- 12 Ocak 2021
- 237
- 201
- 33
Haklısın saklamak gereksiz diyordum ama insanların soruları bitmiyor hep fazlasını bilmek istiyorlarAman canım insanlar konuşacak malzeme arıyor gıcık gıcık sorduysa evet genetik de geç kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz sonuçtaben dış mihraklara öyle dicem çünkü çok yakınım değilse, tüm detayları da bilmeyiversinler
Pazar günü sınav var mesela ona bile gitmicem canım hiç bir şey daha önemli değil.Bırak canım değmez biz ne emekler veriyoruz neler yapıyoruz iş bulunur ama Allah korusun evlat bulunmaz inşallah devam etmez ederse de artık geçene kadar dinlencez mecbur
Evet canım kırtasiyede. Şimdi neyse de ağustosun ortasından sonra özellikle eylülde çok yoğun oluyor o yoğunluğu kaldıramam çünkü 2 dk oturmayı geçtim yemek yemeye bile vaktimiz olmuyor o zaman. Dediğin gibi hiç bir şey daha değerli değil, mesela pazar günü sınav var ona bile gitmicem kitap sayfası bile açmadım zaten. Çünkü pazar sınav, pazartesi hastaneye gidince 2 gün üst üste yol yapmış olacam bu riski alamamEvet bırak bence de kırtasiyede çalışıyordun demi hep ayaküstü. hem eşin de demişti sanırım bırak diye canından çocuğundan kıymetli değil Allah yardımcınız olsun canısı bi daha yaşamazsın inşallah böyle durumlar
Bizim düğün zamani herkes bana gelinligimi sorardı aslinda ne kadar ayip dimi dugunde göreceksiniz supriz olsun yakin olduklqrima kiramamistim. Simdi bir arkadaşım evlenecek mesela gelinligim hazir dedi dönüp sormadim atar misin merak ettim diye. İnsanlarin hepsi ayni dusuncelilikte olsa kimse istemedigi seyleri yapmak zorunda kalmazKızlar günaydın. Konularla alakasız olacak ama aklıma geldi sabah sabah. İkiz olduğunu duyan herkes genetik mi diyor yok diyorum eeeeeee diyor illa tedavi ile dedirtiyorlar. Burda daha önce de yazmıştım ben tüp bebek olduğunu saklamıyorum saklamam diye. Saklamak isteyene de saygı duyarım ams saklatmaz da bu insanlar.Ama dıdısının dıdısı,yolda gören insan, alakasız kişilere de açıklama yapmak canımı sıkıuor artık. Düşünüyorum ben olsam ikiz gebeye aklıma gelmez genetik mi demek insanlar gerçekten çok kaba ve meraklı
Ben onu cooook oldu indireliBen şimdi app indirdim canım telefona sürekli hatırlatıyor su içmem için ve içtiğim miktarı girdiğim için ne kadar su içtiğimi kontrol edebiliyorum
Kızlar günaydın. Konularla alakasız olacak ama aklıma geldi sabah sabah. İkiz olduğunu duyan herkes genetik mi diyor yok diyorum eeeeeee diyor illa tedavi ile dedirtiyorlar. Burda daha önce de yazmıştım ben tüp bebek olduğunu saklamıyorum saklamam diye. Saklamak isteyene de saygı duyarım ams saklatmaz da bu insanlar.Ama dıdısının dıdısı,yolda gören insan, alakasız kişilere de açıklama yapmak canımı sıkıuor artık. Düşünüyorum ben olsam ikiz gebeye aklıma gelmez genetik mi demek insanlar gerçekten çok kaba ve meraklı
