2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Canım belki hâlâ idrarında bir şeyler kalmıştır

Birde canım biz o kadar ilaç vs kullanıyoruz ki vücut zaten o ilaçların etkisini en az 2 3 ayda anca atıyor aynı durum benim başıma geldi çok silik bir çizgi vardı ve sabaha netleşmişti ilk transferimde biz bir heves gittik kan vermeye ama emindik kesin var dedik 2 mi ne çıktı çatlatma iğnesinin üstündende bayağı geçmişti yalancı pozitif olabiliyor malesef inan sebebini hala bizde çözemedik

Eklentiler

• IMG_20220219_063315.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 65
İnşallah bir an önce geçer ya, ben şu an 1 hafta izinliyim işi zaten bırakıcaktım böyle devam ederse daha erken bırakıcam sanırım
Bırak canım değmez biz ne emekler veriyoruz neler yapıyoruz iş bulunur ama Allah korusun evlat bulunmaz inşallah devam etmez ederse de artık geçene kadar dinlencez mecbur

Seninkide yine iyi canım kilo boy ihtiyaç fark ediyor dedim ya ben normaldede çok içerim suyu şimdi elimde şişeyle geziyorum sağlık şifa olsun hepimize inşallah
İnternetten baktım kaç litre su içmem gerekiyor diye boy kilo endeksine göre 1.7 litre çıktı ben de 2 içince havalara uçuyorum hahhaaa ay çok komik cidden öf napim içemiyorum amin canısı amin yarasın içtiklerimiz

İnşallah bir an önce geçer ya, ben şu an 1 hafta izinliyim işi zaten bırakıcaktım böyle devam ederse daha erken bırakıcam sanırım
Evet bırak bence de kırtasiyede çalışıyordun demi hep ayaküstü. hem eşin de demişti sanırım bırak diye canından çocuğundan kıymetli değil Allah yardımcınız olsun canısı bi daha yaşamazsın inşallah böyle durumlar

Hayır hayır o iğnenin etkisi demedim zaten. Şu an sizin vücudunuz fazla Lh hormonu üretmiş olabilir yani ovulasyon vaktiniz olabilir erken yapılan hamilelik testi yüksek olan LHi ölçmüş olabilir demek istedim. Tam tersi de mümkün olabiliyor hamilelik testi yapmak için ovulasyon testi kullananlar da var.

Ben de ona bakınca 2litreden az içsen yetiyor gözüküyordu ama hamilelerin o değerin 1,5 katı içmesi lazımmış yani 1.7:2=0.85 1.7+0.85= 2.55 litre içmeniz lazım günlük

Evet haklisin suan yemek fln yemeyi gectim tek kizdigim kendime su konusu 1,5 lt fln icmisimdir cok az normal zamanda daha cok iciyordum
Ben şimdi app indirdim canım telefona sürekli hatırlatıyor su içmem için ve içtiğim miktarı girdiğim için ne kadar su içtiğimi kontrol edebiliyorum

İnşallah kısa sürelidir annem 5 ay kötü oluyormuş muhtemelen benim de öyle olacak

Ben o kadar az içiyorum ki nasil cogaltabilirim bilmiyorum ya çok kızıyorum kendime
İçine çilek limon dilimi falan koyup tatlandırabilirsiniz belki o şekilde canın çeker bide mutlaka su şişesi yakınında olsun. Gördükçe insanın canı çekiyor

Ben de ona bakınca 2litreden az içsen yetiyor gözüküyordu ama hamilelerin o değerin 1,5 katı içmesi lazımmış yani 1.7:2=0.85 1.7+0.85= 2.55 litre içmeniz lazım günlük
Hele normal gebelere göre kıyasla kulladığımız ilaçları sayarsak daha çok içmemiz lazım böbrek sağlığı için

Hay anasını hamileler diye bakmadım neyse napayım içmeye çalışayım artık

Kızlar günaydın. Konularla alakasız olacak ama aklıma geldi sabah sabah. İkiz olduğunu duyan herkes genetik mi diyor yok diyorum eeeeeee diyor illa tedavi ile dedirtiyorlar. Burda daha önce de yazmıştım ben tüp bebek olduğunu saklamıyorum saklamam diye. Saklamak isteyene de saygı duyarım ams saklatmaz da bu insanlar.Ama dıdısının dıdısı,yolda gören insan, alakasız kişilere de açıklama yapmak canımı sıkıuor artık. Düşünüyorum ben olsam ikiz gebeye aklıma gelmez genetik mi demek insanlar gerçekten çok kaba ve meraklı

O yoldan geçen alakasız kişilere de ki genetik evet babam üçüz annem de dördüz o yüzden normal benimki de geç
Sonra o kendi kendine şaşırsın dursun

Aman canım insanlar konuşacak malzeme arıyor gıcık gıcık sorduysa evet genetik de geç kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz sonuçta ben dış mihraklara öyle dicem çünkü çok yakınım değilse, tüm detayları da bilmeyiversinler

Yumurtlama zamanim geçti canim. Bazi testler negatif çiktigi için testin yanliş olmasima yoruyorum artik. Onemli olan kan o da negatif zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…