2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Adet tarihime göre 6+4 tü canım duyduğumda ama ultrasyonda 6+2 çıktı o zaman duydum
Ozaman sorun var boş gebelik yaşıyorum 2 hafta sadece önlem amaclı bekletiyor bebeği görmedik doktor gözükmüyor dedi ama çok erken dedi ama degil iste hepiniz gördünüz benim görmemem normal değil

Ozaman sorun var boş gebelik yaşıyorum 2 hafta sadece önlem amaclı bekletiyor bebeği görmedik doktor gözükmüyor dedi ama çok erken dedi ama degil iste hepiniz gördünüz benim görmemem normal değil
Canim ultrasyon cihaziyla da alakali bence benim arkadasim tup bebek cihazlar eski karindan gozukmemis vajinaldan 8. Haftada duyuldu dusun icini ferah tut dua et hep eger eski cihazlardansa zor duyuluyor

İğne değil de fitil olarak kullanıyorum ilk sadece sabah akşamdı tüp bebek doktoru öyle vermişti, kendi doktorum kese görünce günde 6 taneye çıkardı çok yetersiz vermişler dedi
İğne daha etkili canım böyle durumlarda hastanede iğne vuruluyor. Yarım saat mesafe çok değilmiş bence kendi arabanızla gidecekseniz. Bi serum iğne falan daha iyi yapabilir evde beklemektense.

Canım çisem kan testi zamanı da böyle negatiftin stresle bitirdin kendini. İçini ferah tut eğer 2 hafta bekleyemem diyorsun madem çevreden güvenilir bi kadın doğum doktoruna gidersen öğrenebilirsin böyle kendini yıpratmak yerine. Transferin 28ymiş bence sen 6+4 falan oluyorsun bu vakitlerde görebilen arkadaşlar oldu denildiği gibi doktorun cihazından kaynaklı olabilir. Kalp atışı bi ihtimal gözükmese bile kesenin dolu olup olmadığının görülmesi lazım şimdiye.

Allah razı olsun kuzummm evet bende etrafımdaki tecrübeli arkadaşlarımdan duydum hep çoğunun hiç belirtisi olmamış ben biraz buna takılıyordum ama çok şükür içim bi nebzede olsa rahatladı güzel haberler aldık bugün çok şükür inşallah daha daha güzel haberler olur bekleyen arkadaşlarada nasip etsin inşallah Rabbim

Kızlar şimdi klinikten aradılar. Dün ultrasonla birlikte idrar ve kan tahlili vermiştim. İdrarda bakteri çıkmış antibiyotik verdi doktor 10gün kullanmam için, hamilelik için güvenli bi ilaç kullan dedi. Bir de az su içiyor gözüküyorsun su içmeyi arttır dedi. Ki ben transferden beri hayatımda içmediğim kadar su içiyorum ama yine yeterli değil sanırım çünkü 1,5 lt ancak içiyorumdur. Kan tahlilimde beyaz kan hücrem fazla çıkmış ama hamilelerde genelde fazla çıkıyor o sorun değil dedi.

Çok dikkatli olmamız lazım canım valla hiç yorulmaya gelmiyor
Kuzum sabah sadece yumurta haşladım tabağa domates peynir koydum bu yani gerçi o yumurtayı da yiyemedim ya kokudan. Birde sadece belim ağrıdı diye oturdum biraz başkada bir şey yapmadım

Kızlar elhamdülillah keseyi gördük kalp atışını duyduk heyecandan hiç birşey soramadım sadece ilaçlar aynı devam iki hafta sonra gel dedi rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
Çok sevindim canım çok şükür sanirim bir ben kaldım kalp atışını duymayanpazartesiye kadar bekleme lazim

off ne zaman bitecek bu kanamalar ya
Benim cumadan beri lekelenmelerim var, cuma kahverengi lekelenmeyle başladı, cumartesi olmadı pazardan beri önce kırmızı sonra kahveye dönen bir lekelenme var ama az önce ilk kıpkırmızı geldi kahverengiye döndü sonra

Ben de pazartesi gideceğim inşallah kalp atışını duyarız, midem kötü canım prilam la az daha iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…