Seninkide yine iyi canım kilo boy ihtiyaç fark ediyor dedim ya ben normaldede çok içerim suyu şimdi elimde şişeyle geziyorum sağlık şifa olsun hepimize inşallahOhh masallahben 2.5 diye hava atiyorum bir de ahahaha
Canım belki hâlâ idrarında bir şeyler kalmıştırMerhaba arkadaşlar. Hepimiz test uzre uzman sayiliriz o yuzden yardiminizi istiyorum. Bem 22 haziranda transfer oldum ve 2 temmuzda kimyasal oldugu kesinleşdi en son degerim 43den 8e indi temmuzun 2si. 6 temmuzda da yogun adet oldum. Bu ay ilaç falan kullanmadim. Adetime 1 hafta var test yaptim silik. Bazen yaptim negatif. Hani daha erkendir test algilayamamişdir dedim. Oglen işden sıkışık gelirim genelde ve ogle yaptiklarim baya koyu akşam ve sabahki yine çok silik. 3 gundur bu dongu var. Neyse bu sabahki çok silikdi işe gitmeden birin de yaptim o negatife yakin. Neyse artik negatifleşdi dedim. Yine de işe giderken bir kan vereyim dedim. Sonuç <2. Yani negatif. Zaten bugunki testlerin negatifleşmesinde anlamişdim. Yine işden eve geldim evde kalan son testi yapayim da bitsin diyerek yaptim yine aninda cizgi çikti. Oglen yaptiklarimin hepsimde çikiyor 3 gundur. Kimyasal olali çok oldu zaten degerim de çok azdi ve çabuk sifirlandi, adet de oldum. Ilaç da kullanmadim. Peki neden 3 gundur kaset testler ayni gun içinde hem pozitif, hem negatif, hem de silik cikiyor. Bunlar ilk 3 dakikada çekilmiş resimler. Test bozuktur da diyemiyorum çunki bu 3 gunde 3 farkli eczaneden aldigim testleri yapiyorum. Ve bu marka beni yaniltmadi.
Birde canım biz o kadar ilaç vs kullanıyoruz ki vücut zaten o ilaçların etkisini en az 2 3 ayda anca atıyor aynı durum benim başıma geldi çok silik bir çizgi vardı ve sabaha netleşmişti ilk transferimde biz bir heves gittik kan vermeye ama emindik kesin var dedik 2 mi ne çıktı çatlatma iğnesinin üstündende bayağı geçmişti yalancı pozitif olabiliyor malesef inan sebebini hala bizde çözemedikBu dün oğlenki testler yani anlamiyorum bu kadar belli oluyorsa bazen neden tamamen ayni marka negatif cikiyor. Çoğu silik ama bu kadar belirgin iki kere oldu dün ve bugun oğlen. Guya kan verip rahatlayacaktim ama o kadar karmaşik durum ki. Adetim 6 temmuzda oldu biz gunasiri denedik. Daha bir hafta var. Zaten cok erken yine de testin mantigini çozemedim. Ilaç hamilelik dişinda neden pozitif çikar?
Bırak canım değmez biz ne emekler veriyoruz neler yapıyoruz iş bulunur ama Allah korusun evlat bulunmaz inşallah devam etmez ederse de artık geçene kadar dinlencez mecburİnşallah bir an önce geçer ya, ben şu an 1 hafta izinliyim işi zaten bırakıcaktım böyle devam ederse daha erken bırakıcam sanırım
İnternetten baktım kaç litre su içmem gerekiyor diye boy kilo endeksine göre 1.7 litre çıktı ben de 2 içince havalara uçuyorum hahhaaa ay çok komik ciddenSeninkide yine iyi canım kilo boy ihtiyaç fark ediyor dedim ya ben normaldede çok içerim suyu şimdi elimde şişeyle geziyorum sağlık şifa olsun hepimize inşallah
Evet bırak bence de kırtasiyede çalışıyordun demi hep ayaküstü. hem eşin de demişti sanırım bırak diye canından çocuğundan kıymetli değil Allah yardımcınız olsun canısı bi daha yaşamazsın inşallah böyle durumlarİnşallah bir an önce geçer ya, ben şu an 1 hafta izinliyim işi zaten bırakıcaktım böyle devam ederse daha erken bırakıcam sanırım
Hayır hayır o iğnenin etkisi demedim zaten. Şu an sizin vücudunuz fazla Lh hormonu üretmiş olabilir yani ovulasyon vaktiniz olabilir erken yapılan hamilelik testi yüksek olan LHi ölçmüş olabilir demek istedim. Tam tersi de mümkün olabiliyor hamilelik testi yapmak için ovulasyon testi kullananlar da var.Canim ben donmuş transfer olmuşdum igne yapilmamişdi. Yine de kimyasaldan mi kaldi acaba dedim ama kimyasalda en son degerime baktirdigimda 2 temmuzda deger 9du ve 6 temmuzda yogun adet oldum. Ben dilalti ateşle takip ettim ve son gunler ateş yuksek cikiyor sabahlari. Yani aslinda testi etkileyecek bir durumum yok. Yine de kan daha kesindir. Her halxe kist var. Belki de ondan kaynakli bir durumdur. Korpus luteum kisti mesela
