2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Kan testinde cikmasi lazim bu görsele göre ama cok entresan adete kac gun var ki ? Yani kan testi garanti sonuctur cnm onda yoksa yoktur
Bu dün oğlenki testler yani anlamiyorum bu kadar belli oluyorsa bazen neden tamamen ayni marka negatif cikiyor. Çoğu silik ama bu kadar belirgin iki kere oldu dün ve bugun oğlen. Guya kan verip rahatlayacaktim ama o kadar karmaşik durum ki. Adetim 6 temmuzda oldu biz gunasiri denedik. Daha bir hafta var. Zaten cok erken yine de testin mantigini çozemedim. Ilaç hamilelik dişinda neden pozitif çikar?

Eklentiler

• 20220726_181018.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 41
Çalışma saatleri yoğundu canım çarşamba dükkanı ben kapadım eve geldiğimde saat 9 du birde musafir geldi müsait değilim dediğim halde, perşembe tektim dükkanda 7 buçuğa kadar cuma sabahtan lekelenme oldu öğleden sonra işe gitmedim ama cumartesi gittim o da etkiledi sanırım

Kullandigin markalarda sıkıntı var herhalde.. kimyasal bile olsa en az 5 çıkması lazimdi kan da bekle biraz daha cnm

Kullandigin markalarda sıkıntı var herhalde.. kimyasal bile olsa en az 5 çıkması lazimdi kan da bekle biraz daha cnm
Hep bu markayi yaparim. Zaten Azerbaycanda fazla test çeşidi yok. 3 ayri eczaneden sadece bu markayi buldum ve hepsinde de silik ya da pozitifi gordum. Beklemekdem başka çare yok herhalde. Nerde tuhaf şeyler var beni bulur zaten(

Hep bu markayi yaparim. Zaten Azerbaycanda fazla test çeşidi yok. 3 ayri eczaneden sadece bu markayi buldum ve hepsinde de silik ya da pozitifi gordum. Beklemekdem başka çare yok herhalde. Nerde tuhaf şeyler var beni bulur zaten(
5 gun sonra yine kan ver bakalim ne cikacak... Sonra da adet zamani bekler ona gore de doktora gidersin cnm

Adetine bir hafta varsa canım kan testi doğruyu söyler. Kaset testlerin yanılması bence senin yumurta çatlama zamanına denk gelmiş olmalı. O zaman da hatta bize tüp bebekte hcg iğnesi veriliyor çatlatma için. Testler onu buluyor olabilir bu bi kaç günü değerlendirin bi 10 gün sonra tekrar test yapın derim.

2 hafta sonra gel dedi beklicem bende hayırlısı diyorum ve bekliyorum vardır bundada bir hayır üzülüyorum ama edisem gecti sakinim garip derece :)
Aynen cnm vardır bi hayır, hem sonucta poztifi gördün bu da bir gelisme rahim iyi demek ki .. Allah sağlıklı embriyoyu nasip etsin ins

Çok az içiyormuşsun canım ben 3-4 litre içiyorum idrar yolu enfeksiyonu ondan olabilir bide çok ilaç kullandıgımız için böbreklere zarar vermemesi içinde su içmen lazım
Evet maalesef bir de su çok içince de kusuyorum. Normalde de su içmeye alışkın değilim. Artık mecbur bol bol içicem telefonda uygulamayla hesaplıyorum artık içtiğim her suyu.

Bende buna takiliyorum çizgi var sadece dedi bu nedemek gülsem mi ağlasam mi arasında kaldim 1 haftaya giderim ben yine doktora artik tamamen belli olur
Yani o an doktora sormadın mı canım? Ne demek çizgi diye falan ? Artık bi hafta beklemek en iyisi ama şu adam gibi bilgilendirmeyen doktorlar çok canımı sıkıyor.

Evet maalesef bir de su çok içince de kusuyorum. Normalde de su içmeye alışkın değilim. Artık mecbur bol bol içicem telefonda uygulamayla hesaplıyorum artık içtiğim her suyu.
Bende az su içerdim şimdi 1.5lt şişeler aldim oyle hesap yapıyorum ... Marka degistirdim midem bulandi diye ... Sudan midem bulandı yani çok garip

Çok içince benimde bulanıyor, gerçi ben ilk defa bu kadar çok içiyorum normalde günde 1 bardak falan bazen onu bile içmezdim
Bende oyleydim şimdi 2.5 veya 3 lt yakin içiyorum ama çok farketmiyor bunye alışkın olmayinca hemen tahliye oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…