2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Haklısın saklamak gereksiz diyordum ama insanların soruları bitmiyor hep fazlasını bilmek istiyorlar

Bırak canım değmez biz ne emekler veriyoruz neler yapıyoruz iş bulunur ama Allah korusun evlat bulunmaz inşallah devam etmez ederse de artık geçene kadar dinlencez mecbur
Pazar günü sınav var mesela ona bile gitmicem canım hiç bir şey daha önemli değil.

Evet canım kırtasiyede. Şimdi neyse de ağustosun ortasından sonra özellikle eylülde çok yoğun oluyor o yoğunluğu kaldıramam çünkü 2 dk oturmayı geçtim yemek yemeye bile vaktimiz olmuyor o zaman. Dediğin gibi hiç bir şey daha değerli değil, mesela pazar günü sınav var ona bile gitmicem kitap sayfası bile açmadım zaten. Çünkü pazar sınav, pazartesi hastaneye gidince 2 gün üst üste yol yapmış olacam bu riski alamam

Kızlar ilaçlarımı içtikten bi saat sonra felan afedersiiz ne var ne yok çıkardım ilaçların emilimi olmuştur demi yoksa tekrar mı içeyim

Bizim düğün zamani herkes bana gelinligimi sorardı aslinda ne kadar ayip dimi dugunde göreceksiniz supriz olsun yakin olduklqrima kiramamistim. Simdi bir arkadaşım evlenecek mesela gelinligim hazir dedi dönüp sormadim atar misin merak ettim diye. İnsanlarin hepsi ayni dusuncelilikte olsa kimse istemedigi seyleri yapmak zorunda kalmaz

Ben şimdi app indirdim canım telefona sürekli hatırlatıyor su içmem için ve içtiğim miktarı girdiğim için ne kadar su içtiğimi kontrol edebiliyorum
Ben onu cooook oldu indireli ilk gunler dikkate aldim ama sonra saldim smdi bildirim geliyor kapatıyorum

Cok hassas oldugum noktalara deginiyorsunuz kizlar ve o kadar hakliyiz ki ...kisiligimiz geregi gereken cevabi tokat gibi carpamiyoruz milletin suratina ama hunharca soru sormaya cekinmeyen insanlara hala kibar davraniyoruz daha onceden de yazmistim bebek nasil oldu diye soranlara bir aksam kocamla sevistim diyesim geliyor ama diyemiyorum aslinda desem bir daha asla soramazlar... İkiz de olur üçüz de sanki gelip yardım edecek sanane yani genetik bilimde calisiyor sanki , gel kan vereyim bir de onu incelet merakin gitsin saftrik

Kızlar bugün kendimi daha iyi hissediyorum biraz daha dinleneyim yeni Grubu açıcam Muhtemelen yarın oluşturmuş olurum burdan sizi o tarafa davet edicem açayım dimi daha beklememiz gerekir mi büyük çoğunluk kalp atışı duydu diye biliyorum son zamanlarda çok bakamadım kusura bakmayın

Aynen canım zaten duymayan varsa da bir haftaya duyar inşallah onlar da yine de kendini yorma daha sonra olsa da olur

İyi olmana sevindim canım bikac kisi kaldi kalp atışı için onlardan da güzel haberleri alırız insallah

İyi olmana sevindim canım kendini yorma ne zaman rahat olursan o zaman açarsın

Oyyy masallah kuzuma daha iyi olacaksin cnm bnm sanirim bir iki kisi kaldi galiba kalp atisini duymayi bekleyen ... Kendini iyi hissedersen ac bitanem

Kendini iyi hissetmene çok sevindim bebisimizde iyi demektir çok şükür ohh yeni grubumuza geçelim artik annelik serüveni başlasın

Kizlar bizim bebisler cok hassas ya biz camdan bebek mi yaptik iki aydir ilk defa balkona bir vileda tutayım dedim anaaam kasıklarım nasil ağrıyor geçen de bir yuruyeyim dedim bel agrisindan duramadim minnoslar anneleri hic yorulmasin istiyor

Çok nazlılar bunlar çamaşır katlayayım dedim aynı senin gibi kasık ağrısı başladı bitirip uzandım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…