2022 Haziran Ayında tüp bebek TRANSFER 🌸

Zoladex vuruldum ben de regl bekliyorum 1 hafta oldu henüz bir şey yok 15 gün içinde geliyormuş hemşirem öyle dedi sizin geldi mi acaba

Ben dayanamadim daha transfer olmamasina rağmen hepsi buradada indirimde gebelik testi gördüm aldim valla bir dahaki ay kullanırım
Ben de transfer olduğum gün, internetten kaset test alacağım 15-20 tane falan, transferin 3. Günü falan elime ulaşsa hergün iki üç tane yapacağım erken gebelik testi beni yanılttı daha önce,o yüzden almayacağım. Şimdi bekleyip 6.7. Günden yapmaya başlasam strese gireceğim. En iyisi hergün yapayım daha stersiz olur

Zoladex vuruldum ben de regl bekliyorum 1 hafta oldu henüz bir şey yok 15 gün içinde geliyormuş hemşirem öyle dedi sizin geldi mi acaba
Yok benimde gelmedi doğum kontrol kullanıyordum opudan beri o bitince olacaksınız dediler zoladex uzerindende 10 gün geçti

Ay ben her gün yapip daha az stres yasayanlardanim yaptikca rahatliyorum ondan aldim 4 lu yeter dedm

ben opudan sonra doğum kontrol hapı kullanmadım zoladexte verilmedi, sadece adet olunca gel dendi,
Her bünye durum farkından dolayıdır benim rahim küçük olduğu için histeroskopi oldum 2 defa toplamda 4 kutu divina kullandım doktorunuz sizin için en iyisini bilir içinizi hep ferah tutun

Her bünye durum farkından dolayıdır benim rahim küçük olduğu için histeroskopi oldum 2 defa toplamda 4 kutu divina kullandım doktorunuz sizin için en iyisini bilir içinizi hep ferah tutun
Kesinlikle bende buna katılıyorum mesela cogu kisi estrofem kullanıyor bana doktorum en basta vermişti şimdi onu vermedi ben gözüm kapali ona güvendim

Ben dayanamadim daha transfer olmamasina rağmen hepsi buradada indirimde gebelik testi gördüm aldim valla bir dahaki ay kullanırım
Çok tatlısınız ya hevesinizi çok iyi anlıyorum benim de regl olmam gerekiyor bu ay . Sonra rahmi hazirlayacagiz demişti doktorum. Ama reglim gecikti bu seferde. Stresten mi oldu anlayamadım .

Çok tatlısınız ya hevesinizi çok iyi anlıyorum benim de regl olmam gerekiyor bu ay . Sonra rahmi hazirlayacagiz demişti doktorum. Ama reglim gecikti bu seferde. Stresten mi oldu anlayamadım .
Ben catlatma ignesinde de dayanamayip hergun test yapiyordum ama negatifi görünce kahrolmadim hiç ondan bu yöntemin beni uzecegini dusunmedim pozitif enerji tarafi daha agir basti
Kullandığımız ilaçlar bir yandan kafamızda bekliyor olmamiz bence cok etkiliyor bende suan bekliyorum. Mesela olmazsam sorun olur mu onu merak ediyorum suan

Sorun değil aslında ama aklıma takılmadı değil bekleme sürecini de güzel değerlendirdim aslında gezdim ,tozdum öle stresli bir yapımda yok . Stresi transferden sonraya sakliyordum ama bilincaltim yaptıysa demek ki

Heyecanıniz çok hoşuma gitti bu arada

Bende öyle Bursa'ya geldim ailemin yanına bir kac gun gezeyim istedim bütün enerjimi evrene; hazirandan itibaren bebis olacak ve uzak yerlere gidemicem diye mesaj göndermeye veriyorum

Bende öyle Bursa'ya geldim ailemin yanına bir kac gun gezeyim istedim bütün enerjimi evrene; hazirandan itibaren bebis olacak ve uzak yerlere gidemicem diye mesaj göndermeye veriyorum
Ay çok iyi yapmışsınız .Bende bayramda biraz yol yaptim sonrasinda da durmadım :) bı daha gezemicem nasılsa die

Size neden genetik testi yaptılar. Bana hiç böyle bir demediler yapalım diye. Bugun 12 döllenmiö embriyomun olduğunu bildiler ilk günü

Kader arkadaşlarım hepinize merhabalar:) Nisan ayında ilk transferim gerçekleşti görünen hiçbir problem olmamasına rağmen malesef sonuç negatif. Mayıs ayında hiteroskopi oldum şimdi tekrar transfer hazırlığına başladık hazıranın ilk haftası görünüyor tahminen tarihim kalan son embriyom bu bi tarafım bu sefer olacak diyor bir tarafım ya olmazsa diye korkudan ölüyor İnşallah rabbim yardımcımız olsun kucaklarımızı boş bırakmasın

Stres yapmayın demeye geldim :) sizi çok iyi anlıyorum ama stres size ve gidişata zarar verir .Böyle düşünün . Olmaması için hiç bir sebep yok ki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…