Cok hassas oldugum noktalara deginiyorsunuz kizlar ve o kadar hakliyiz ki ...kisiligimiz geregi gereken cevabi tokat gibi carpamiyoruz milletin suratina ama hunharca soru sormaya cekinmeyen insanlara hala kibar davraniyoruzBizim düğün zamani herkes bana gelinligimi sorardı aslinda ne kadar ayip dimi dugunde göreceksiniz supriz olsun yakin olduklqrima kiramamistim. Simdi bir arkadaşım evlenecek mesela gelinligim hazir dedi dönüp sormadim atar misin merak ettim diye. İnsanlarin hepsi ayni dusuncelilikte olsa kimse istemedigi seyleri yapmak zorunda kalmaz
Bir saat yeterli bir sure bence bitanem icmeKızlar ilaçlarımı içtikten bi saat sonra felan afedersiiz ne var ne yok çıkardım ilaçların emilimi olmuştur demi yoksa tekrar mı içeyim
Yok cnm icmene gerek yokKızlar ilaçlarımı içtikten bi saat sonra felan afedersiiz ne var ne yok çıkardım ilaçların emilimi olmuştur demi yoksa tekrar mı içeyim
Sagol canm hastaneyi arayacaktım bi buraya yazayım öyle dedimBir saat yeterli bir sure bence bitanem icme
Ben birkere duphastonu icmeyi unutmustumSagol canm hastaneyi arayacaktım bi buraya yazayım öyle dedim
Aynen canım zaten duymayan varsa da bir haftaya duyar inşallah onlar daKızlar bugün kendimi daha iyi hissediyorum biraz daha dinleneyim yeni Grubu açıcam Muhtemelen yarın oluşturmuş olurum burdan sizi o tarafa davet edicemaçayım dimi daha beklememiz gerekir mi büyük çoğunluk kalp atışı duydu diye biliyorum son zamanlarda çok bakamadım kusura bakmayın
İyi olmana sevindim canımKızlar bugün kendimi daha iyi hissediyorum biraz daha dinleneyim yeni Grubu açıcam Muhtemelen yarın oluşturmuş olurum burdan sizi o tarafa davet edicemaçayım dimi daha beklememiz gerekir mi büyük çoğunluk kalp atışı duydu diye biliyorum son zamanlarda çok bakamadım kusura bakmayın
İyi olmana sevindim canım kendini yorma ne zaman rahat olursan o zaman açarsınKızlar bugün kendimi daha iyi hissediyorum biraz daha dinleneyim yeni Grubu açıcam Muhtemelen yarın oluşturmuş olurum burdan sizi o tarafa davet edicemaçayım dimi daha beklememiz gerekir mi büyük çoğunluk kalp atışı duydu diye biliyorum son zamanlarda çok bakamadım kusura bakmayın
Oyyy masallah kuzuma daha iyi olacaksin cnm bnmKızlar bugün kendimi daha iyi hissediyorum biraz daha dinleneyim yeni Grubu açıcam Muhtemelen yarın oluşturmuş olurum burdan sizi o tarafa davet edicemaçayım dimi daha beklememiz gerekir mi büyük çoğunluk kalp atışı duydu diye biliyorum son zamanlarda çok bakamadım kusura bakmayın
Kendini iyi hissetmene çok sevindim bebisimizde iyi demektirKızlar bugün kendimi daha iyi hissediyorum biraz daha dinleneyim yeni Grubu açıcam Muhtemelen yarın oluşturmuş olurum burdan sizi o tarafa davet edicemaçayım dimi daha beklememiz gerekir mi büyük çoğunluk kalp atışı duydu diye biliyorum son zamanlarda çok bakamadım kusura bakmayın
Çok nazlılar bunlar çamaşır katlayayım dedim aynı senin gibi kasık ağrısı başladı bitirip uzandım hemenKizlar bizim bebisler cok hassas ya biz camdan bebek mi yaptikiki aydir ilk defa balkona bir vileda tutayım dedim anaaam kasıklarım nasil ağrıyor geçen de bir yuruyeyim dedim bel agrisindan duramadim minnoslar anneleri hic yorulmasin istiyor
Düşünceli evlat bunlarÇok nazlılar bunlar çamaşır katlayayım dedim aynı senin gibi kasık ağrısı başladı bitirip uzandım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?