Tüp bebek olunca bisi de doyamıyorsun iyi bisiler duymak istediğim için sormadım 2 hafta geçsin kötü haberi 1 hafta gecikmeli duyayım bari bu sürede kendimi hazırlarım en azındanYani o an doktora sormadın mı canım? Ne demek çizgi diye falan ? Artık bi hafta beklemek en iyisi ama şu adam gibi bilgilendirmeyen doktorlar çok canımı sıkıyor.
AminAynen cnm vardır bi hayır, hem sonucta poztifi gördün bu da bir gelisme rahim iyi demek ki .. Allah sağlıklı embriyoyu nasip etsin ins
Canim ben donmuş transfer olmuşdum igne yapilmamişdi. Yine de kimyasaldan mi kaldi acaba dedim ama kimyasalda en son degerime baktirdigimda 2 temmuzda deger 9du ve 6 temmuzda yogun adet oldum. Ben dilalti ateşle takip ettim ve son gunler ateş yuksek cikiyor sabahlari. Yani aslinda testi etkileyecek bir durumum yok. Yine de kan daha kesindir. Her halxe kist var. Belki de ondan kaynakli bir durumdur. Korpus luteum kisti meselaAdetine bir hafta varsa canım kan testi doğruyu söyler. Kaset testlerin yanılması bence senin yumurta çatlama zamanına denk gelmiş olmalı. O zaman da hatta bize tüp bebekte hcg iğnesi veriliyor çatlatma için. Testler onu buluyor olabilir bu bi kaç günü değerlendirin bi 10 gün sonra tekrar test yapın derim.
O zaman pazartesiye ikimiz varız hadi bakalım hayırlısı ileBen de pazartesi gideceğim inşallah kalp atışını duyarız, midem kötü canım prilam la az daha iyiyim
Ben o kadar az içiyorum kiÇok az içiyormuşsun canım ben 3-4 litre içiyorum idrar yolu enfeksiyonu ondan olabilir bide çok ilaç kullandıgımız için böbreklere zarar vermemesi içinde su içmen lazım
Valla bebek bir su kesesinin icinde olduğunu düşününce zorla iciyorum yine de... İcine meyve falan atsan aroma verir belki bu sayede daha rahat icersin ben bazen oyle yapiyorumBen o kadar az içiyorum kinasil cogaltabilirim bilmiyorum ya çok kızıyorum kendime
Evet haklisin suan yemek fln yemeyi gectim tek kizdigim kendime su konusuValla bebek bir su kesesinin icinde olduğunu düşününce zorla iciyorum yine de... İcine meyve falan atsan aroma verir belki bu sayede daha rahat icersin ben bazen oyle yapiyorum
O kadar da kötü degil cnmn suclama kendini, mide bulantin geçince daha cok icersin zaten sen bir de dediğimi dene istersen meyve falan at icine siseninn aroma versinEvet haklisin suan yemek fln yemeyi gectim tek kizdigim kendime su konusu1,5 lt fln icmisimdir cok az normal zamanda daha cok iciyordum
Bunu bir deneyeyim yarin inşallah ise yarar da daha çok icerim dedigin gbi muhtemelen bulantilar geçince normalde donerimO kadar da kötü degil cnmn suclama kendini, mide bulantin geçince daha cok icersin zaten sen bir de dediğimi dene istersen meyve falan at icine siseninn aroma versin
Slm canım dr un estrofemi bırakırken son gunler kacartane içmeni onerdi? Ben günlük 3 tane aliyordum dun 2 tabe ictim kısmetse yarın son günüm. Bugun ve yarın kacartane iceyim kararsızımKızlar selam, 7+5’teyim. Progestan, Lutinus ve Estrofem kullanıyorum. Doktorum Estrofemin dozunu azaltarak yavaşça bıraktırıyor. Ancak iğne ve fitile 12. haftaya kadar devam dedi. Günde 2 kere iğne yapıyorum ve karnım artık delik deşik oldu. Merak ediyorum; Doktoru bu ilaçları azaltan ya da alternatif olarak iğnenin yerine ilaç veren var mı?
Sabrın sonu selamet canm inşallah ben tam 14 gün saydım tek tek ve elhamdülillah emeğinin karşılığını aldım darısı sana ve tüm isteyenlereÇok sevindim canım çok şükürsanirim bir ben kaldım kalp atışını duymayan pazartesiye kadar bekleme lazim
Döner döner cnm merak etme , aliskinsin cunkuBunu bir deneyeyim yarin inşallah ise yarar da daha çok icerim dedigin gbi muhtemelen bulantilar geçince normalde donerim
Ben gene soguk su içemem hicBen de en fazla 2 lt içebiliyorumZaten tuvaletten de çıkmıyorum ayıptır söylemesi içtiğim nereye nasıl faydası oluyor anlayamıyorum inşallah oluyordur çünkü içtiğimden çok tuvalete gidiyorum soğuk buz gibi suyu yudum yudum içiyorum ki çok içebileyim soğuk su içince içmemiş doymamış gibi hissediyorum daha çok içebiliyorum çünkü daha çok dediğim de en fazla 2 litre işte
Vala ben transfer olduğum günden beri günde 5 litre su içiyorumBen de en fazla 2 lt içebiliyorumZaten tuvaletten de çıkmıyorum ayıptır söylemesi içtiğim nereye nasıl faydası oluyor anlayamıyorum inşallah oluyordur çünkü içtiğimden çok tuvalete gidiyorum soğuk buz gibi suyu yudum yudum içiyorum ki çok içebileyim soğuk su içince içmemiş doymamış gibi hissediyorum daha çok içebiliyorum çünkü daha çok dediğim de en fazla 2 litre işte
Ben o kadar su icsem sonda taktirirdim herhaldeVala ben transfer olduğum günden beri günde 5 litre su içiyorumnormaldede seviyorum suyu ama hep çeşme suyu soğuk su zararlı mideni üşütürsün diyorlar bu adana sıcağında bende onları dinliyorum
Beni muhtemelen zoferle ictigim icin tutuyor demek prilamS_lidya benim prilam değişti doktora mide bulantım geçmiyor deyince dramamine diye bi ilaç yazdı, bi de zofer yazdı ama zoferi çok mecbur kalınca iç dedi. Dünden beri 3 serum aldım yarına 1 kaldı bugün daha iyiydim şükür
Vala canm tuvalete yatak sericem yakındaBen o kadar su icsem sonda taktirirdim herhalde
Ohh masallahVala canm tuvalete yatak sericem yakındaama kan akışı için bebeş için ilaçlar kolayca atılması için herşey için lazım sabah bir buçuk litre öğleden sonra iki akşam yine bir buçuk arada ki çay ayranı felan sayarsam 5 geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?