun kalp atışını peki hatırlayamadım kusura bakmaÇok sevindim adına canım maşallah seninle haftamız ve günümüz aynıymış bende 7+3teyim
Allah razı olsun kuzummm evet bende etrafımdaki tecrübeli arkadaşlarımdan duydum hep çoğunun hiç belirtisi olmamış ben biraz buna takılıyordum ama çok şükür içim bi nebzede olsa rahatladıAhh cok sevindin cnm Allah tamamına erdirsin saglikla inşevet kisiye gore degisir belirtiler kimisinde hic olmaz kimisini ise hastanelik eder . Mesala arkadasim doguma girecek sedyeyle almaya geldiler bir dk dedi kusup oyle girdi sezeryane ne zmaan doğurdu o zaman bitti hicbir ilaç ise yaramadi ... Ama baska bir arkadaşim gene fink fink dolandi kimse anlamadi hamile olduğu karni cikana kadar... Neyse cok guzel haberler var bugün anı yasamak lazim kuzum Rabbim kucaklarimiza almayi nasip etsin sağlıkla
Normalde pazartesi randevum var zaten bilemedim bende, kahverengiye döndüğü için sıkıntı görmüyorlar sanırımAma gitmesen de olmayacak sanki canısı ya bi kontrol gerekiyor öyle telefonla nereye kadar
Kuzum sabah sadece yumurta haşladım tabağa domates peynir koydum bu yani gerçi o yumurtayı da yiyemedim ya kokudan. Birde sadece belim ağrıdı diye oturdum biraz başkada bir şey yapmadımÇok dikkatli olmamız lazım canım valla hiç yorulmaya gelmiyor
Kullanıyorum canım günde 3 kere 2 şer tanebenimde o şekilde devam ediyor, progestan fitil kullanıyor musun ben artık ona bağladım içerde biyerde tahriş oluşturuyorsa artık
Çok sevindim canım çok şükürKızlar elhamdülillah keseyi gördük kalp atışını duyduk heyecandan hiç birşey soramadım sadece ilaçlar aynı devam iki hafta sonra gel dedi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Benim cumadan beri lekelenmelerim var, cuma kahverengi lekelenmeyle başladı, cumartesi olmadı pazardan beri önce kırmızı sonra kahveye dönen bir lekelenme var ama az önce ilk kıpkırmızı geldi kahverengiye döndü sonraoff ne zaman bitecek bu kanamalar ya
Benimde aynı şekilde çamur gibi yada açık kahve ve kırmızı şeklinde ara ara devam ediyorBenimde bu sabah tekrar kahverengi lekem geldi canim çamur gibi 4. Oluşu bu sabah oluyor akşama ya da ertesi güne bitiyor ama 3 4 güne bir oluyor
Ben de pazartesi gideceğim inşallah kalp atışını duyarız, midem kötü canım prilam la az daha iyiyimKızlar pazartesi günü kalp atışı için çağırdı doktorum ikiz bekliyoruz hayırlısıyla.ama bende ne bulantı ne başka bişey .bu durumu yaşayan var mı aranızda acaba ilerleme durdu mu diye kendimi yiyorum
Ya ne güzel üç kişi aynıyızAy cok guzel haberler hayirli olsun canim. Benim de gunum ayni sizinle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?