Ben de ona bakınca 2litreden az içsen yetiyor gözüküyordu ama hamilelerin o değerin 1,5 katı içmesi lazımmış yani 1.7:2=0.85 1.7+0.85= 2.55 litre içmeniz lazım günlükİnternetten baktım kaç litre su içmem gerekiyor diye boy kilo endeksine göre 1.7 litre çıktı ben de 2 içince havalara uçuyorum hahhaaa ay çok komik ciddenöf napim içemiyorum amin canısı amin yarasın içtiklerimiz
Ben şimdi app indirdim canım telefona sürekli hatırlatıyor su içmem için ve içtiğim miktarı girdiğim için ne kadar su içtiğimi kontrol edebiliyorumEvet haklisin suan yemek fln yemeyi gectim tek kizdigim kendime su konusu1,5 lt fln icmisimdir cok az normal zamanda daha cok iciyordum
İnşallah kısa sürelidir annem 5 ay kötü oluyormuş muhtemelen benim de öyle olacakBeni muhtemelen zoferle ictigim icin tutuyor demek prilamdramamine yi sanirim Vertigo geçirdiğimde kullanmistim oda iyi geliyor bulantiya birde nootrofil vardi galiba tabi doktorlarin önerisi dogrultuusnda ancak ilac kullanabiliyoz inşallah iyi gelir kuzum bunlar ya mahvolduk bulantilardan. Bende bu aksam bir bucuk haftadir ilk kez dogru duzgun yemek yiyebildim yine hep birer kaşık ya da corbayla gecistiriyordum
İçine çilek limon dilimi falan koyup tatlandırabilirsiniz belki o şekilde canın çeker bide mutlaka su şişesi yakınında olsun. Gördükçe insanın canı çekiyorBen o kadar az içiyorum kinasil cogaltabilirim bilmiyorum ya çok kızıyorum kendime
İyi yapmışsın canım tatlandırmayı dene birde belki öyle kusmazsınEvet maalesef bir de su çok içince de kusuyorum. Normalde de su içmeye alışkın değilim. Artık mecbur bol bol içicem telefonda uygulamayla hesaplıyorum artık içtiğim her suyu.
Hele normal gebelere göre kıyasla kulladığımız ilaçları sayarsak daha çok içmemiz lazım böbrek sağlığı içinBen de ona bakınca 2litreden az içsen yetiyor gözüküyordu ama hamilelerin o değerin 1,5 katı içmesi lazımmış yani 1.7:2=0.85 1.7+0.85= 2.55 litre içmeniz lazım günlük
Hay anasını hamileler diye bakmadımBen de ona bakınca 2litreden az içsen yetiyor gözüküyordu ama hamilelerin o değerin 1,5 katı içmesi lazımmış yani 1.7:2=0.85 1.7+0.85= 2.55 litre içmeniz lazım günlük
O yoldan geçen alakasız kişilere de ki genetik evet babam üçüz annem de dördüz o yüzden normal benimki de geçKızlar günaydın. Konularla alakasız olacak ama aklıma geldi sabah sabah. İkiz olduğunu duyan herkes genetik mi diyor yok diyorum eeeeeee diyor illa tedavi ile dedirtiyorlar. Burda daha önce de yazmıştım ben tüp bebek olduğunu saklamıyorum saklamam diye. Saklamak isteyene de saygı duyarım ams saklatmaz da bu insanlar.Ama dıdısının dıdısı,yolda gören insan, alakasız kişilere de açıklama yapmak canımı sıkıuor artık. Düşünüyorum ben olsam ikiz gebeye aklıma gelmez genetik mi demek insanlar gerçekten çok kaba ve meraklı
Haklısın aslında bazıları gerçekten hakediyorO yoldan geçen alakasız kişilere de ki genetik evet babam üçüz annem de dördüz o yüzden normal benimki de geç
Sonra o kendi kendine şaşırsın dursun
Aman canım insanlar konuşacak malzeme arıyor gıcık gıcık sorduysa evet genetik de geç kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz sonuçtaKızlar günaydın. Konularla alakasız olacak ama aklıma geldi sabah sabah. İkiz olduğunu duyan herkes genetik mi diyor yok diyorum eeeeeee diyor illa tedavi ile dedirtiyorlar. Burda daha önce de yazmıştım ben tüp bebek olduğunu saklamıyorum saklamam diye. Saklamak isteyene de saygı duyarım ams saklatmaz da bu insanlar.Ama dıdısının dıdısı,yolda gören insan, alakasız kişilere de açıklama yapmak canımı sıkıuor artık. Düşünüyorum ben olsam ikiz gebeye aklıma gelmez genetik mi demek insanlar gerçekten çok kaba ve meraklı
Yumurtlama zamanim geçti canim. Bazi testler negatif çiktigi için testin yanliş olmasima yoruyorum artik. Onemli olan kan o da negatif zatenHayır hayır o iğnenin etkisi demedim zaten. Şu an sizin vücudunuz fazla Lh hormonu üretmiş olabilir yani ovulasyon vaktiniz olabilir erken yapılan hamilelik testi yüksek olan LHi ölçmüş olabilir demek istedim. Tam tersi de mümkün olabiliyor hamilelik testi yapmak için ovulasyon testi kullananlar da var.
Bende 1 bardak su içsem tuvaletten çıkmamBende oyleydim şimdi 2.5 veya 3 lt yakin içiyorum ama çok farketmiyor bunye alışkın olmayinca hemen tahliye oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?